...Кремьор с подова смесителна машина/анкерен миксер и скрепер, построен на рамка с тегловни клетки. Нетен обем, оперативните изисквания могат да бъдат изградени по поръчка.
Използвайки миксера за сирене KASAG, капацитетът на съхранение може да бъде регулиран според вашите изисквания.
Сирената маса може да бъде смесвана чрез два контра-ротационни спирални конвейора.
...Това е меко бяло козе сирене с цветна кора. Текстурата е мека, гладка и кремообразна; вкусът е приятен и деликатен.
100% италианско мляко.
Средно тегло: 0,250 г
Минимално узряване: 7-10 дни...
... тегло 140 грама.
Продуктът издържа до 12 месеца, когато се съхранява в хладна и суха среда.
Основните съставки включват мляко (или обезмаслено мляко в случай на нискомаслено или леко сирене), вода, сирене и масло. Цветът на сиренето е слонова кост и светло жълт, а вкусът е мек и кремообразен.
Моля, свържете се с нас за всякакви подробности и информация за цени.
Размер: 125 г
Опаковка: в алуминиево фолио
Всяка кутия: 8 триъгълника
Картон: 36 пакета x 125 г
Нетно тегло на картон: 4.5 кг...
...Прясно сирене с обвивка от моцарела, която обгръща кремообразно сърце от сметана и страчатела.
Меко, но еластично и вкусно. Наличен както на 100% búfala мляко, така и на 100% краве мляко, в зависимост от вкусовете и нуждите.
...Киселинният суроватъчен прах (AWP) е副продукт от производството на сирене или кисела казеин. Той се произвежда чрез сушене на прясна суроватка, получена от меко бяло сирене. С помощта на микробна ферментация, pH на млякото се намалява и лактозата се превръща в млечна киселина.
Киселинният суроватъчен прах се използва основно за производството на рикота и суроватъчно масло. Той също така се използва като съставка в много преработени храни, напр. хляб, солени бисквити, сладкиши, готови ястия.
...Големите сардски равиоли са пълнени с рикота (мекосирене) и лимон и олицетворяват простотата и чистотата на средиземноморските вкусове, предлагайки свежо и изискано кулинарно изживяване. Този равиол представлява перфектна хармония между сладостта и обгръщащата мекота на рикотата и цитрусовия вкус на вибриращата свежест на лимона, заключен в деликатна тестена обвивка.
...Бурата Пулиезе е свежо и кремообразно сирене, типично за италианската млечна традиция. Произведена от мляко с високо качество, буратата се отличава със своето меко и маслено сърце, обвито в тънка обвивка от моцарела. Това сирене е перфектно за консумация само или в комбинация с пресни домати и капка зехтин, като по този начин се подчертава неговият деликатен и уникален вкус. Бурата е отличен избор за тези, които търсят автентично и изискано кулинарно изживяване.
...Подобно на пекорино, Пасторело се отличава със своя деликатен вкус и уникална консистенция. Всъщност, въпреки че е сирене с полутвърда текстура, то успява да бъде меко и разтопяващо се в същото време, без да оставя парчета при рязане.
...Системата с двойно дъно и перфорацията осигуряват както безопасно оформяне, така и безопасно отцеждане с възможност за подреждане на форми една върху друга.
Формите могат да се използват индивидуално или в блокови форми.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Форми и отцеждане на мекосирене
МАТЕРИАЛИ: - Части от инжекционно формоване от хранителен полипропилен
РАЗМЕРИ: Налични различни формати...
...Автоматични комплекти за готвене на сирене Denkrom
Комплекти;
- Машина за сухо готвене
- Единица за прехвърляне на сирене
- Единица за претегляне на сирене...
...С кръгла форма и един месец зрялост, сиренето Сенрас с мека текстура и мека кора е резултат от занаятчийски умения на две поколения производители на сирене в Португалия. Неговият мек аромат, уникален вкус и деликатен цвят очароват всички небца.
Тегло: 0.25 кг
Тегло: 0.5 кг
Тегло: 1 кг
Тегло: 1.3 кг...
...Кремообразно сирене на резенчета Arla® Havarti. Традиционното датско Havarti е меко и кремообразно сирене, което се топи много лесно и не освобождава излишна мазнина. То е идеално за всякакви ястия, които се нуждаят от нотка на меко и кремообразно сирене, като пици и пасти. Arla® Havarti в формат резенчета 1кг за хотелиерството е перфектно за сандвичи и закуски, студени или топли.
...Този сирене Бергамино има годна за консумация бяла, кадифена кора, с мека, разтапяща се структура, подсилена от деликатния вкус на козе мляко.
Съставки
Козето мляко, сол, сирище, пеницилиум.
