От 1960 г. нашият екип от шоколадови майстори произвежда хиляди шоколади всяка година, винаги спазвайки традицията на занаятчийството с търпение и уважение. La Royale Normande се ангажира с отличието, произвеждайки собствено пралине, което гарантира уникални и дълбоки вкусове за нас и за вас. Предимството на този подход е, че можем да следим рецептата на пралинето и качеството на готовия продукт. По този начин запазваме нашето ноу-хау и осигуряваме "производство на място" на нашите вкусни охлюви.
Нашият екип от любители на шоколада създава, опакова и разработва стотици рецепти, предлагани на хлебари и магазини във Франция и на международно ниво от повече от 50 години. Извършваме тази прецизна работа с удоволствие всеки ден, винаги спазвайки шоколадовата традиция.
През 2000 г. La Royale Normande установи партньорство с доставчици на суровини за хлебарството и придоби голяма експертиза в областта на качеството и услугите за занаятчиите. La Royale Normande предлага също така различни гами от продукти, произведени по поръчка или ръчно за големи марки от висок клас гастрономия и ресторантьорство. Днес La Royale Normande разполага с помещения с обща площ от 1420m², от които 875m² са посветени на производството.