...Специалитет от Прованс! Открийте тези вкусни печени бадеми, след което са обвити в крем от нуга, млечен и бял шоколад. Гурме сладост и оригинал, изработена от вашия занаятчия на нуга в Монтелимар.
Референция: 704001
ТЕГЛО (в КГ): 0.18
Опаковка: 8
ДДС: 20.0%...
...Бавно печени кашу ядки, потопени в слой от белгийски млеченшоколад и солен карамел
- Бавно печени кашу ядки, потопени в слой от белгийски справедлив млеченшоколад и солен карамел! Небесно!
- Източник на протеини & Източник на фибри
- До 50% по-малко захар в сравнение с други марки!
- Срок на годност поне 10 месеца...
...Шоколадови бонбони "Пани Канди" с натурални малини без захар са комбинация от ползите на хрупкави топчета амарант и натурални малини, покрити с деликатен млеченшоколад без захар. Всеки бонбон съдържа 40% какаови продукти и 9% мляко, без захар или палмово масло.
Състав: фибри с пребиотичен ефект от царевично нишесте, какаово масло, сушени грозда, сухо обезмаслено мляко, сушени смлени кайсии...
...Шоколадова таблетка с мляко, чисто произход от Гана, 40% какао. Този шоколад предлага красиви аромати на червени плодове и кестени, обвити в мощно какао и бисквитени нотки. За да предложим изключителни продукти, ние избираме най-добрите суровини.
Нетно тегло (Г): 100...
...в който разопаковате отличителния триъгълен призма, ви посреща приятно ухание, което обещава извънредно кулинарно пътешествие.
Когато вземете първата си божествена хапка, кремообразният млеченшоколад нежно се разтапя в устата ви, освобождавайки вълна от сладост. Нугата, деликатно обогатена с есенцията на златен мед и приятно хрупкави бадеми от високо качество, добавя хармоничен контраст, който ви кара да се връщате за още.
... Жанин, шоколадие от Иль дьо Франс, и неговият екип приготвят шоколадови бонбони. Стефан Жанин, професионален шоколадие, разположен в Вал дьо Марн и специалист в производството на шоколад, ви кани да откриете неговата шоколадова фабрика, докато се наслаждавате на вкусни пралини, чист шоколад, шоколадови трюфели... Продажба на занаятчийски шоколад (подаръчни кутии с шоколад, асортименти от шоколад, шоколад...) и създаване на персонализирани шоколади за компании.
...MINI шоколадови квадратчета от млеченшоколад с минимум 30% какао, опаковани поотделно в бяла хартия.
Продукт ID: 110104050
Основно количество: 100.0000
Единица: брой
Минимално количество за поръчка: 5000 броя
Експресна доставка: Да
Формат: около 32 x 19 x 6 мм
Вкус: млеченшоколад с минимум 30% какао
Брутно тегло: 4 гр.
Нетно тегло: 3.50 гр.
Срок на годност: около 6 месеца при правилно...
...Нашият шоколад е истинско удоволствие за всички любители на шоколад. Произведен от най-добрите какаови зърна, той предлага богат и кремообразен вкус, който се разтапя на езика. Нашият шоколад е наличен в различни сортове, от тъмен шоколад до млеченшоколад, за да зарадва всеки небцето.
Нашият шоколад не е само вкусен, но и произведен устойчиво. Ние се грижим всички съставки да произхождат от справедливи и екологични източници. Насладете се на луксозния вкус на нашия шоколад и си подарете момент на радост.
...Специализираните карамели представляват голямо семейство карамели, вариращи от млечен карамел до карамел с солено масло, вегански, с намалено съдържание на захар... Тези карамели предлагат уникална текстура и вкус на всеки продукт. В паста или блестяща форма, могат да се използват разнообразни съставки (мед, мляко, сметана, шоколад, масло, растителни мазнини...) за тяхното създаване.
Те...
...Удовлетворете сладкия си зъб с Kinder Bueno Milk Chocolate, деликатес, който съчетава гладък млеченшоколад с хрупкава, ядкова плънка. Всяка 43g барче предлага перфектен баланс от вкусове и текстури, което го прави любимец сред любителите на шоколад. Идеален за похапване или споделяне, Kinder Bueno Milk Chocolate е приятно допълнение към всяка сладкарска селекция. Свържете се с нас за повече информация и актуални цени и предложете на клиентите си вкус на този обичан деликатес.
...Maison Wagram CBD Мляко Шоколад
Разширете продуктовата си линия с висококачествен шоколад, инфузиран с CBD. Проектиран с кремообразно какаово масло и сладка ванилия, неговият CBD акцент ще отговори на желанията на вашите клиенти. Продуктите на Maison Wagram са резултат от френско занаятчийско производство.
...Пот от 200ГР.
Състав: нерафинирана захар от цвекло, аромат на млеченшоколад, естествено оцветител кафяв (E150C)
Възможни следи от яйца, мляко, горчица, фъстъци, мекотели и ракообразни, риба, сусамови и соеви семена.
Референция:SUCRE0025B...
...Солени претцели, покрити с вкусен млеченшоколад. Перфектни за закуска!
Размер: 120g
Количество в кашон: 18 единици
Количество на палет: 91 кашона
Произведено в Австралия: Да...
Родена преди малко повече от 60 години, Régilait е лидер в производството на гранулирано мляко на прах и важен играч на пазарите на концентрирано мляко и млека за деца. Régilait е присъстваща в над 60 държави. Régilait предлага също така вкусни напитки и пасти за намазване. Régilait е дъщерно дружество на двете най-големи кооперативи за мляко във Франция (Laïta и Sodiaal), които събират мляко от н...
