...Чили нишки са тънки, сушени ленти от чили пипер, които добавят малко пикантност и визуално привлекателна украса на различни ястия. Идеални за супи, салати и декоративни гарнитури.
...Счуканият червен чили е популярна подправка, известна със своите различни нива на пикантност, от нежна до изключително люта. Използва се в яхнии, супи и ястия с боб и е основна съставка в испанската кухня. Червеното чили подобрява вкуса на яхнии, сосове и супи на доматна основа и се използва в ориенталски ястия с нудли. За да запази своята сила, счуканият червен чили трябва да се съхранява в херметически затворени контейнери, далеч от светлина и влага.
...Червеният пипер д'Еспелет A.O.P. е червенпипер с плодови нотки и с характерен, но лек пикантен вкус, който е типичен за френската кухня, а по-специално за баската кухня.
Произхождащ от град Еспелет в югозападна Франция, тази пюре отпипер ще добави плодова и пикантна нотка към вашите сосове или просто може да служи като пикантна подправка.
Пиперът е отличен източник на витамин C, но също така е истински тласък за антиоксидантите. Пиперите са истински източници на полезни хранителни вещества и подпомагат укрепването на храносмилателната система!
Нетно тегло: 100 г
Произход: Франция...
...Традиционно пушен червенпиперот долината Ла Вера в испанския регион Екстремадура.
Така е и в испанската Екстремадура - традиция е да се пуши червеният пипер, създавайки по този начин изключителна специалитет.
Използване: Едросмлян и пикантен пушен червенпипер подхожда, в зависимост от предпочитанията, на патица, крема сирене, повечето бобови растения и зеленчуци, пиле, говеждо и телешко...
...Benefici: Tikka Masala е съставен от кориандър, кимион, чесън, червенпипер, джинджифил, люти чушки и мента. Подправката обикновено се използва за пиле тикка масала. Както повечето къри, се смята, че има антибактериални свойства. Тези подправки могат да бъдат намерени в ястията на страните с топъл климат, където месото трябва да се съхранява. Следователно, благодарение на комбинацията от различни...
...Някои проучвания вече показаха, че червеният пипер има защитни ефекти срещу колоректален рак и рак на белите дробове.
Богат на витамин C и каротеноиди,
той е съставка в много рецепти.
...1- Kmark ПОДПРАВКА ЗА ПИЛЕ
Подправка, събрала на едно място подправки, които подхождат на пилешки ястия.
Основните подправки, които съставят сместа, са къри, сладък червенпипер, кориандър, мащерка, чесън, кимион, розмарин, дафинов лист и сол.
ПОДПРАВКА ЗА ПИЛЕ
Това е смес от подправки, подходящи за пилешки ястия.
Основните подправки, които съставят сместа, са къри, сладък червенпипер, кориандър, мащерка, чесън, кимион, розмарин, дафинов лист и сол.
...Ние сме компания, която предлага червени сортове Urfa isot (пипер) в червено, лилаво и черно, всичко обработвано в хигиенична среда без директен контакт, осигурявайки високо качество. Ние сме нови, но силни.
HARRANLIFE
Вкусове от историята...
...Подправка Café de Paris 430 г
Сърдечен стек, перфектно изпечена пъстърва, хрупкави зеленчуци на тиган и прясно изпечен хляб имат нещо общо: получавате много специален вкус с вашето домашно приготвено билково масло. С нашата смес от много билки, парченца червенпипер, малко чесън и вашата собствена "тайна съставка" можете да сътворите вашата лична специалност от билково масло за миг.
Hela. Ние...
...Категория: Източни подправки
Вкус и аромат: плодови, с ниска пикантност
Тази плодова смес обича моркови, тиква и лук и е перфектна за ястия с ориз и кус-кус. Супер е и за риба (особено сьомга!) и бяло месо.
Съставки: кориандър, портокалова кора (20 %), куркума, джинджифил, мацис, кардамон, кимион, черен пипер, деликатесен червенпипер, кайенски пипер, канела (Canehl)
Забележка за алергени: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина.
Съдържание: 23 г в бяла метална кутия...
... провеждаме обширни изследвания, за да възстановим истинския вкус на традицията от 1983 г. Поради нашите усърдни усилия, в момента произвеждаме общо 250 вида храни, включително Деопбап (ориз, покрит с разнообразие от съставки, 30 вида), Джигае (задушено ястие), Танг (супа), сосове, пасти, Яннъмджанг (смес от соев сос, нарязан чесън и червенпипер, 30 вида), прахообразни супи (20 вида), течни сосове...
