...TenderFox®
TenderFox® е разработен, за да се бори с производствените и складовите загуби в месото и рибата и да осигури по-голям добив. TenderFox® е изключително ефективен, когато се инжектира като спрей разтвор в месо и риба. За да се позволи надеждно и просто обработване, TenderFox® е наличен и като течен продукт за разтвори с висока концентрация. В случай на инжектиране с високи обеми (от 30...
... и риба, както и в вегетариански ястия като дал, зърнени пилафи и зеленчукови къри. Италианската кухня се обогатява от семената от копър в хлябове и яхнии, докато плодови салати и домашно приготвени крекери се повдигат от техния уникален вкус.
...Ръчна белачка, която се адаптира към всички видове риба с фина или дълбока кожа: плоски риби (камбала, скат и др.) и големи филета от прясна или пушена риба (пъстърва, сьомга и др.).
Тя се предлага в 2 версии:
- с нож (V358L)
- или само с екорен (V358S).
Регулирането на дебелината е възможно на машината V358L благодарение на дръжката, разположена отстрани на машината.
Ролката за захващане...
...Създаден, за да отговори на специфичните производствени нужди на клиентите, бланширащият уред за риба тон е напреднала машина, проектирана за оптимално готвене на риба тон. Той разполага с система за затваряне на капака, управлявана от хидравличен цилиндър, осигуряваща водонепроницаемо уплътнение с воден канал, който предотвратява изтичането на пара, освен през определен канал в задната част...
...Глазурата на блокове замразена риба е процес, който подобрява качеството и представянето на морските продукти. В Frioteis предлагаме услуга за глазура, която осигурява запазването на свежестта и привлекателния вид на блоковете риба. Този процес се състои в нанасяне на тънък слой лед върху замразената риба, което помага за запазване на нейния вкус и текстура.
Тази услуга е особено полезна за...
... предизвикателства на своите клиенти.
Ако опаковките за храни по поръчка са тяхната основна дейност, PLASTOBREIZ и PLASTOLOIR разполагат също с широки гами от рециклируеми опаковки за храни, предназначени за процеси на вакуумно и газово опаковане (MAP) или под skin, както и за замразяване и/или термична обработка.
Един единствен контакт ви слуша и ви придружава през целия процес на вашия проект...
...Рибна форма дъска за рязане от бук
Дъски за рязане от дърво от полските гори.
ДЪРВО: Бук
ОБРАБОТКА: Слънчогледово масло
ФОРМА НА РЪБОВЕТЕ: закръглени
ТЕГЛО: 0,66 кг
РЕКЛАМНО НАНАСЯНЕ
ВИД: Лазерно гравиране
ПОЗИЦИИ: свободно избираеми
ЛОГО Лазерно гравиране с отлично качество
Размер на гравюрата над 200x200mm по запитване също наличен.
ОПЦИОНАЛНО:
- Индивидуална опаковка в термофолио
- Опаковка в лента
СРОК ЗА ДОСТАВКА: 2-4 седмици
Каталожен номер: 00-00-029
Формат на артикула: 500x170x15mm
Дърво: Бук
Обработка: Слънчогледово масло
Форма на ръбовете: Закръглени
Тегло: 0,66kg...
...Област на приложение
Подходяща за прясна риба, както и за замразено месо
Продукти с кости, като шанкове / осо буко и кости за супа
Производство на порции с еднакво тегло, като котлети
Благодарение на своята конструкция и многобройни варианти, тя е перфектният инструмент за индустриална употреба.
Напрежение: 230 V / 400 V трифазен ток
Материал на корпуса: Неръждаема стомана
Инсталационна площ (Д x Ш): 440 x 500 мм / 17.3" x 19.7"
Макс. размери (Д x Ш x В): 800 x 777 x 1600 мм / 31.5" x 30.6" x 70.0"
Размер на продукта: Височина: 330 мм / 13.0"
Ширина: 10 - 290 мм / 0.4" - 11.4"
Тип защита: IP55...
