...TenderFox®
TenderFox® е разработен, за да се бори с производствените и складовите загуби в месото и рибата и да осигури по-голям добив. TenderFox® е изключително ефективен, когато се инжектира като спрей разтвор в месо и риба. За да се позволи надеждно и просто обработване, TenderFox® е наличен и като течен продукт за разтвори с висока концентрация. В случай на инжектиране с високи обеми (от 30...
... и риба, както и в вегетариански ястия като дал, зърнени пилафи и зеленчукови къри. Италианската кухня се обогатява от семената от копър в хлябове и яхнии, докато плодови салати и домашно приготвени крекери се повдигат от техния уникален вкус.
...Ръчна белачка, която се адаптира към всички видове риба с фина или дълбока кожа: плоски риби (камбала, скат и др.) и големи филета от прясна или пушена риба (пъстърва, сьомга и др.).
Тя се предлага в 2 версии:
- с нож (V358L)
- или само с екорен (V358S).
Регулирането на дебелината е възможно на машината V358L благодарение на дръжката, разположена отстрани на машината.
Ролката за захващане...
...Създаден, за да отговори на специфичните производствени нужди на клиентите, бланширащият уред за риба тон е напреднала машина, проектирана за оптимално готвене на риба тон. Той разполага с система за затваряне на капака, управлявана от хидравличен цилиндър, осигуряваща водонепроницаемо уплътнение с воден канал, който предотвратява изтичането на пара, освен през определен канал в задната част...
...Рибна форма дъска за рязане от бук
Дъски за рязане от дърво от полските гори.
ДЪРВО: Бук
ОБРАБОТКА: Слънчогледово масло
ФОРМА НА РЪБОВЕТЕ: закръглени
ТЕГЛО: 0,66 кг
РЕКЛАМНО НАНАСЯНЕ
ВИД: Лазерно гравиране
ПОЗИЦИИ: свободно избираеми
ЛОГО Лазерно гравиране с отлично качество
Размер на гравюрата над 200x200mm по запитване също наличен.
ОПЦИОНАЛНО:
- Индивидуална опаковка в термофолио
- Опаковка в лента
СРОК ЗА ДОСТАВКА: 2-4 седмици
Каталожен номер: 00-00-029
Формат на артикула: 500x170x15mm
Дърво: Бук
Обработка: Слънчогледово масло
Форма на ръбовете: Закръглени
Тегло: 0,66kg...
...Област на приложение
Подходяща за прясна риба, както и за замразено месо
Продукти с кости, като шанкове / осо буко и кости за супа
Производство на порции с еднакво тегло, като котлети
Благодарение на своята конструкция и многобройни варианти, тя е перфектният инструмент за индустриална употреба.
Напрежение: 230 V / 400 V трифазен ток
Материал на корпуса: Неръждаема стомана
Инсталационна площ (Д x Ш): 440 x 500 мм / 17.3" x 19.7"
Макс. размери (Д x Ш x В): 800 x 777 x 1600 мм / 31.5" x 30.6" x 70.0"
Размер на продукта: Височина: 330 мм / 13.0"
Ширина: 10 - 290 мм / 0.4" - 11.4"
Тип защита: IP55...
...Баклажан, маслина, домат и чушки съставляват тази смес, която придава типичност на вашите сосове, месни плънки, готвена риба, терини и други кулинарни приготовления.
Colin-Ингредиенти Реф:60159402
Основни съставки: Домат, чушки, маслина, баклажан
Списък на включените съставки: Домат, чушки, маслина, баклажан
Термична обработка: Не
Препоръчителна доза: 2 до 5 %
Цвят и визуално: Бял, червен, зелен и черен
Опаковка: Чанта от 20 кг
Палетизиране: Европалет от 500 кг...
...Избираме само най-добрите прясно уловени аншоа, най-подходящи за обработка според традиционното занаятчийство, на което узряването под сол придава най-автентичния вкус на Четара.
...Siegling Fullsan допълва гамата от транспортни ленти на Forbo Movement Systems с хомогенни ленти от висококачествен термопластичен полиуретан. Всички ленти Siegling Fullsan са напълно защитени от проникване на масла, мазнини, влага и бактерии. Тяхната висока химическа и механична устойчивост им придава особено дълъг живот.
