...Произведен през месец юли, това е мед с
силна личност, който има склонност да кристализира.
В течно състояние е с цвят на кехлибар и светъл
орех, а когато кристализира, придобива мирис на
сушени гъби, лакрица, почти опушен.
Ароматът е много интензивен, персистентен,
напомня на карамел и вкус на моу, много
ценен от децата.
СЪЧЕТАНИЯ
Ароматизираща подсладител за напитки; обогатява
винегрета за подправяне на смесени салати, добре
се съчетава с печените зеленчуци и ястия с
ароматни или лечебни билки, препоръчва се за
приготвяненаризото.
... благородни парчета като филе или тартар от говеждо.
• Гурме Предястия: Добавя изискано докосване към брускети, яйца и карпачо.
• Луксозни Подправки: Перфектен за приготвянена масла, масла и трюфелни кремове.
Свържете се с нас за Вашата Персонализирана Поръчка
Изборът на Tartufo Bianco Pregiato Prima Scelta от Valtrebbia Tartufi означава да заложите на изключителност и сертифицирано качество...
... витамин C, витамин K и витамин B6, освен това има висока концентрация на полифеноли, растителни съединения с мощна антиоксидантна активност.
В КУХНЯТА
Нарът често се използва в кухнята за приготвянена сокове, конфитюри, сосове и за декорация на ястия. Освен това, неговите малки зърна могат да се използват, за да добавят щрих от цвят и вкус към различни рецепти, като салати, ризото, меса и десерти.
... подправките на вашата рецепта. Не е случайно, че това е най-обичаното качество от големите готвачи за приготвяненаризото.
Оризът RISERVA ALBERONA е Карнароли, получен изключително от контролирано и сертифицирано семе, обозначено като "КЛАСИЧЕСКО" и "КАРНАРОЛИ ОТ КАРНАРОЛИ ПАВЕЗЕ".
Споменатите характеристики, заедно с изключителната компактност на удължените зърна с малка централна част, го правят едно от най-добрите качества на ориз на пазара и водещият продукт на Касина Алберона, която след повече от 30 години дейност в сектора на оризовото земеделие.
... 500 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Кубчето може също да се добавя към храната по време на готвене в желаното количество, за да обогати и подчертае вкуса на супи, минестрони, варени зеленчуци, сосове, рагу, меса, ризото, яйца и др.
...Сушени гъби Порчини Le Foglie Verdi
Сушени гъби Порчини Сицилия
Опаковка - Сушени гъби Порчини в опаковки от 50, 100, 250, 500 г, отлични за ризото и приготвянена ястия.
Сушени гъби Порчини 50, 100, 250, 500 г опаковка, най-добрият продукт за ризото и общи смесени ястия.
Внасяме и изнасяме замразена риба, предлагаме професионални качествени приготвяния за ресторантьорството. Търсим нови сериозни партньори, за да разширим нашите продукти в чужбина: морски салати, различни рибни пържоли, приготвяния за ризото и морски дарове с изпитани рецепти, подходящи за ресторантьорството, насочени към намаляване на времето за приготвяне и намаляване на складовите разходи. Качество, удобство и практичност в едно.