... пипери в света! Сушено месо, шунката, произведена в нашата работилница, предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурални. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази шунка ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме място в стъкления си буркан, преди да бъде вакуумирана, осигурявайки ѝ по този начин съхранение от 3 месеца при стайна температура.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: 70 г
DLC: 90 дни...
...Сетивата и муселините STN са разработени за готвене на фоа гра ишунка в кърпа.
Характеристики:
Сетивата и муселините 100% хранителен памук
Сертифицирани за готвене на фоа гра ишунка
100% натурални и без никакви химически вещества
100% биоразградими
Висока устойчивост на температура
Размери Всички размери
Функции Готвене
Професии Кланици – Месарници, Салами – Колбаси...
...Събудете сетивата си в секцията за деликатеси с нашия изключителен избор от колбаси. Нашата гама включва шунки, саламии терини с несравнима качество, предлагаща уникално вкусово изживяване. Открийте също и нашата гама от халал колбаси, разнообразие от вкусни деликатеси, които да задоволят всички желания и кулинарни традиции.
Нашите колбаси са внимателно подбрани, за да гарантират изключително...
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
... дъски, което му придава паралелепипедна форма. Тази шунка винаги се предлага без кост.
Нарязаните парчета са с светло червен цвят. Текстурата е мека и нежна. Плодовата миризма на алкохол и подправъчните нотки му придават характерен аромат.
Вендейският шунка се консумира основно суров, на тънки резени. Въпреки това, може да се наслаждава и по традиционен начин, приготвен на по-дебели резени и в комбинация с могети.
Ние сме централизирана покупна организация за сухи, пресни и замразени хранителни продукти, специализирана също така в проектирането и производството на комплекти за хранене 24H "Готови за консумация" - MRE, с военна и хуманитарна цел.
Нашите предложения са много разнообразни, можем да предоставим в значителни количества както замразено пиле, растително масло, доматен концентрат, консервиран гове...
...№1 по продажби в сектора на колбасите в магазините, които обслужваме, нашите продукти са каталунски специалитети, произведени в долината на Гаротша в испанската Каталония. Ароматизирани или натурални фуети, ароматизирани или натурални салами, сладък или пикантен чоризо, ядки от шунка, 1/4, 1/2 или цяла обезкостена серрано, широка гама от вакуумно опаковани нарязани продукти, солена гърда, лomo и др... Нашата гама радва хиляди туристи, които идват на почивка в нашия регион от 10 години.
Компанията MAS, разположена в Руже, Кантал, е специализирана в производството на колбаси, соления и традиционни консерви от Централния масив.
Фирмата предлага продукти с прости и автентични рецепти. Например, те предлагат сух шунка, отлежала до 24 месеца в техния сушилня в Руже, и ръчно приготвен свински пастет.
Къщата MAS е известна с качеството и автентичността на своите продукти.
В естествена и автентична среда семейството РУШ поддържа от 1870 г. производството на истински местни продукти, селски и пълни с вкус. Шунка от Ариеж, суха наденица от черен дроб, наденица под пепелта от Ариеж, фоа гра, конфитюр от патица, пастети от глиган, елен и др. Месарницата РУШ произвежда своите продукти в своята лаборатория, сертифицирана по Европейските стандарти, в Фериер, Ариеж.