Франция, Laissac
... пипери в света! Сушено месо, шунката, произведена в нашата работилница, предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурални. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази шунка ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме място в стъкления си буркан, преди да бъде вакуумирана, осигурявайки ѝ по този начин съхранение от 3 месеца при стайна температура. Произход: Лайсак, Аверон Тегло: 70 г DLC: 90 дни...
Франция, Belley
...Сетивата и муселините STN са разработени за готвене на фоа гра и шунка в кърпа. Характеристики: Сетивата и муселините 100% хранителен памук Сертифицирани за готвене на фоа гра и шунка 100% натурални и без никакви химически вещества 100% биоразградими Висока устойчивост на температура Размери Всички размери Функции Готвене Професии Кланици – Месарници, Салами – Колбаси...
Франция, Marseille
...Събудете сетивата си в секцията за деликатеси с нашия изключителен избор от колбаси. Нашата гама включва шунки, салами и терини с несравнима качество, предлагаща уникално вкусово изживяване. Открийте също и нашата гама от халал колбаси, разнообразие от вкусни деликатеси, които да задоволят всички желания и кулинарни традиции. Нашите колбаси са внимателно подбрани, за да гарантират изключително...
Франция, Ascain
...Халал агнешки шунка, изработена ръчно в Андалусия. Изсушена и отлежала според планинските ветрове. Продават се поотделно, вакуумирано.
Франция, Auros
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
Франция, Carquefou
... дъски, което му придава паралелепипедна форма. Тази шунка винаги се предлага без кост. Нарязаните парчета са с светло червен цвят. Текстурата е мека и нежна. Плодовата миризма на алкохол и подправъчните нотки му придават характерен аромат. Вендейският шунка се консумира основно суров, на тънки резени. Въпреки това, може да се наслаждава и по традиционен начин, приготвен на по-дебели резени и в комбинация с могети.
Франция, Puget-Sur-Argens
Ние сме централизирана покупна организация за сухи, пресни и замразени хранителни продукти, специализирана също така в проектирането и производството на комплекти за хранене 24H "Готови за консумация" - MRE, с военна и хуманитарна цел. Нашите предложения са много разнообразни, можем да предоставим в значителни количества както замразено пиле, растително масло, доматен концентрат, консервиран гове...
Франция, Pessac
...Сосиски, салами, лонца, овче шунка, козе шунка, местни специалитети, гуанчале, панчета, сурова шунка, коппа, шунка от Дезуло, диво прасе, гъбена наденица, салам канонау, маслинова наденица...
Франция, Perpignan
...№1 по продажби в сектора на колбасите в магазините, които обслужваме, нашите продукти са каталунски специалитети, произведени в долината на Гаротша в испанската Каталония. Ароматизирани или натурални фуети, ароматизирани или натурални салами, сладък или пикантен чоризо, ядки от шунка, 1/4, 1/2 или цяла обезкостена серрано, широка гама от вакуумно опаковани нарязани продукти, солена гърда, лomo и др... Нашата гама радва хиляди туристи, които идват на почивка в нашия регион от 10 години.
Франция, Le Rouget
Компанията MAS, разположена в Руже, Кантал, е специализирана в производството на колбаси, соления и традиционни консерви от Централния масив. Фирмата предлага продукти с прости и автентични рецепти. Например, те предлагат сух шунка, отлежала до 24 месеца в техния сушилня в Руже, и ръчно приготвен свински пастет. Къщата MAS е известна с качеството и автентичността на своите продукти.
Франция, Foix
В естествена и автентична среда семейството РУШ поддържа от 1870 г. производството на истински местни продукти, селски и пълни с вкус. Шунка от Ариеж, суха наденица от черен дроб, наденица под пепелта от Ариеж, фоа гра, конфитюр от патица, пастети от глиган, елен и др. Месарницата РУШ произвежда своите продукти в своята лаборатория, сертифицирана по Европейските стандарти, в Фериер, Ариеж.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play