...Избираме само най-добрите прясно уловени аншоа, най-подходящи за обработка според традиционното занаятчийство, на което узряването под сол придава най-автентичния вкус на Четара.
...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др.
Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват:
• Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на риба...
... сплав или титан. Тръбите са извити и не са заварени, което намалява рисковете от течове и счупвания.
DAV PS-SNAKE са особено подходящи за потапяне в течности или за охлаждане/нагрев на маслени газове, както в инсталации за обработка на риба, месо и колбаси. Гладката повърхност на тръбите може да бъде лесно и бързо почистена с парен струйник или водоструйка, което води до ниски разходи за поддръжка.
... ОРИЕНТИРУЕМИ ДЮЗИ, ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПРАНЕТО И ПРЕМЕСТВАНЕТО НА ПРОДУКТА. ПРЕПЪЛВАНЕТО ЩЕ ПОЗВОЛИ ИЗТИЧАНЕТО НА ИЗЛИШНА ВОДА. ПРОДУКТЪТ, ИЗПРАН С ПОМОЩТА НА ДЪЖДА, ГЕНЕРИРАН ОТ ДЮЗИТЕ ЗА СПРЕЙ, ХРАНЕНИ ОТ ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА И РАЗПОЛОЖЕНИ В КРАЯ НА ВАНАТА, СЕ ПОВДИГА НА ТРАНСПОРТНАТА ЛЕНТА (PET-PPS-PP), ОСНАБДЕНА С ПОДХОДЯЩИ КОНТЕЙНЕРИ И ПАДА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СЪДОВЕ ЗА СЪБИРАНЕ, НА ТРАНСПОРТНА ИЛИ СОРТИРАНА ЛЕНТА. ПОСТОЯННИЯТ ЦИКЪЛ НА ОБРАБОТКА ПОЗВОЛЯВА ВКЛЮЧВАНЕТО НА НОВ ПРОДУКТ ЗА ПРАНЕ, КОГАТО ВЕЧЕ ОБРАБОТВАНИЯТ ПРОДУКТ НАПРЕДВА.
... от водата, оттичането на излишната вода и последващата обработка и/или селекция на продукта. Фотоклетка автоматично спира конвейера, когато продуктът достигне края на хода.
Ваната е оборудвана също с: вход за вода с гумен маркуч ø30, отвод за "преливане", клапан 1 ½” за общо оттичане и две капачки за улесняване на премахването на седиментите от дъното.
...натурални аромати, антиоксидант, усилвател, аромат. Компанията работи в съответствие с националните и европейските разпоредби, в режим на самообслужване и в съответствие с принципите на системата HACCP. Компанията прилага процедури за почистване и дезинфекция, дезинсекция и хигиенни проверки, и извършва микробиологични и химически проверки на суровини, полуфабрикати, готови продукти и в процес на обработка на проба. Полученият свеж продукт се замразява до -20° C и се съхранява при тази температура поне 24 часа, за да се отстранят евентуални хигиенни недостатъци.
...Процесите на обработка на myiafood позволяват да се запази ароматният и балансиран профил на италианските лимони, събрани изключително в Калабрия и Сицилия, успявайки да предадат на нашите клиенти неповторимото усещане за свежест, удоволствие и естественост на тези цитруси.
С „Сок от лимон Myiafood“ добавяте перфектен и балансиран цитрусов вкус на напитки, маринати за меса и риба, морски дарове, салати и десерти!
Формат: 1л...
...MaguroTonno Rosso Филето Сашими
Тонно Росо, нарязано на парчета от кг 0,9/2,8 без кожа, без черни части.
Този тон не е обработван с газ или оцветители! 100% натурален! Без глазура.
Сицилианският Тонно Росо винаги е бил най-желаната риба от японските ресторанти по целия свят. Само най-доброто качество на тон, уловен по традиционен начин с кука и нарязан в съответствие с строги техники на обработка...
...Буркани за индустриални фурни SIABS, захранвани с газ и изработени от метално влакно, са проектирани и разработени за директна и индиректна термична обработка на хранителни продукти като зеленчуци, плодове, риба, печене на месо и много други.
...ние сме силно специализирани в доставката на пресни продукти, замразени храни, нехранителни стоки, от Ce.Di. на компетентност директно до търговските обекти. Събиране и доставка на продукти както за обработка, така и предназначени за продажба. Ние сме сигурният и надежден партньор, когато поддържането на законовата температура е от съществено значение за защитата на крайния потребител.
Доставка...
