...Избор на колбаси и сирена от италианската традиция. Суров шунка 30 месеца, филе от лумбо, салам с червен чесън и овче сирене с черен трюфел, маслини, чили и краве сирене. Готови за консумация като закуска или за аперитиви с приятели.
...IL SENESE
Прошуто кото от "Чинта Сенеze DOP"
Суровина:
Прясно бедро от "Чинта Сенеze DOP" с подбрано стъпало кг. 15,00
Съставки:
Прясно бедро "Чинта Сенеze DOP", без полифосфати, млечни производни, глутен и глутамат: сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, антиоксидант E316, консерванти E250
Готов продукт:
Кг 10, приготвено в кърпа с цел задържане на соковете от готвенето в контакт с продукта, завързано, опаковано в прозрачна Cryovac и пастьоризирано, опаковка в картонени кутии по 2 бр.
...Тосканският суров месо, с необичайно закръглена форма и яркочервен цвят, се характеризира с наистина уникален процес на узряване и с факторите на околната среда, в които се обработва, които допринасят за придаването на наистина неповторимия деликатен, солен и ароматен вкус на месото.
... гастрономически продукти с уникален и неповторим вкус, в пълно съответствие с оригиналната селска традиция и с тези, които извършват работата си с страст и отдаденост. Шунка, салами, наденици, капоколи, финокионе, панчета, овчи и краве сирена са само част от многобройните хранителни специалитети, произвеждани от компанията. Научете се да се обичате и открийте отново вкусовете на миналото в духа на здравословен и натурален живот, където най-автентичните и вълнуващи моменти се смесват с аромата на спомена и традицията.
Vemac е водеща компания в проектирането и изграждането на автоматизирани линии за обработка на прясно, варено и зряло месо. От машини за автоматично разтоварване на месото до системи за замразяване, от автоматизирани линии за зареждане на салами до системи за селекция на шунка, Vemac може да удовлетвори всяка нужда от обработка, автоматизация и роботика за месната индустрия. Освен това, компанията гарантира на своите клиенти бързо и пълно техническо обслужване.
...ароматизирана сланина, лонза, лонци, гуанчале ишунка. Нашите био колбаси, произведени с натурални съставки, се получават чрез занаятчийски методи, наследени от поколения. Новата ни лаборатория с CE маркировка ни позволява да съчетаем традиция и иновация, предлагайки хигиенни и здравословни гаранции, без да се налага да се отказваме от истинските вкусове.
Създадена специално за производството на салами, като капокол и панчета D.O.P., Madeo Industria Alimentare се занимава и с производството на шункаи салам от черна свиня от Калабрия. Използваните техники са предимно занаятчийски, като соленето все още се извършва на ръка в типичните саламури, както някога. Въпреки това, там където е необходимо, не се пренебрегва използването на най-съвременни технологии, така че сушенето е поверено на енталпични машини, които използват външните климатични условия, за да възпроизведат идеалната вентилация вътре.
От 1965 година голяма страст към добротата. Вече над 40 години Salumificio Murru в Ирголи свързва традиционното сардинско занаятчийство в производството на колбаси с модерни производствени принципи, които основателят Антиоко Муру е усвоил в Германия. Горди сме да ви предложим наградените колбаси ишунка на Муру от Сардиния в широк асортимент от Салсичия, Салами, Прошуто, Лардо до Панчета. Ново: Порчета Муру - Сардинско печено прасенце!