Siegling Fullsan е много лесна за почистване и е проектирана да се използва в особено критични хигиенни приложения (обработка на месо и птици, риба, млечни продукти, тестени изделия, както и в други приложения в преработката на храни).
...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др.
Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват:
• Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на риба...
... сплав или титан. Тръбите са извити и не са заварени, което намалява рисковете от течове и счупвания.
DAV PS-SNAKE са особено подходящи за потапяне в течности или за охлаждане/нагрев на маслени газове, както в инсталации за обработка на риба, месо и колбаси. Гладката повърхност на тръбите може да бъде лесно и бързо почистена с парен струйник или водоструйка, което води до ниски разходи за поддръжка.
... Pick & Place са изключително подходящи за обработка на прясна риба, като сьомга, платика и халибут. Когато търсите решения за хранителни машини, изберете нашата напреднала технология за pick-and-place и изпитайте перфектната комбинация от хигиена, прецизност и ефективност в производствения си процес.
... обелване на риба
Не влияе на крайното качество на продукта
Лагери от неръждаема стомана
Защитен капак с пневматична пружина
Нов съюзник в производствената ви линия
Съответства на всички хигиенни и безопасностни протоколи
По-високи приходи
Ширина на рязане: 2 x 300 мм
Размери: 1200 x 1200 x 1860 мм
Мощност на двигателя: 0.75 кВт
Скорост на рязане: 29 м/мин...
...Обработка на риба PVC – Супер еластичен
Производител / тип: Alfagomma 967OE
Конструкция: Прозрачен PVC - устойчив на износване и озон
Укрепване: Светлосин удароустойчив твърд PVC
Приложение: Пренос на риба в рибни ферми
Температурен диапазон: -20 °C до +60 °C (-4 °F до +140 °F)
Диаметър: 152mm до 305mm...
... от водата, оттичането на излишната вода и последващата обработка и/или селекция на продукта. Фотоклетка автоматично спира конвейера, когато продуктът достигне края на хода.
Ваната е оборудвана също с: вход за вода с гумен маркуч ø30, отвод за "преливане", клапан 1 ½” за общо оттичане и две капачки за улесняване на премахването на седиментите от дъното.
...Покритите повърхности на Starfinish® имат антиплъзгащи свойства, лесни са за почистване и предлагат термоустойчивост до 900 °C. SiO₂ -покритията вече са тествани от водещи производители на храни и предлагат идеалната повърхностна обработка за производствени съоръжения.
Свържете се с нас, ние ще отделим време за вас!
...Професионални сушилни за ароматни билки, плодове, месо, риба, паста. Машината се състои от камера за обработка от неръждаема стомана, снабдена с врата с панти. Въздухът, който влиза в машината, се обработва (филтрация + обезвлажняване и/или нагряване) и се изпраща вътре в работната камера, където се насочва към продукта и накрая се изхвърля навън, за да се осигури непрекъснато обновление, без...
... нашите високи изисквания за качество и устойчивост. По този начин можем да гарантираме стабилно качество, за което вашите клиенти ще се връщат отново.
Нашите филета от червена риба тон са замразени в морето и са изключително подходящи за по-нататъшна обработка. Например, като карпачо или в суши. Или нарежете парчетата риба тон на стекове за грил.
Winterhoff Picard е иновативен лидер на пазара в производството на машинни ножове. Основаната през 1865 година компания се е специализирала в ножове за марки. Водещи производители от индустрията за потребителски стоки използват високопроизводителните ножове на своите опаковъчни машини.
Ножовете на Winterhoff Picard се отличават с изключителна устойчивост на рязане при високи скорости и много дълъ...
... могат да бъдат персонализирани според индивидуалните нужди на клиентите. Предлагаме широк асортимент от замразена сьомга в различни опаковки както за търговия на дребно, така и за кетъринг.
СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА
Риба: Сьомга
Латинско име: Onocorhynchus Gorbuscha
Произход: Норвегия (Див улов: FAO67)
Обработка: Цяла риба (WR) | Изчистена и люспеста (G&S) | Филета (без кожа/с кожа и без кости) | Стекове | Порции
Процес на замразяване: IQF (индивидуално бързо замразяване)
Опаковка: IWP (индивидуално опаковане) | Насипно | Междинен лист...
...натурални аромати, антиоксидант, усилвател, аромат. Компанията работи в съответствие с националните и европейските разпоредби, в режим на самообслужване и в съответствие с принципите на системата HACCP. Компанията прилага процедури за почистване и дезинфекция, дезинсекция и хигиенни проверки, и извършва микробиологични и химически проверки на суровини, полуфабрикати, готови продукти и в процес на обработка на проба. Полученият свеж продукт се замразява до -20° C и се съхранява при тази температура поне 24 часа, за да се отстранят евентуални хигиенни недостатъци.
... ОРИЕНТИРУЕМИ ДЮЗИ, ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПРАНЕТО И ПРЕМЕСТВАНЕТО НА ПРОДУКТА. ПРЕПЪЛВАНЕТО ЩЕ ПОЗВОЛИ ИЗТИЧАНЕТО НА ИЗЛИШНА ВОДА. ПРОДУКТЪТ, ИЗПРАН С ПОМОЩТА НА ДЪЖДА, ГЕНЕРИРАН ОТ ДЮЗИТЕ ЗА СПРЕЙ, ХРАНЕНИ ОТ ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА И РАЗПОЛОЖЕНИ В КРАЯ НА ВАНАТА, СЕ ПОВДИГА НА ТРАНСПОРТНАТА ЛЕНТА (PET-PPS-PP), ОСНАБДЕНА С ПОДХОДЯЩИ КОНТЕЙНЕРИ И ПАДА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СЪДОВЕ ЗА СЪБИРАНЕ, НА ТРАНСПОРТНА ИЛИ СОРТИРАНА ЛЕНТА. ПОСТОЯННИЯТ ЦИКЪЛ НА ОБРАБОТКА ПОЗВОЛЯВА ВКЛЮЧВАНЕТО НА НОВ ПРОДУКТ ЗА ПРАНЕ, КОГАТО ВЕЧЕ ОБРАБОТВАНИЯТ ПРОДУКТ НАПРЕДВА.
... остават непокътнати благодарение на минималната обработка. Аминокиселините, ензимите и минералите се запазват, което е много полезно за червата и храносмилателната система на вашето куче или котка. Тази съща липса на обработка елиминира нуждата от вредни консерванти.
Независимо дали вашето семейство с космати приятели се състои от кучета, които махат с опашки, или от игриви другари, които мъркат, лиофилизираните рибни лакомства бързо ще станат ваши любими!
Размер на кучето: 5 кг макс 5 до 10 кг 10 до 20 кг 20 до 30 кг 30 до 50 кг 50 кг и +
На менюто: Риба
Състав: 100% риба...
Започнахме нашите износни дейности с живи змиорки anguilla anguilla (europaneel) и продължаваме с продуктите от змиорки, като замразени цели, почистени и замразени, замразени филета от змиорка. Нашата компания изпълнява всички ангажименти, необходими за доставка на живи змиорки по въздух в страните на клиентите в рамките на 30-40 часа, в зависимост от запитванията, получени от чужбина.
В допълнен...
...MaguroTonno Rosso Филето Сашими
Тонно Росо, нарязано на парчета от кг 0,9/2,8 без кожа, без черни части.
Този тон не е обработван с газ или оцветители! 100% натурален! Без глазура.
Сицилианският Тонно Росо винаги е бил най-желаната риба от японските ресторанти по целия свят. Само най-доброто качество на тон, уловен по традиционен начин с кука и нарязан в съответствие с строги техники на обработка...
...Ледено изсушен хайвер от диво уловен атлантически треска. Обработка в същия ден. Хайверът се събира и ледено изсушава в рамките на същия ден.
100% натурален продукт. Без добавки или пълнители. Срок на съхранение - 5 години.
Продуктът се доставя в пакети от 3 кг (с азотно напълване).