... преработка на месо, търговци на едро, търговци. Суровини, използвани за производство на колбаси, салами, варена шунка, сушено месо, нарязано месо, франкфуртери, бекон. Странични продукти като вътрешности, кости за храна за домашни любимци, свинска кожа и рибена кожа, рибени люспи за производство на колаген.
ПРОИЗВОДСТВО НА СУШЕНИЦИ (ПЕПЕРОНИ, ФРАНКФУРТСКИ, КАРАМАНЛИДИКА, ПЕТАЛА, ДИМЕН САЛАМИ, ПАРИЗАКИ, ЧЕСНОКОВА СУШЕНИЦА, МОРТАДЕЛА, ШУНКА, КАВУРМАС, СУШЕНИЦИ С ГОВЕЖДО). ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СВЕЖО МЕСО И МЕСНИ ПРОДУКТИ.
... брошури)
Профил на компанията и възможности:
Икбал е групова компания, която включва месен завод (производство на колбаси, салами, пастрами ишунка), сладкарски завод, приблизително 50+ франчайз ресторанта, петзвезден термален хотел и търговски център. Горди сме да кажем, че Икбал е станала един от най-големите производители на сладкарски изделия в Европа. В момента наемаме повече от 150 души в...
Суджук, салам, наденица, шункаи кюфтета, незаменими вкусове на турската кухня и нашите закуски, днес се произвеждат в модерните съоръжения на Чолакоглу с безконтактен, безупречен хигиенен и качествен контрол. С 55 години опит, Чолакоглу е специализирана и се предпочита с увереност за своите месни продукти, които достига до трапезите. Чолакоглу Месни Продукти е основана през 1953 година от Сейит...
Създадена специално за производството на салами, като капокол и панчета D.O.P., Madeo Industria Alimentare се занимава и с производството на шункаи салам от черна свиня от Калабрия. Използваните техники са предимно занаятчийски, като соленето все още се извършва на ръка в типичните саламури, както някога. Въпреки това, там където е необходимо, не се пренебрегва използването на най-съвременни технологии, така че сушенето е поверено на енталпични машини, които използват външните климатични условия, за да възпроизведат идеалната вентилация вътре.
От 1965 година голяма страст към добротата. Вече над 40 години Salumificio Murru в Ирголи свързва традиционното сардинско занаятчийство в производството на колбаси с модерни производствени принципи, които основателят Антиоко Муру е усвоил в Германия. Горди сме да ви предложим наградените колбаси ишунка на Муру от Сардиния в широк асортимент от Салсичия, Салами, Прошуто, Лардо до Панчета. Ново: Порчета Муру - Сардинско печено прасенце!