Производство, търговия и продажба на интегрални гофрети и чипсове от зърнени култури (спелта, ориз, овес, солина, 5 зърна).
"Panificio Barletta" представлява история на успеха в молизанския пейзаж.
Годините на Втората световна война са особено трудни и компанията, под ръководството на Гуидо, успява да отвори и малка занаятчийска работилница за производство на сладкарски изделия.
Път, основан на уважение към качеството и избора на най-добрите суровини. Еволюция, свързана с любовта към традициите и голямо внимание към новите нужди на храненето.
През 1956 г. се реорганизира, структурирайки се като предприятие, до откритие, през 1964 г., на настоящата си база на ул. "Сан Джовани", с нови фурни и повече персонал.
През 1965 г. регистрира първата си марка и, под ръководството на Антонио, се утвърдява.
През 1974 г. се монтира производствената линия за хлебчета, която я прави референтна компания за района.
От 1991 г. Гуидо управлява компанията, като в последно време възобновява производството на пълнени бисквити.
През годините компанията се е доказала като плодородна почва за нови идеи и проекти.
Примери за това са Гофрети и Чипсове от зърнени култури, които за първи път влизат в производство през 2016 г., утвърдили се все повече.
През лятото на 2023 г. производствената линия на Гофрети и Чипсове става компания: KERRES CEREALI.
Портфолио
Този доставчик все още не е качил никакви продукти.