...Гъби - Суперхрана с Бъдеще
Гъбите - вкусна и здравословна съставка, която може да се използва за създаване на всякакви вълнуващи вкусове за хранителната индустрия.
Ето няколко идеи за индустриите за закуски, месо и млечни продукти.
... вкус е перфектна замяна за киселината на лимоните или киселинни елементи. Често се добавят към дипове от крема сирене за плато с крекери. Може също да се използва като заместител на шафрана – само за ярко оранжевото оцветяване, а не за вкуса. Чаят от невен е много разпространена напитка в големи части на света.
...Съставки: Чесън, Чушка, Магданоз, Чили, Оригано, Босилек
Използване: Паста, доматени и паста сосове, за мариноване на зеленчуци и овче сирене
Сега можете да използвате нашето "Aglio Olio Peperoncino" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
... различни кухни, като средиземноморската. Той се използва редовно с риба или пиле. Също така се съчетава добре с печени зеленчуци или в пюрета от зеленчуци.
Можете да добавите няколко семена копър в вашите салати. Дивият копър може също да се използва в къри или за запарка. Няколко семена копър могат също да се поставят върху прясно козе сирене, за да придадат нови аромати.
Чанта: 20 кг...
... приятен, пикантен вкус. Силно оцветява и приборите (особено дървените и пластмасовите), с които се взима и разбърква приготвеното с нея ястие. В хранителната индустрия куркумата се използва за оцветяване на масло, майонеза, паста и сирене. <strong>Употреба</strong> Куркумата служи за подправяне на сосове, ястия с птици, крем супи и омлети. Подходяща е за ястия с бобови растения (боб, нахут, леща, соя). Задължителна съставка за всякакви ястия от типа къри и други ястия от индийската кухня. Добавена към тесто за хлебчета, кексове или блатове, придава красив жълт цвят.
...Пласт Емилия е специализирана в производството на цилиндрични диспенсери от неутрален, бял и цветен полипропилен, специално за опаковане на сол, подправки, дехидратирано настъргано сирене, захар, какао, гранули и хранителни прахове в общи линии. Контейнерите, налични в различни капацитети, от 50cc до 750cc, и различни диаметри, от 35mm до 82mm, могат да бъдат изработени и в широк диапазон от...
...Не са само мергезите и чиполатите, съществуват и колбаси с вкус на сирене! Всъщност, в La bonne épice разбрахме, че разнообразието от вкусове и цветове е един от ключовете за удовлетворяване на вашите клиенти. Ако сте традиционна месарница и искате да впечатлите клиентите си, купете тази смес и дайте възможност на клиентите си да опитат вашите колбаси с фини нотки на сирене.
Разтапящото се сирене...
...Оставете тестото за хляб с шафраново сиренес квас вместо мая:
– осигурява по-пълен вкус
– е лесно смилаемо
– има 50% до 100% по-добро усвояване на минерали (например магнезий, желязо, цинк)
– има по-дълъг срок на годност
За повече информация и цени относно пръчките от шафраново сирене, моля, пишете или се обадете на нас.
...подправки, но също така и за нехранителни продукти като пластмасови и метални дреболии и храна за домашни любимци.
Симултанната комбинация на кошниците, които съставят Multiteste, гарантира висока точност на дозиране и позволява внедряване на ФУНКЦИЯ ЗА БРОЕНЕ и функция MIX НА ПРОДУКТИ.
Дозаторите Multiteste могат да бъдат комбинирани с различни модели опаковъчни машини, за да се създаде 100% персонализирана система за опаковане.
Наличните персонализации са многобройни: тефлоново покритие или набръскване на частите в контакт с продукта, за да се осигури по-добро плъзгане.
...Кутия сподправки за стъргане, идеална за големи поводи. Състои се от три молива и един острилка, отговаряща на хранителните стандарти. Рецепта, изцяло на растителна основа, приготвена в Алес, в региона Севен.
Босилек (БИО) е идеален за средиземноморска кухня, червени плодове, сурови зеленчуци, козе сирене и цитруси.
Черна трюфел е идеален за кореноплодни зеленчуци, ризото, сирена, яйца и печено...
... сосове – от бившето просто супено растение се е развило международно популярно подправка.
Магданозът придава почти на всички солени ястия балансиран основен вкус. Студените ястия като салати, яйца, сурови зеленчуци и дипове на основата на извара, крема сирене или йогурт получават с малко магданоз пикантно-свеж завършек. Но и топлите ястия като светли сосове, рибни приготвяния, птици и плънки за печене също.
...Цуккини*(66%), козе сирене от ферма*(10%), слънчогледово масло*, лук*, мед*(4%), соев сос*(вода, соеви зърна*, сол, алкохол*, коджи), балсамов оцет*(вино*, сварен гроздов сок*), оризово брашно*, сол.
*Съставки от биологично земеделие - Алергени
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки хляб с стафиди или орехи. Можете също така да добавите към вашите филийки други съставки като...
...От билките на Прованс до гъбите и плодови нотки, предлагаме интересен избор от вкусови нюанси.
С различни композиции на екстракти можете да придадете на продукта си специален акцент. Изискани екстракти от подправки, налични както в прахообразна, така и в течна форма, са на разположение за вашето продуктово развитие.
От билково масло до йогурт.
Навсякъде, където е необходим специален акцент, можете да намерите нашите продукти.
...Месната наденица е класическа португалска наденица, която Monte Safira е изработила с прецизност и грижа. Изработена от най-добрите национални меса, тази наденица е подправена с комбинация от традиционни подправки, предлагаща силен и ароматен вкус, който е уникално португалски. Процесът на пушене с коркови дървета добавя отличителен аромат, което я прави любима сред любителите на наденици...