Bello & Angeli е занаятчийски шоколадьор, базиран в Saint-Orens-de-Gameville, в департамента Haute-Garonne. Всички наши оригинални и "домашни" творения се изработват в нашата работилница близо до Тулуза, където селектираме най-добрите шоколади и съставки.
Всеки ден произвеждаме вкусни творения с най-голямо занаятчийско внимание, сред които шоколади, но също така и сладоледи и сорбета, както и мак...
От 1960 г. нашият екип от шоколадови майстори произвежда хиляди шоколади всяка година, винаги спазвайки традицията на занаятчийството с търпение и уважение. La Royale Normande се ангажира с отличието, произвеждайки собствено пралине, което гарантира уникални и дълбоки вкусове за нас и за вас. Предимството на този подход е, че можем да следим рецептата на пралинето и качеството на готовия продукт.
Chut YPTM е лидер в международната търговия и дистрибуцията, обслужващ централите за покупки GD и търговските точки на всички марки. С 17 години опит, ние предлагаме пълен набор от услуги:
- Международно източване на качествени продукти с най-добрите цени във Франция.
- Персонализирано съдействие от многоезични експерти в международната търговия.
- Внос на Продукти от Голямо Потребление (PGC) и Б...
...Кафето, отгледано от Карлос в неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на 48 часа естествена ферментация, с това кафе можем да се насладим както на сладки нотки на млеченшоколад и карамел, така и на по-фруктови нотки на портокал и зелена ябълка. Експлозивна смес, която винаги остава балансирана с умерена киселинност.
Местоположение: Коркин, Копан
Финка: Карлос Естевес Мехия
Височина: 1450 – 1550 м над морското равнище
Варитет: Червен Катуай
Процес: Анаеробна ферментация 48 часа
Органолептичен профил: Портокал, бял шоколад, зелена ябълка и карамел...
...Гурманско пътешествие в кухня, където шоколадовите бисквити току-що са излезли от фурната. Връхните нотки на мед и млечен акорд отварят пътя на шоколадовото сърце, подкрепено от сладка основа от ванилия и карамел, предизвикваща нежна сладка наслада.
Олфактивно семейство: Гурман
Връхни нотки: Мед, млечен акорд
Сърдечни нотки: Шоколад, бисквити...
...Насладете се на лекото и освежаващо вкус на "Milkyland" мляко 1.5%, премиум млечен продукт, който предлага перфектен баланс между вкус и хранителна стойност. Това мляко е произведено от най-добрите млечни ферми, осигурявайки свеж и здравословен вкус, който е идеален за пиене, готвене и печене. Със своята гладка и кремообразна текстура, "Milkyland" мляко 1.5% е универсална съставка, която...
...Декофеиниран кафе, което не губи типичната си плътност и интензивност? Опитай, ако не вярваш.
Вкусът на традицията с процент кафе, не по-висок от 0.1 %.
Кофеинът се извлича от зелено и непечено зърно без използването на вредни разтворители.
Целият мек и кадифен вкус на кафето, без кофеин. С нотки на карамел, млеченшоколад и сушени плодове.
...Информация за продукта
Кисело-сладки ябълкови пръстени, покрити с най-фин млеченшоколад. Тази комбинация от плодове и кремообразен шоколад предлага много специално вкусово изживяване.
Съставки
Ябълки 48%, захар 25%, какаово масло 12%, мляко на прах 9%, какаова паста 3%, сладка суроватка на прах 1.5%; емулгатори: лецитин E322 и E476; аромат: ванилин; консервант: серен диоксид. Съдържа соя и лактоза.
Произход
Шоколадовото покритие е добавено в Германия.
... стърготини.
Нашият стандартен асортимент Lemaître съдържа:
6 варианта с шоколадови стърготини с покритие от млеченшоколад в правоъгълна кутия (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby)
6 варианта с какао на прах с двойно покритие от млеченшоколад в вертикална кутия (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee)
Също така предлагаме луксозен асортимент под марката Lemaître, моля, запитайте за минималните количества:
Правоъгълна кутия от 105 г, съдържаща 12 трюфела с стърготини в 3 различни варианта.
... съдържат фибри и протеини и подобряват храносмилането. В същото време избягваме всичко вредно: НЯМА СОЯ, НЯМА ОЦВЕТИТЕЛИ, НЯМА ХИМИЧНИ СЛАДИТЕЛИ, НЯМА КОНСЕРВАНТИ, НЯМА ГМО, НЯМА ГЛУТЕН, НЯМА ПАЛМОВО МАСЛО. Използваме само най-висококачествени съставки, за да гарантираме, че нашият шоколад не е само вкусен, но и здравословен и устойчив. Вярваме, че всяко изживяване с млеченшоколад трябва да бъде наслада за сетивата, но без вината от захарта. От текстурата до представянето, внимателно изработваме всеки детайл, за да предоставим наистина наситено изживяване.
...Ягоди през всяко време на годината? И то покрити с наситен шоколад? Това не е възможно? Но, KoRo го прави възможно! За истинските шоколадови любители сред вас, сега сме измислили нещо особено вкусно: Ледено сушени ягоди, съчетани с нежно разтопяващ се млеченшоколад. Резултатът е фантастичен снак, който дори в по-студените сезони ще ви напомня за лятото и ще сбъдне всичките ви ягодови мечти.
Съдържание: 100г...
...Цялото мляко на прах е млечен продукт, получен чрез изпаряване на пастьоризирано прясно краве мляко. Продуктът също така се нарича Цяло мляко на прах в зависимост от региона.
Цялото мляко на прах има много приложения в хранителната индустрия. То се използва основно в индустриите за сладкарство, шоколад и сладолед, както и в хлебопекарната индустрия. Също така се използва в производството на замразени храни, млечни напитки, инстантни супи и др.