...Произведен през месец юли, това е мед с
силна личност, който има склонност да кристализира.
В течно състояние е с цвят на кехлибар и светъл
орех, а когато кристализира, придобива мирис на
сушени гъби, лакрица, почти опушен.
Ароматът е много интензивен, персистентен,
напомня на карамел и вкус на моу, много
ценен от децата.
СЪЧЕТАНИЯ
Ароматизираща подсладител за напитки; обогатява
винегрета за подправяне на смесени салати, добре
се съчетава с печените зеленчуци и ястия с
ароматни или лечебни билки, препоръчва се за
приготвяненаризото.
... благородни парчета като филе или тартар от говеждо.
• Гурме Предястия: Добавя изискано докосване към брускети, яйца и карпачо.
• Луксозни Подправки: Перфектен за приготвянена масла, масла и трюфелни кремове.
Свържете се с нас за Вашата Персонализирана Поръчка
Изборът на Tartufo Bianco Pregiato Prima Scelta от Valtrebbia Tartufi означава да заложите на изключителност и сертифицирано качество...
...Оризът Arborio се счита за истински универсален сред сортовете ориз. При готвене този сорт остава "al dente" в сърцевината и кремообразен на повърхността. Поради тази причина Arborio е подходящ за приготвянена ястия, които трябва да имат кремообразна консистенция, като например италианско ризото или испанска паеля. Със своя нежен вкус, перлените зърна отлично се адаптират към аромата на другите...
... и бутилирано без филтрация. В резултат на това, то притежава отличителен "естествен мъгла" и запазва напълно своите свойства и витамини.
Това е ароматно масло с ярък вкус на трюфел. Препоръчва се за приготвянена различни ястия, като: ризото, паста, меса, пържени яйца, омлети и риби.
Нашите масла с високо съдържание на полифеноли съдържат хидрокситирозол, към които се добавят екстракти от трюфел. Срок на годност и съхранение: 24 месеца.
... количества витамини от група B. <strong>Състав:</strong> бял ориз басмати <strong>Хранителни стойности на 100г</strong>Енергийна стойност 1555kJ/367kcalМазнини 1,03g от които наситени мастни киселини 0,29gВъглехидрати 80,89g от които захари 0,33gПротеини 7,51gФибри 1,8gСол <0,01g <strong>Употреба</strong>Оризът се готви във вода в съотношение 1:2. Необходима съставка за приготвянена ястието ризото пилау, произхождащо от индийската кухня. Може да бъде добавка към основни ястия, както и тяхна съставка.
... витамин C, витамин K и витамин B6, освен това има висока концентрация на полифеноли, растителни съединения с мощна антиоксидантна активност.
В КУХНЯТА
Нарът често се използва в кухнята за приготвянена сокове, конфитюри, сосове и за декорация на ястия. Освен това, неговите малки зърна могат да се използват, за да добавят щрих от цвят и вкус към различни рецепти, като салати, ризото, меса и десерти.
...Нежно нарязана черна трюфел от Прованс, която подчертава целия си аромат.
Съвети за дегустация:
Перфектна за приготвяненаризото, прясна паста, картофено пюре или омлет.
... подправките на вашата рецепта. Не е случайно, че това е най-обичаното качество от големите готвачи за приготвяненаризото.
Оризът RISERVA ALBERONA е Карнароли, получен изключително от контролирано и сертифицирано семе, обозначено като "КЛАСИЧЕСКО" и "КАРНАРОЛИ ОТ КАРНАРОЛИ ПАВЕЗЕ".
Споменатите характеристики, заедно с изключителната компактност на удължените зърна с малка централна част, го правят едно от най-добрите качества на ориз на пазара и водещият продукт на Касина Алберона, която след повече от 30 години дейност в сектора на оризовото земеделие.
... безпогрешно приготвяне, за да се насладите без притеснения на проста, здравословна и вкусна кухня. Тя ви води да откриете в тази книга ястия, които ще впечатлят с простота. Гарантирана достъпност, с вашата чиния: пот-о-фю, бургуиньон, бланкет, но също така ризото, гратиниран дафиноа или тарт с мароа, и т.н.
АВТОР
След като е бил социолог, ДОРИАН НИЕТО е открил своя кулинарен блог "Но защо ви разказвам това... doriancuisine.com", за да сподели
Референция: BELSO17
В наличност: 1 Артикул
Език: Френски...
...Ризото, което буквално означава "малко ориз", е типично ястие от северната част на Италия, по-специално от Ломбардия. Ризото датира от XI век, когато Сицилия е била под властта на сарацините, които донесли зърното, използвано за приготвянето наризото.
Съставки:
Ориз, гъби Лентинула едодес (шиитаке), водорасли, лук, морков и дехидратирани тиквички.
Начин наприготвяне:
Сложете две супени лъжици...
... 500 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Кубчето може също да се добавя към храната по време на готвене в желаното количество, за да обогати и подчертае вкуса на супи, минестрони, варени зеленчуци, сосове, рагу, меса, ризото, яйца и др.
...Сушени гъби Порчини Le Foglie Verdi
Сушени гъби Порчини Сицилия
Опаковка - Сушени гъби Порчини в опаковки от 50, 100, 250, 500 г, отлични за ризото и приготвянена ястия.
Сушени гъби Порчини 50, 100, 250, 500 г опаковка, най-добрият продукт за ризото и общи смесени ястия.
Основана през 1997 г., Cinque Terre Concetti е специализирана в оборудването, цялостното оформление, обучението и консултациите в сферата на италианската кухня. Нашата компания предлага широка гама от машини за прясна паста (преси, равиолатори, гнокатори и комбинирани устройства), всичкото необходимо оборудване за приготвянена паста, пици, както и качествени хранителни продукти, произведени в Италия (пасти сосове, ризото...). Cinque Terre Concetti разполага също с акредитиран обучителен център за италианска кухня.
Внасяме и изнасяме замразена риба, предлагаме професионални качествени приготвяния за ресторантьорството. Търсим нови сериозни партньори, за да разширим нашите продукти в чужбина: морски салати, различни рибни пържоли, приготвяния за ризото и морски дарове с изпитани рецепти, подходящи за ресторантьорството, насочени към намаляване на времето за приготвяне и намаляване на складовите разходи. Качество, удобство и практичност в едно.