...Баклажан, маслина, домат и чушки съставляват тази смес, която придава типичност на вашите сосове, месни плънки, готвена риба, терини и други кулинарни приготовления.
Colin-Ингредиенти Реф:60159402
Основни съставки: Домат, чушки, маслина, баклажан
Списък на включените съставки: Домат, чушки, маслина, баклажан
Термична обработка: Не
Препоръчителна доза: 2 до 5 %
Цвят и визуално: Бял, червен, зелен и черен
Опаковка: Чанта от 20 кг
Палетизиране: Европалет от 500 кг...
... Pick & Place са изключително подходящи за обработка на прясна риба, като сьомга, платика и халибут. Когато търсите решения за хранителни машини, изберете нашата напреднала технология за pick-and-place и изпитайте перфектната комбинация от хигиена, прецизност и ефективност в производствения си процес.
...Винт от стомана за обработка, клас на якост 10.9.
Сачмa от стоманени лагери.
Спирачен винт LONG-LOK от найлон.
Покритие:
Черен винт.
Обработена, полирана сачма.
Забележка:
Форма B се използва за плоски обработени повърхности с наклон, не надвишаващ 9°.
Индикация на чертеж:
Форма B: сачма с плоска част
Референтен номер: 07105...
...Избираме само най-добрите прясно уловени аншоа, най-подходящи за обработка според традиционното занаятчийство, на което узряването под сол придава най-автентичния вкус на Четара.
...Siegling Fullsan допълва гамата от транспортни ленти на Forbo Movement Systems с хомогенни ленти от висококачествен термопластичен полиуретан. Всички ленти Siegling Fullsan са напълно защитени от проникване на масла, мазнини, влага и бактерии. Тяхната висока химическа и механична устойчивост им придава особено дълъг живот.
Siegling Fullsan е много лесна за почистване и е проектирана да се използва в особено критични хигиенни приложения (обработка на месо и птици, риба, млечни продукти, тестени изделия, както и в други приложения в преработката на храни).
...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др.
Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват:
• Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на риба...
... сплав или титан. Тръбите са извити и не са заварени, което намалява рисковете от течове и счупвания.
DAV PS-SNAKE са особено подходящи за потапяне в течности или за охлаждане/нагрев на маслени газове, както в инсталации за обработка на риба, месо и колбаси. Гладката повърхност на тръбите може да бъде лесно и бързо почистена с парен струйник или водоструйка, което води до ниски разходи за поддръжка.
... обелване на риба
Не влияе на крайното качество на продукта
Лагери от неръждаема стомана
Защитен капак с пневматична пружина
Нов съюзник в производствената ви линия
Съответства на всички хигиенни и безопасностни протоколи
По-високи приходи
Ширина на рязане: 2 x 300 мм
Размери: 1200 x 1200 x 1860 мм
Мощност на двигателя: 0.75 кВт
Скорост на рязане: 29 м/мин...
... ОРИЕНТИРУЕМИ ДЮЗИ, ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПРАНЕТО И ПРЕМЕСТВАНЕТО НА ПРОДУКТА. ПРЕПЪЛВАНЕТО ЩЕ ПОЗВОЛИ ИЗТИЧАНЕТО НА ИЗЛИШНА ВОДА. ПРОДУКТЪТ, ИЗПРАН С ПОМОЩТА НА ДЪЖДА, ГЕНЕРИРАН ОТ ДЮЗИТЕ ЗА СПРЕЙ, ХРАНЕНИ ОТ ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА И РАЗПОЛОЖЕНИ В КРАЯ НА ВАНАТА, СЕ ПОВДИГА НА ТРАНСПОРТНАТА ЛЕНТА (PET-PPS-PP), ОСНАБДЕНА С ПОДХОДЯЩИ КОНТЕЙНЕРИ И ПАДА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СЪДОВЕ ЗА СЪБИРАНЕ, НА ТРАНСПОРТНА ИЛИ СОРТИРАНА ЛЕНТА. ПОСТОЯННИЯТ ЦИКЪЛ НА ОБРАБОТКА ПОЗВОЛЯВА ВКЛЮЧВАНЕТО НА НОВ ПРОДУКТ ЗА ПРАНЕ, КОГАТО ВЕЧЕ ОБРАБОТВАНИЯТ ПРОДУКТ НАПРЕДВА.