...Маслината на баба принадлежи към сорта вердиал. Тази маслина се характеризира, наред с другото, с подправка с ниско съдържание на сол, от която подчертаваме следните съставки:
Чесън
Лавров лист
Сладък червенпипер...
...ГУРМЕ ПРОДУКТ
Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (розов пипер, хибискус и пушен червенпипер).
Препоръки: Перфектна за подправяне на морски дарове, карпачо, розов сос, октопод по галисийски, меса и риби.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 121 Kj/29 Kcal. Мазнини: 1,2 г, от които наситени: 0,2 г. Въглехидрати: 2,0 г, от които захари: 0,9 г. Протеини: 1,4 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон с тегло 100 г.
...Ако все още не сте забелязали, обожаваме подправките от Съчуан: с нашата пълна гама от суровата подправкаЧервен или Зелен Съчуански пипер, до Съчуанска сол, и смес от подправки Съчуан, искаме да ви накараме да откриете и оцените вкуса "мала" (лютив/анестезиращ) на китайската кухня, която особено харесваме!
...Подправка за стек с белгийска морска сол и цветен смлян пипер, в комбинация с пушен червенпипер и малко розмарин, обогатена с щипка чили и ванилия.
Класиката на семейната подправка Monheimer от красивия Монхайм на Рейн.
Подправка за стек с белгийска морска сол и цветен смлян пипер, в комбинация с пушен червенпипер и малко розмарин, обогатена с щипка чили и ванилия.
100% натурални съставки...
...Чушките принадлежат към семейството на нощниците и произхождат от Средиземноморието. Растението предпочита слънчево място, защитено от вятъра, например пред южната стена на къща. Чушките могат да се консумират сурови или готвени. Въпреки това, те могат да се използват и като подправка, а дори и като суровина за извличане на хранителни оцветители. Сигурно вече сте опитвали известната "чили паста...
...Тази люта подправка, произхождаща от Ява, беше открита благодарение на Колумб. Днес, кайенският пипер е популярен в мексиканската, кавказката и източната народна кухня. За любителите на пикантната храна, няма нищо по-желано от този ярък прах във всеки смисъл. По отношение на остротата, той е ненадминат. Експерименти са доказали, че дори когато 1 г пипер се разтвори в 10 хиляди литра вода...
...ECOPROLIVE създава през 2019 г. подправки с PREBIOFENOL, които, майсторски съчетани с най-добрите подправки в света, придават средиземноморски вкус и осигуряват хранителен баланс, тъй като са богати на антиоксиданти, желязо, пребиотични фибри и протеин.
Придава специален и несравним вкус на вашите ястия с този типичен за испанската кухня ингредиент.
Съставки: PreBIOfenol*, пушен червенпиперот Ла Вера, чесън на прах.
... придават на твоите пържени картофи интензивен и хармоничен аромат. Допълнена с фини подправки като сладък червенпипер, гранулиран чесън и розмарин, се получава завършена подправка, която прави картофите ти неустоими.
Нашата смес за подправки е съставена с много любов и грижа, за да ти предложи перфектната композиция за твоите любими картофи. Просто я поръси върху картофите по време на пържене и се...
...Ниора е малък, кръгъл и червенпипер, произхождащ от едногодишното растение Capsicum annuum. Той притежава вкусна, специфична и леко опушена ароматика. Това е подправка, която наподобява паприка.
Използвания на Ниора в кухнята:
Тази подправка се съчетава с доматени сосове, яйца, омлети, риба, ориз, бели меса, зеленчуци…
Ползите от Ниора:
Антиоксиданти, отличен източник на витамини A и C.
... пипер в много разновидности. Включваме тук и куркума, дафинов лист, английска подправка, черен, бял или зелен пипер.
Освен това предлагаме следните смески от подправки: лимонов пипер, къри и провансалски билки. Клиентите могат да закупят от нас подправки за салати, пиле, риба, меденки и бигос. Офертата включва също мексиканска, унгарска, ловна, италианска подправка и много други. Освен това можете...
...Локален производител на известния чили пипер Пимент д'Еспелет AOP в Айнуа, френския Баск. Segida е отличен с различни награди за отличното качество на продуктите в прахообразна форма и пюре. Пимент д'Еспелет е единствената подправка във Франция, която е защитена с марката AOP, известна още като пурпурно злато, висококачествено леко пикантно чили с много аромат и красив червен/оранжев цвят. Има много възможности в гастрономията, както в чист вид, така и смесен в подправки. Пимент д'Еспелет е наличен в буркани от 50 грама, но също така и в торби от 250 грама, 1 кг и 5 кг.