Италия, Milano
...Произведен през месец юли, това е мед с силна личност, който има склонност да кристализира. В течно състояние е с цвят на кехлибар и светъл орех, а когато кристализира, придобива мирис на сушени гъби, лакрица, почти опушен. Ароматът е много интензивен, персистентен, напомня на карамел и вкус на моу, много ценен от децата. СЪЧЕТАНИЯ Ароматизираща подсладител за напитки; обогатява винегрета за подправяне на смесени салати, добре се съчетава с печените зеленчуци и ястия с ароматни или лечебни билки, препоръчва се за приготвяне на ризото.
Италия, Castellazzo Bormida (al)
... благородни парчета като филе или тартар от говеждо. • Гурме Предястия: Добавя изискано докосване към брускети, яйца и карпачо. • Луксозни Подправки: Перфектен за приготвяне на масла, масла и трюфелни кремове. Свържете се с нас за Вашата Персонализирана Поръчка Изборът на Tartufo Bianco Pregiato Prima Scelta от Valtrebbia Tartufi означава да заложите на изключителност и сертифицирано качество...
Италия, Capo D'orlando
... витамин C, витамин K и витамин B6, освен това има висока концентрация на полифеноли, растителни съединения с мощна антиоксидантна активност. В КУХНЯТА Нарът често се използва в кухнята за приготвяне на сокове, конфитюри, сосове и за декорация на ястия. Освен това, неговите малки зърна могат да се използват, за да добавят щрих от цвят и вкус към различни рецепти, като салати, ризото, меса и десерти.
Италия, Asigliano Vercellese
...Приготвяне на ризото, с ориз от сорт Марателли.
Италия, Mortara
... подправките на вашата рецепта. Не е случайно, че това е най-обичаното качество от големите готвачи за приготвяне на ризото. Оризът RISERVA ALBERONA е Карнароли, получен изключително от контролирано и сертифицирано семе, обозначено като "КЛАСИЧЕСКО" и "КАРНАРОЛИ ОТ КАРНАРОЛИ ПАВЕЗЕ". Споменатите характеристики, заедно с изключителната компактност на удължените зърна с малка централна част, го правят едно от най-добрите качества на ориз на пазара и водещият продукт на Касина Алберона, която след повече от 30 години дейност в сектора на оризовото земеделие.
Италия, Trento
... 500 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Кубчето може също да се добавя към храната по време на готвене в желаното количество, за да обогати и подчертае вкуса на супи, минестрони, варени зеленчуци, сосове, рагу, меса, ризото, яйца и др.
Италия, Palermo
...Сушени гъби Порчини Le Foglie Verdi Сушени гъби Порчини Сицилия Опаковка - Сушени гъби Порчини в опаковки от 50, 100, 250, 500 г, отлични за ризото и приготвяне на ястия. Сушени гъби Порчини 50, 100, 250, 500 г опаковка, най-добрият продукт за ризото и общи смесени ястия.
Съответстващи продукти
Сушени гъби Порчини 50 100 250 500г
Сушени гъби Порчини 50 100 250 500г
Италия, Chioggia
Внасяме и изнасяме замразена риба, предлагаме професионални качествени приготвяния за ресторантьорството. Търсим нови сериозни партньори, за да разширим нашите продукти в чужбина: морски салати, различни рибни пържоли, приготвяния за ризото и морски дарове с изпитани рецепти, подходящи за ресторантьорството, насочени към намаляване на времето за приготвяне и намаляване на складовите разходи. Качество, удобство и практичност в едно.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play