...Обработка на риба PVC – Супер еластичен
Производител / тип: Alfagomma 967OE
Конструкция: Прозрачен PVC - устойчив на износване и озон
Укрепване: Светлосин удароустойчив твърд PVC
Приложение: Пренос на риба в рибни ферми
Температурен диапазон: -20 °C до +60 °C (-4 °F до +140 °F)
Диаметър: 152mm до 305mm...
... от водата, оттичането на излишната вода и последващата обработка и/или селекция на продукта. Фотоклетка автоматично спира конвейера, когато продуктът достигне края на хода.
Ваната е оборудвана също с: вход за вода с гумен маркуч ø30, отвод за "преливане", клапан 1 ½” за общо оттичане и две капачки за улесняване на премахването на седиментите от дъното.
...Покритите повърхности на Starfinish® имат антиплъзгащи свойства, лесни са за почистване и предлагат термоустойчивост до 900 °C. SiO₂ -покритията вече са тествани от водещи производители на храни и предлагат идеалната повърхностна обработка за производствени съоръжения.
Свържете се с нас, ние ще отделим време за вас!
... нашите високи изисквания за качество и устойчивост. По този начин можем да гарантираме стабилно качество, за което вашите клиенти ще се връщат отново.
Нашите филета от червена риба тон са замразени в морето и са изключително подходящи за по-нататъшна обработка. Например, като карпачо или в суши. Или нарежете парчетата риба тон на стекове за грил.
Winterhoff Picard е иновативен лидер на пазара в производството на машинни ножове. Основаната през 1865 година компания се е специализирала в ножове за марки. Водещи производители от индустрията за потребителски стоки използват високопроизводителните ножове на своите опаковъчни машини.
Ножовете на Winterhoff Picard се отличават с изключителна устойчивост на рязане при високи скорости и много дълъ...
... могат да бъдат персонализирани според индивидуалните нужди на клиентите. Предлагаме широк асортимент от замразена сьомга в различни опаковки както за търговия на дребно, така и за кетъринг.
СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА
Риба: Сьомга
Латинско име: Onocorhynchus Gorbuscha
Произход: Норвегия (Див улов: FAO67)
Обработка: Цяла риба (WR) | Изчистена и люспеста (G&S) | Филета (без кожа/с кожа и без кости) | Стекове | Порции
Процес на замразяване: IQF (индивидуално бързо замразяване)
Опаковка: IWP (индивидуално опаковане) | Насипно | Междинен лист...
... остават непокътнати благодарение на минималната обработка. Аминокиселините, ензимите и минералите се запазват, което е много полезно за червата и храносмилателната система на вашето куче или котка. Тази съща липса на обработка елиминира нуждата от вредни консерванти.
Независимо дали вашето семейство с космати приятели се състои от кучета, които махат с опашки, или от игриви другари, които мъркат, лиофилизираните рибни лакомства бързо ще станат ваши любими!
Размер на кучето: 5 кг макс 5 до 10 кг 10 до 20 кг 20 до 30 кг 30 до 50 кг 50 кг и +
На менюто: Риба
Състав: 100% риба...
...натурални аромати, антиоксидант, усилвател, аромат. Компанията работи в съответствие с националните и европейските разпоредби, в режим на самообслужване и в съответствие с принципите на системата HACCP. Компанията прилага процедури за почистване и дезинфекция, дезинсекция и хигиенни проверки, и извършва микробиологични и химически проверки на суровини, полуфабрикати, готови продукти и в процес на обработка на проба. Полученият свеж продукт се замразява до -20° C и се съхранява при тази температура поне 24 часа, за да се отстранят евентуални хигиенни недостатъци.