... букет от пъпеш и мандарина с нотки на мента и няколко цветни нюанса
ВКУС: Усеща се известна стягащост, но почти незабележима, с отлична плодова свежест
ХРАНА: Всички ястия на основата на риба, супи, паста и ориз, бели меса
АЛКОХОЛНО СЪДЪРЖАНИЕ: 13% об.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 10/12° C...
...приложими в сектора на плодовете и зеленчуците, в прецизното разработване на плановете за инсталации и в ефективността на проектирането и производството. Днес SAMMA International успява да предостави цялостни решения за опаковане и обработка на всички плодови и зеленчукови продукти, започвайки от реализирането на плана на инсталацията, през проектирането и производството на машините, до...
... билки, полен, паста, риба, месо
LINEA NATURA: екстрактори на етерични масла с пара
LINEA APICOLTURA: почистващи устройства за полен, машини за производство на кремообразен мед, многофункционална инсталация за обработка на мед
LINEA CASTAGNA: инсталации за измиване, термична обработка, пастьоризация на кестени; обелване на сухи и пресни кестени
LINEA TARTUFO: инсталации за измиване, готвене и стерилизация на трюфели
LINEA LATTE E FORMAGGI: мини мандри, сушилни за сирене...
...достигнало до нас чрез нашите дядовци, които имахме късмета да наблюдаваме в действие, дори и в кухнята. От тях научихме рецептите, основани на натурални и автентични съставки, с които уловената риба се приготвяше. Няколко време по-късно, с гордост наследихме и възродихме тази традиция, чрез марка, пряко произлизаща от онези години.
Фирмата Грузза е основана през 2000 година и започва дейността си в сектора на механичните конструкции за риба и индустриалните механични сглобки. След няколко години опит, компанията започва да произвежда оборудване за хранителната индустрия и се фокусира върху по-ефективни, компактни, бързи и точни вакуумни опаковъчни машини, както и разработва серия от машини за обработка на риба, машини за глазура, филетиращи машини, машини за навиване, машини за размразяване, перални, миксери и вакуумни опаковчици.
...нетъкани материали и др.) е най-известното и разпространено приложение на радиочестотните устройства на Stalam.
Stalam е разработила иновационни приложения на RF технологията, особено в хранителния сектор, където за първи път на индустриално ниво са реализирани процеси като бързо размразяване на риба, месо, зеленчуци и други суровини или полуфабрикати, пастьоризация и стерилизация на опаковани...
...Ние сме в "замразения свят" от над 30 години и се занимаваме с обработка на хранителни продукти, основно на базата на риба, но също така и на сирена, зеленчуци и меса. Родени сме като доставчици на марката FINDUS за рибната индустрия и след това развихме собствените си марки и продукти, създавайки мрежа за продажби, обслужваща супермаркетите и масовото обществено хранене. Специализирани сме в...
... за хранителна обработка, пълначки, месомелачки, тестомесачки, утратори, вакуумни опаковчици, биндели, селектори, спринцовки, омекотители, масажори, перални тунели. Адаптиране на машините към действащите норми. Изграждане на машини по специфично искане на клиента. Изграждане на транспортни системи, следвайки указанията на клиента, като се запазва приложимостта на безопасността на храните. Поддръжка на отдели за хранителна обработка. Ремонт на машини, собственост на клиента. Продажба на употребявани.
... проект за преработка на хранителни продукти от животински произход, месо, риба, мляко, включително инсталации за рендеринг и пречистване на води за обработка на страничните продукти, произтичащи от тях.Нашата цел е да максимизираме рентабилността на вашата инвестиция, като обръщаме максимално внимание на избора на функционални, гъвкави, целенасочени, технологично напреднали и качествени решения на най-високо ниво, с особено внимание на лесното управление, разходите за управление и поддръжка на инсталацията.
пунто маре пце и замразени продукти доставки за общности, ресторанти, гастрономически събития седалище и търговия на едро: к фиорино тел склад via f.lli cervi 11 Риба и замразени продукти, Доставки за Общности, Ресторанти, Гастрономически Събития с.р.л. Седалище Търговия на едро Обработка: Тел. Факс...
Услуга за замразяване с тунел на -40 градуса на рибни продукти и поддържане на -22 градуса с капацитет от 660 евро палета, обработка на сепия и октопод, услуга за размразяване на скариди и други рибни продукти с опаковки по избор на клиента, всичко по стандартите на ЕС с доставки в цяла Европа. Работим само с продукти от първа категория, интересуваме се от сътрудничество с големи марки, с...