...Пекориното с фисташки от Бронте е сиренес изразителен вкус, подсладено сподправки благодарение на съчетанието с фисташките. Това сирене е отличен избор за тези, които търсят уникален и отличителен вкус, обогатен от ядките, използвани от най-древни времена. Енергично и богато на фибри, фисташката перфектно се съчетава с изразителния вкус на пекориното, предлагайки незабравимо кулинарно изживяване.
...Красив комплект, състоящ се от "Assaisonnement à tailler Cèpe" и "тайлер" по хранителни стандарти. Натурална, растителна и безглутенова рецепта, приготвена с любов в Алес, в региона Севен.
Идеален за кухнята на Югозападна Франция, дивеч, прясно сирене, супи и ризото.
"Assaisonnement" от 18g, това са 120 стърготини за вашите чинии.
Да се съхранява при стайна температура, защитено от светлина.
Размери: 9,5 x 11,4 x 4,4 см
Нетно тегло: 18g...
... почви, за да ви предложи елегантно и мощно вино, представително за престижа на нашите вина от Бордо.
ВИНОФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
ДЕГУСТАЦИЯ
Дълбок черешов цвят.
Елегантен и структуриран нос с интензивни аромати на малки червени плодове.
Балансирен и вкусен вкус с аромати на зрели плодове, сладки подправки и настъргани трюфели, подкрепен от дълги и копринени танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ЯСТИЯ И ВИНО
Да се дегустира с задушено телешко, магрет от патица или узряло сирене.
18°C.
...Целият зелен пипер произлиза от същото растение като черния пипер. Зърната зелен пипер се събират по-рано от черния пипер. След събирането те преминават през специална процедура, за да запазят зеленото си оцветяване и да имат също така леко по-сладък вкус.
: Зелен пипер е идеален за добавяне на лека и сладка нотка към ястия ссирене и риба, супи или яхнии. Може да се използва в комбинация с различни
Опаковка: 125g, 250g и насипно.
...Чипотле пиперът има интензивен, димящ вкус, който е неустоимо напомнящ на барбекю сос. Тази класика на текс-мекс кухнята ще обогати множество ястия благодарение на сладките си нотки на орехи, лешници и какао. Използвайте в: сосове, масла, оцети и винегрети, риба с бяло месо, птици, гриловано месо, хлебни изделия, сирене.
... идеални за сосове, птици, месо и дивеч, но също така са подходящи за сладки десерти и деликатни зеленчуци като аспержи или сирене. Поради прекрасните визуални и декоративни свойства на плодовете, можете да ги намерите в много пиперки и подправки.
...В Tomega ще намерите всичкото оборудване и материали, необходими за производството и преработката на сирене.
В нашата гама от оборудване: пастьоризатори, сирене варилни, преса за сирене, отцеждащи маси, рафтове за зрялост... вашето персонализирано оборудване за организиране на вашата работилница.
В нашите материали в магазина: ферменти, сирища, подправки, форми, марли, опаковки от хартия...
... автентичен продукт: това е типът зелено масло, характерен за древната традиция на нашата компания: когато е било създадено, преди повече от век, практически всичкото продавано масло е било нормално зелено масло.
Нашето Зелено масло Плюс съдържа висок процент екстра върджин зелено масло, около 35%, което го прави особено вкусно, въпреки че определено е по-деликатно от екстра върджин маслото.
Така че, това е отлично масло, особено за подправки и за овкусяване на готвени ястия, но може да се използва и в готвенето, с наистина суперлативни резултати.
Код: ПЛЮС 1...
... решения на SP Group.
Изтъква се с прозрачността си, издържа на термични обработки като пастьоризация, горещо пълнене и микровълнова печка. Може да се използва за месни или млечни изделия като фуэт или сирене, замразена риба и морски дарове, плодове и сухи храни от подправки и супер храни до зърнени храни и бобови култури. В не хранителен аспект също предлага много възможности, за хигиенни продукти, гелове и шампоани или почистващи препарати, между другото.
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (майорана, риган, розмарин и мащерка).
Препоръки: Перфектна за подправяне на салати, паста, сосове, меко сирене и всякакво месо или риба на скара или на грил.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 119 Kj/29 Kcal. Мазнини: 0,9 г, от които наситени: 0,3 г. Въглехидрати: 2,4 г, от които захари: 0 г. Протеини: 0,9 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...Фиокетото се получава от рязането на свинския бут. То се различава от по-известното кулатело, тъй като е по-малко мазно и с деликатен вкус.
В тази версия се готви с аромати и подправки за алтернативен вкус в сравнение с традиционния.
...Категория: Индивидуални подправки
Вкус и аромат: свеж и едновременно оцетен на мирис с плодово-кисел вкус и смолисто-горчиви нотки.
Приложение: Сумах е типична турска маслена подправка, която се поръсва върху готови салати и други ястия. Плодовете на храста сумах са много популярни и в сирийската, ливанската и иранската кухня. Идеален за киселинност и мариноване на месо и риба. Чудесен също и...
...Приготвяне: За една порция смесете 40 г от NutriPur Chimichurri Tomato MIX с 60 мл вряща вода, разбъркайте добре, оставете да престои 5 минути и се насладете! Украсете по желание с пресни зеленчуци, сирене и подправки.
...Смеската от подправкис коноп Прованс е подходяща за подправяне на задушени зеленчуци, гриловано месо, риба, сосове, паста, сирене, намазки и доматени ястия.