Франция, Laissac
... пипери в света! Сушено месо, шунката, произведена в нашата работилница, предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурални. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази шунка ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме място в стъкления си буркан, преди да бъде вакуумирана, осигурявайки ѝ по този начин съхранение от 3 месеца при стайна температура. Произход: Лайсак, Аверон Тегло: 70 г DLC: 90 дни...
Италия, Parma
...Избор на колбаси и сирена от италианската традиция. Суров шунка 30 месеца, филе от лумбо, салам с червен чесън и овче сирене с черен трюфел, маслини, чили и краве сирене. Готови за консумация като закуска или за аперитиви с приятели.
Франция, Belley
...Сетивата и муселините STN са разработени за готвене на фоа гра и шунка в кърпа. Характеристики: Сетивата и муселините 100% хранителен памук Сертифицирани за готвене на фоа гра и шунка 100% натурални и без никакви химически вещества 100% биоразградими Висока устойчивост на температура Размери Всички размери Функции Готвене Професии Кланици – Месарници, Салами – Колбаси...
Франция, Marseille
...Събудете сетивата си в секцията за деликатеси с нашия изключителен избор от колбаси. Нашата гама включва шунки, салами и терини с несравнима качество, предлагаща уникално вкусово изживяване. Открийте също и нашата гама от халал колбаси, разнообразие от вкусни деликатеси, които да задоволят всички желания и кулинарни традиции. Нашите колбаси са внимателно подбрани, за да гарантират изключително...
Обединеното кралство, London
...Наличност на сурово шунка mec, узряване 10/12 месеца, налична в цели палети (100 шунки) или с камион, минимално вземане на 3 палета. Освен шунките, имаме и цялата гама от колбаси, с възможност за смесен палет.
Франция, Ascain
...Халал агнешки шунка, изработена ръчно в Андалусия. Изсушена и отлежала според планинските ветрове. Продават се поотделно, вакуумирано.
Франция, Auros
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
Франция, Carquefou
... дъски, което му придава паралелепипедна форма. Тази шунка винаги се предлага без кост. Нарязаните парчета са с светло червен цвят. Текстурата е мека и нежна. Плодовата миризма на алкохол и подправъчните нотки му придават характерен аромат. Вендейският шунка се консумира основно суров, на тънки резени. Въпреки това, може да се наслаждава и по традиционен начин, приготвен на по-дебели резени и в комбинация с могети.
...IL SENESE Прошуто кото от "Чинта Сенеze DOP" Суровина: Прясно бедро от "Чинта Сенеze DOP" с подбрано стъпало кг. 15,00 Съставки: Прясно бедро "Чинта Сенеze DOP", без полифосфати, млечни производни, глутен и глутамат: сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, антиоксидант E316, консерванти E250 Готов продукт: Кг 10, приготвено в кърпа с цел задържане на соковете от готвенето в контакт с продукта, завързано, опаковано в прозрачна Cryovac и пастьоризирано, опаковка в картонени кутии по 2 бр.
Испания, Cuarte De Huerva
...Прошутото Серрано ди Теруел D.O.P. без кост е от Сиера Линдон - Прошутото от Теруел D.O.P. има червен цвят, с интензивно мраморирана мазнина и при рязане разкрива много лъскав вид. Характеризира се с малко солен вкус и в същото време деликатен. Неговата мазнина има приятен вкус, а маслената му текстура освобождава уникален аромат. Представяне: Безкостно прошуто, опаковано в вакуум. Зрялост: 20 - 24 месеца...
Италия, Pistoia
...Тосканският суров месо, с необичайно закръглена форма и яркочервен цвят, се характеризира с наистина уникален процес на узряване и с факторите на околната среда, в които се обработва, които допринасят за придаването на наистина неповторимия деликатен, солен и ароматен вкус на месото.
Франция, Puget-Sur-Argens
Ние сме централизирана покупна организация за сухи, пресни и замразени хранителни продукти, специализирана също така в проектирането и производството на комплекти за хранене 24H "Готови за консумация" - MRE, с военна и хуманитарна цел. Нашите предложения са много разнообразни, можем да предоставим в значителни количества както замразено пиле, растително масло, доматен концентрат, консервиран гове...
Италия, Reggio Emilia
...Пармиджано Реджано DOP, Прошутто ди Пармa, Традиционен балсамов оцет DOP и IGP, Зампонe, Вино Ламбруско DOC, Котечино, Торта Бароджи, Саламe, Стролгини, Пасата ди Помодоро Ричо ди Пармa, Вино Пиньолетто, Вино Спергола, Кутия за дегустация, Аксесоари за кухня.
Франция, Pessac
...Сосиски, салами, лонца, овче шунка, козе шунка, местни специалитети, гуанчале, панчета, сурова шунка, коппа, шунка от Дезуло, диво прасе, гъбена наденица, салам канонау, маслинова наденица...
Германия, Neuburg Am Inn
...Най-добрият италиански сушен шунка. Само италианско свинско месо...
Съответстващи продукти
CASCINA DELLE VALLI - ИТАЛИАНСКИ ПРОСЧУТТИ
CASCINA DELLE VALLI - ИТАЛИАНСКИ ПРОСЧУТТИ
Германия, Teising
... салами и суров шунка, когато те трябва да зрее дълго време или да се съхраняват (например, пицца салам). Използването в колбаси, произведени без нитритна сол, също е полезно, тъй като тук липсва антиоксидативният ефект на нитритите.
