Украйна, Pervomaysky
...За тези, които се грижат за диетата си, пуснахме нарязани смлени грах TM "TERRA". Това е зърнена култура, произведена на основата на цели грахови зърна с високо качество. На нейната основа ще бъде възможно да се приготвят много вкусни и здравословни ястия. Те ще разнообразят вашата трапеза по време на ежедневните хранения, по време на пост или диета.
Германия, Bad Bentheim
...Нахутът, известен още като гарбанзо, е бобова култура, която вероятно е била открита за първи път в Египет. Особено в Средиземноморието нахутът е много популярен, където се използва в различни ястия. Нахутът съдържа много протеини, фибри и минерали. Има леко сладникав вкус. Нахутът е известен като основна съставка на хумус и фалафел, но може да се използва и като зеленчук в топло ястие или като...
Франция, Vienne
KHLA е семейна френско-камбоджанска компания, специализирана в производството на висококачествени био подправки от Азия. Предлагаме ви колекция от пипер и солени цветя от Кампот, както и пипер от Съчуан, хималайска сол и безброй уникални продукти от страните по дългия и богат река Меконг. През годините KHLA е установила близки отношения с всеки един от нашите производители, което придава уникален...
Нидерландия, Naarden
...Тип продукт: Соеви зърна Стил: Пресен Тип отглеждане: ОБЩ Зрялост: 99,9% Тегло (кг): 50 Срок на годност: 12 Месеца Цвят: Натурален Кафяв Цвят Влажност: Макс. 12% Опаковка: 25/50 кг PP Чанта Качество: Първи Клас...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Царевицата е въведена в културата преди 712 хиляди години на територията на съвременна Мексико. Кулинарните възможности и разнообразието на царевицата са огромни. Прясно събраните кочани са годни за консумация, но обикновено се консумират в сварен вид. За дългосрочно съхранение, те могат да се замразят. Консервираните царевични зърна се използват за салати, първи и втори ястия. Грубата царевична...
Австрия, Königsdorf
...Царевица, известна също като царевица, е зърнена култура, която е била опитомена за първи път от местните народи в южно Мексико преди около 10 000 години. Влажност: 14% Чистота: 98-99% мин Счупено: 5% макс Външен вид: светло жълто Жътва: нова реколта Натоварване: 28 MT в 40’DV...
Белгия, Mont-Saint-Guibert
... счупени, за да се намали размерът на частиците и да се осигури правилно готвене и флакиране. След това те се нагряват в оборудване за готвене/обработка и влажността им се контролира допълнително, за да се омекотят преди следващите механични операции. След готвенето, нагретите зърна се флакират, така че маслените клетки да бъдат счупени и маслото да бъде по-достъпно за последваща екстракция с...
Германия, Schwarzenbek
... режещия ръб при навиване на инструмента. Въпреки това, HSS има и някои недостатъци в сравнение с инструментите от твърд карбид: животът на инструмента и, най-важното, възможните скорости на рязане и циклични времена са значително по-ниски. С XChange са комбинирани две физически забранени свойства: Твърдокарбидната резба, комбинация от ултрафини зърна карбид и високопроизводително покритие...
Естония, Tallinn
... производството на хляб и хлебни изделия. Импулс Търговия с Стоки сътрудничи с водещи селскостопански производители и може да предложи на своите клиенти висококачествено пшенично брашно за хлебопекарство от различни класове – най-висок, първи, втори и грубо пълнозърнесто брашно. Затова нашата компания може да задоволи всички нужди на клиентите. За да разберете подробности, свържете се с нас на телефона, посочен на сайта.
Нидерландия, Aalten
... предотврати кондензация, могат да бъдат монтирани изолирани покриви и фасадни облицовки на силоза. Докато клетката може да бъде подсилена, профилираната стена също така позволява постигането на по-големи повърхности на клетка в сравнение с гладкостенен силоз. Това означава, че силози с обем от 1,000 м³ на клетка са възможни. Разбира се, дизайнът ще бъде напълно съобразен с вашите изисквания. Нашите профилирани стенни силози могат да бъдат намерени, например, в заводи за печене на кафе и пивоварни, където се използват за процесно съхранение на (печени) кафе зърна и (малцуван) ечемик.
Ирландия, Killarney
... – 1062 Какво е пълнозърнеста кожа? Просто казано, пълнозърнестата кожа е истинската работа, най-доброто, което можете да получите. Тази дълбочина, богатство и характер са възможни само с пълнозърнеста кожа. Когато хората за първи път чуят термина пълнозърнеста кожа, понякога си мислят, че това означава, че кожата ще изглежда много зърнеста или камениста. Това не е така. Пълнозърнестата кожа се отнася до цялата кожа с всички нейни слоеве непокътнати - не е шлифована.
Италия, Campobasso
... Антонио, се утвърдява. През 1974 г. се монтира производствената линия за хлебчета, която я прави референтна компания за района. От 1991 г. Гуидо управлява компанията, като в последно време възобновява производството на пълнени бисквити. През годините компанията се е доказала като плодородна почва за нови идеи и проекти. Примери за това са Гофрети и Чипсове от зърнени култури, които за първи път влизат в производство през 2016 г., утвърдили се все повече. През лятото на 2023 г. производствената линия на Гофрети и Чипсове става компания: KERRES CEREALI.
Италия, Paderno D'adda
... и иновацията, с уважение към най-високите занаятчийски ценности. Производството на нашите брашна произтича от внимателния и прецизен избор на най-добрите суровини, които ги съставят. Нашите източници на доставки се селектират чрез непрекъснато проучване, за да гарантират най-високото качество, избирайки само най-добрите зърна в зависимост от предназначението на нашите брашна. Тези ценни зърна...
Италия, Perugia
... подобряване на всички параметри, необходими за оптимално покълване, но и най-вече за да отговори на нуждите на голям брой хора, които все повече се насочват към консумацията на тази храна, толкова важна за нашето здраве, за първи път, като значително опростява всички различни стъпки, необходими за получаване на отлични покълнали семена от обикновени семена, практика, която все още е ограничена до...
Гърция, Kozani
...чисти, отглеждани естествено, с единствена грижа дъждовната вода и разреждането, те дишат, процъфтяват и дават плод, предоставяйки най-вкусните кестени, които обикновено се изнасят за Италия. От тези кестени, зърна и марони, ранни и „на чарк“, за първи път, през октомври 2014 г. беше направен мармалад от кестени с дискретното заглавие „Авгериниотика“. Мармаладът е ръчно изработен, без консерванти и съдържа парчета кестен, което го отличава от останалите кестенови продукти, които се предлагат на гръцкия и чуждестранния пазар.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play