Произход на млякото
Италия
Външен вид
Бяло сирене с годна за консумация кора
Консистенция
Меко и плътно
Обем: 150 г (±10%)...
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (майорана, риган, розмарин и мащерка).
Препоръки: Перфектна за подправяне на салати, паста, сосове, мекосирене и всякакво месо или риба на скара или на грил.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 119 Kj/29 Kcal. Мазнини: 0,9 г, от които наситени: 0,3 г. Въглехидрати: 2,4 г, от които захари: 0 г. Протеини: 0,9 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...Сирене, произведено в южната част на провинция Леон от овче мляко, налично в зряло, узряло, полуузряло и меко. Наличен в единици от 1 кг или 3 кг, опаковани вакуумно. Предлагаме също козе сирене и смес от овче и краве сирене.
...Моделът Rock 18 е способен да реже всякакъв вид твърдо, полутвърдо и мекосирене.
Оборудван е с:
• Специални остриета за рязане на "скала": за резултати, сравними с ръчното рязане. Повърхността на продукта остава грапава.
• Гладки остриета: за всеки вид полутвърдо и мекосирене.
Размерите са компактни и добре се вписват в малки и ограничени работни пространства. Идеален за гастрономии, малки...
VEGA MANCHA е международната търговска марка за млечните продукти, произведени от QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS и QUESERIA LAFUENTE. Нашата традиционна ферма за овче сирене се намира в малко овчарско село, не много далеч от Албасете, в региона Ла Манча. Нашето сирене се произвежда по древни процедури, които придават специален вкус и качество на това сирене, направено от 100% м...
Производител и дизайнер на оборудване за млечната промишленост, Roussel Inox изработва вашите съоръжения с постоянно внимание към вашите нужди.
Имаме солидно познание за вашата работа като производител на сирене, усъвършенствано сред професионалисти във Франция и на международно ниво.
Искате да обновите машините си, да увеличите производствения си капацитет, да създадете своя работилница? За всяко...
...автентично сирене поради своето наследство.
Произходът му датира от XIII век. Тогава е било произведено от монасите на абатството Сен-Клод.
Това деликатно сирене с плесен, родено от планините на южния Хо-Жура, се ползва с контролирано наименование за произход, което запазва неговата собствена специфика и му придава уникалния му характер на меко синьо сирене.
...Буфалската рикота е мекосирене, приготвено от остатъчния суроватка от производството на буфалска моцарела. Консистенцията е мека и зърнеста, но никога пясъчна. Ароматът на буфалско мляко няма същата интензивност като този на моцарелата, всъщност се съчетава добре както с сладки, така и със солени ястия. Прясно сирене, богато на
Типове и формати
Тегло: 250 г и 1 кг
Термозапечатана тава
Кодове: 321 / 321b
Срок на годност: 21 дни...
... производство на извара и прясно сирене
1 брой пластмасова лъжица с дупки
1 брой термометър за кисело мляко
4 броя форми за сирене за 150, 200, 400 и 1.000 г прясно и мекосирене
1 брой многофункционално ведро (10 л) за транспорт и измерване
5 броя PP чаши в размери 210, 240, 315, 365 и 520 мл като опаковъчни образци
1 брой PET бутилка с 0,5 л съдържание с винтова капачка като опаковъчен образец
4 броя продуктови образци (по около 0,5 кг) по ваш избор...
...Маслен сирене, узряло, с много меко и бяло тесто, с мека и жълтеникава кора. Има интензивен и изразен вкус и аромат.
Формати на продажба:
От 75g до 1,5Kg (Стандарт: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg)
Цилиндрична форма (тип чиния)...
... допълват едно меко, изискано и грациозно цяло, което да се наслаждавате между познавачи. Истински Калва' на господари!
Къщата: Построено в началото на XVI век, Шато дю Бройл е място, натоварено с история. Всъщност, от френската революция, няколко собственици са се сменяли тук и различни икономически дейности са инвестирали в мястото: ленена фабрика, сирене, шоколадова фабрика, производител на сайдер и т.н. Въпреки това, именно дестилерия на Калвадос е наела мястото от 1954 година.
Тип: Калвадос Пей д'Ож
Обем: 70cl
Алкохолно съдържание: 41%...
...сирене с твърда кора или с плесен или меко, прясно сирене, десерт
Винификация: Предферментационната мацерация продължава 10 дни при 8°C. Алкохолната ферментация е последвана от класическа винификация с леки ежедневни преливания за насърчаване на екстракцията. След малолактичната ферментация в бъчви, отлежаването на утайките е с продължителност 4 месеца.
Око: впечатляваща дълбока окраска
Съвет на...