Франция, Perpignan
...№1 по продажби в сектора на колбасите в магазините, които обслужваме, нашите продукти са каталунски специалитети, произведени в долината на Гаротша в испанската Каталония. Ароматизирани или натурални фуети, ароматизирани или натурални салами, сладък или пикантен чоризо, ядки от шунка, 1/4, 1/2 или цяла обезкостена серрано, широка гама от вакуумно опаковани нарязани продукти, солена гърда, лomo и др... Нашата гама радва хиляди туристи, които идват на почивка в нашия регион от 10 години.
Белгия, Aubel
От 1963 г. предлагаме пълен асортимент от вкусни колбаси, известни със своя уникален вкус и уменията на нашите майстор-колбасари. От шунка до кренвирши, през пастети и сурови продукти, днес нашият асортимент включва общо 9 основни категории, които стават все по-богати на вкус! Резултат от семейно и занаятчийско майсторство, нашите колбаси се предлагат в 3 гами от вкусни специалитети...
Португалия, Mirandela
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda е компания с 30 години опит на пазара за преработка на месо. Произвежда регионални колбаси като Alheira de Mirandela, луканка, салпика; Продукти от месарството като шунка, варено месо, бекон и пушен свински бут; Внедряване на Система за безопасност на храните от 1998 г. Сертифицирана по ISO 9001:2008. Лидер в малките и средни предприятия.
Белгия, Florenville
Блейз салайон е специализирана в производството на висококачествени местни продукти, изработени по традиционен начин без добавяне на химически вещества. Салами като колбаси, шунка и кобурги се пушат традиционно с бук, а производството спазва стриктни рецепти и ръчно изработени процеси. Изключителности като колбаса с бира Орвал, колбаса с мед или колие с лук през годините утвърдиха репутацията на...
Нашата компания беше основана през 1996 година. Произвеждаме пушени колбаси, пушено месо и шунка. Нашите продукти са направени от чисто свинско и говеждо месо. Изнасяме нашите продукти в Чехия и Унгария. Търсим дистрибутори за Европа и Азия. Изпращаме безплатни мостри, моля свържете се с мен.
Испания, Piedrahita-Ávila
Фабрика за колбаси и шунка. Шунки, без кости и нарязани. Рамота, кръстци, колбаси и иберийско свинско.
... състои основно от естествени обвивки (главно свински и овчи обвивки), изкуствени обвивки, нишки и мрежи за шунка, подправки, сол за мариноване, селитра и други продукти. Характерна черта на T&K Полша, освен търговската специализация, е голям мащаб на дейностите и комплексното обслужване, включващо клиенти на дребно и едро в Полша, както и в други европейски страни.
Франция, Le Rouget
Компанията MAS, разположена в Руже, Кантал, е специализирана в производството на колбаси, соления и традиционни консерви от Централния масив. Фирмата предлага продукти с прости и автентични рецепти. Например, те предлагат сух шунка, отлежала до 24 месеца в техния сушилня в Руже, и ръчно приготвен свински пастет. Къщата MAS е известна с качеството и автентичността на своите продукти.
Италия, Vaiano-Loc. La Foresta
... гастрономически продукти с уникален и неповторим вкус, в пълно съответствие с оригиналната селска традиция и с тези, които извършват работата си с страст и отдаденост. Шунка, салами, наденици, капоколи, финокионе, панчета, овчи и краве сирена са само част от многобройните хранителни специалитети, произвеждани от компанията. Научете се да се обичате и открийте отново вкусовете на миналото в духа на здравословен и натурален живот, където най-автентичните и вълнуващи моменти се смесват с аромата на спомена и традицията.
Италия, Castelnuovo Rangone
Vemac е водеща компания в проектирането и изграждането на автоматизирани линии за обработка на прясно, варено и зряло месо. От машини за автоматично разтоварване на месото до системи за замразяване, от автоматизирани линии за зареждане на салами до системи за селекция на шунка, Vemac може да удовлетвори всяка нужда от обработка, автоматизация и роботика за месната индустрия. Освен това, компанията гарантира на своите клиенти бързо и пълно техническо обслужване.
Франция, Foix
В естествена и автентична среда семейството РУШ поддържа от 1870 г. производството на истински местни продукти, селски и пълни с вкус. Шунка от Ариеж, суха наденица от черен дроб, наденица под пепелта от Ариеж, фоа гра, конфитюр от патица, пастети от глиган, елен и др. Месарницата РУШ произвежда своите продукти в своята лаборатория, сертифицирана по Европейските стандарти, в Фериер, Ариеж.
Италия, Cerreto D'esi
...ароматизирана сланина, лонза, лонци, гуанчале и шунка. Нашите био колбаси, произведени с натурални съставки, се получават чрез занаятчийски методи, наследени от поколения. Новата ни лаборатория с CE маркировка ни позволява да съчетаем традиция и иновация, предлагайки хигиенни и здравословни гаранции, без да се налага да се отказваме от истинските вкусове.
Белгия, Liege
La Vielle Abbaye е специалист в производството на фини колбаси. Тя предлага широка гама от продукти: кренвирши, самбали, пастети, телешка глава, шунки, салами, месни хлябове, соления, кисело зеле, италиански, валонски, испански специалитети, свински уши, свински крака, пресована глава, аспик от зеленчуци, коледни продукти (пълнено патица, бял кренвирш с орехи, пълнено птиче, пълнена перушина, черен кренвирш с ябълки, пълнено прасенце, бял кренвирш с грозде или зеле,…), кюфтета, чоризо, американски филета, пармска шунка, печено ростбиф,…...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play