...Това е меко бяло козе сирене с цветна кора. Текстурата е мека, гладка и кремообразна; вкусът е приятен и деликатен.
100% италианско мляко.
Средно тегло: 0,250 г
Минимално узряване: 7-10 дни...
...Прясно сирене с обвивка от моцарела, която обгръща кремообразно сърце от сметана и страчатела.
Меко, но еластично и вкусно. Наличен както на 100% búfala мляко, така и на 100% краве мляко, в зависимост от вкусовете и нуждите.
...Големите сардски равиоли са пълнени с рикота (мекосирене) и лимон и олицетворяват простотата и чистотата на средиземноморските вкусове, предлагайки свежо и изискано кулинарно изживяване. Този равиол представлява перфектна хармония между сладостта и обгръщащата мекота на рикотата и цитрусовия вкус на вибриращата свежест на лимона, заключен в деликатна тестена обвивка.
...Бурата Пулиезе е свежо и кремообразно сирене, типично за италианската млечна традиция. Произведена от мляко с високо качество, буратата се отличава със своето меко и маслено сърце, обвито в тънка обвивка от моцарела. Това сирене е перфектно за консумация само или в комбинация с пресни домати и капка зехтин, като по този начин се подчертава неговият деликатен и уникален вкус. Бурата е отличен избор за тези, които търсят автентично и изискано кулинарно изживяване.
...Подобно на пекорино, Пасторело се отличава със своя деликатен вкус и уникална консистенция. Всъщност, въпреки че е сирене с полутвърда текстура, то успява да бъде меко и разтопяващо се в същото време, без да оставя парчета при рязане.
...Моделът Rock 18 е способен да реже всякакъв вид твърдо, полутвърдо и мекосирене.
Оборудван е с:
• Специални остриета за рязане на "скала": за резултати, сравними с ръчното рязане. Повърхността на продукта остава грапава.
• Гладки остриета: за всеки вид полутвърдо и мекосирене.
Размерите са компактни и добре се вписват в малки и ограничени работни пространства. Идеален за гастрономии, малки...
...Буфалската рикота е мекосирене, приготвено от остатъчния суроватка от производството на буфалска моцарела. Консистенцията е мека и зърнеста, но никога пясъчна. Ароматът на буфалско мляко няма същата интензивност като този на моцарелата, всъщност се съчетава добре както с сладки, така и със солени ястия. Прясно сирене, богато на
Типове и формати
Тегло: 250 г и 1 кг
Термозапечатана тава
Кодове: 321 / 321b
Срок на годност: 21 дни...
...Бурата, гордостта на типичната млечна традиция на Пулия, е съставена от ръчно изработена моцарела, която е пълнена с меко сърце от ръчно накъсана моцарела и сметана, създавайки по този начин пакетче с изискан, сладък и деликатен вкус. Това е продукт, който може да се използва за консумация в прясно състояние, подправен с екстра върджин зехтин или в комбинация със салата, чери домати, хляб или деликатни ястия като пушена сьомга, или да се използва за пълнене на пици или гурме основни ястия. Отлично е и в комбинация с чаша добро вино.
...свежото намазващо сирене, уникално по вкус. Тайна на вкусотата на сирената Nonno Nanni е внимателният избор на млякото, което е с отлично качество и сигурен произход, спазвайки характеристиките на млякото по време на обработката, и непрекъснатата технологична еволюция на инсталациите, използвани в производството. Nonno Nanni предлага и своята вкусотия в света на пастата, с Гноко, Пълнени Гноко, Чикке, Подправени Чикке.