Италия, Pasturo
...Това е меко бяло козе сирене с цветна кора. Текстурата е мека, гладка и кремообразна; вкусът е приятен и деликатен. 100% италианско мляко. Средно тегло: 0,250 г Минимално узряване: 7-10 дни...
Италия, Giuliano
...Брашно "00", вода, закваска (естествена мая от брашно от меко пшеница тип 0 на прах, мая, малцувано зърнено брашно), сол, слънчогледово масло, зехтин, домат, моцарела асиаго, фонтина, емментал, екстра върджин зехтин.
Съответстващи продукти
4 СИРА
4 СИРА
Други Продукти
Tartelletta ld mix
Tartelletta ld mix
...Прясно сирене с обвивка от моцарела, която обгръща кремообразно сърце от сметана и страчатела. Меко, но еластично и вкусно. Наличен както на 100% búfala мляко, така и на 100% краве мляко, в зависимост от вкусовете и нуждите.
Италия, Orbassano
...Големите сардски равиоли са пълнени с рикота (меко сирене) и лимон и олицетворяват простотата и чистотата на средиземноморските вкусове, предлагайки свежо и изискано кулинарно изживяване. Този равиол представлява перфектна хармония между сладостта и обгръщащата мекота на рикотата и цитрусовия вкус на вибриращата свежест на лимона, заключен в деликатна тестена обвивка.
Италия, Martina Franca
...Бурата Пулиезе е свежо и кремообразно сирене, типично за италианската млечна традиция. Произведена от мляко с високо качество, буратата се отличава със своето меко и маслено сърце, обвито в тънка обвивка от моцарела. Това сирене е перфектно за консумация само или в комбинация с пресни домати и капка зехтин, като по този начин се подчертава неговият деликатен и уникален вкус. Бурата е отличен избор за тези, които търсят автентично и изискано кулинарно изживяване.
Италия, Fidenza
...Подобно на пекорино, Пасторело се отличава със своя деликатен вкус и уникална консистенция. Всъщност, въпреки че е сирене с полутвърда текстура, то успява да бъде меко и разтопяващо се в същото време, без да оставя парчета при рязане.
Италия, Parma
...Моделът Rock 18 е способен да реже всякакъв вид твърдо, полутвърдо и меко сирене. Оборудван е с: • Специални остриета за рязане на "скала": за резултати, сравними с ръчното рязане. Повърхността на продукта остава грапава. • Гладки остриета: за всеки вид полутвърдо и меко сирене. Размерите са компактни и добре се вписват в малки и ограничени работни пространства. Идеален за гастрономии, малки...
...Буфалската рикота е меко сирене, приготвено от остатъчния суроватка от производството на буфалска моцарела. Консистенцията е мека и зърнеста, но никога пясъчна. Ароматът на буфалско мляко няма същата интензивност като този на моцарелата, всъщност се съчетава добре както с сладки, така и със солени ястия. Прясно сирене, богато на Типове и формати Тегло: 250 г и 1 кг Термозапечатана тава Кодове: 321 / 321b Срок на годност: 21 дни...
Италия, Noci
...Бурата, гордостта на типичната млечна традиция на Пулия, е съставена от ръчно изработена моцарела, която е пълнена с меко сърце от ръчно накъсана моцарела и сметана, създавайки по този начин пакетче с изискан, сладък и деликатен вкус. Това е продукт, който може да се използва за консумация в прясно състояние, подправен с екстра върджин зехтин или в комбинация със салата, чери домати, хляб или деликатни ястия като пушена сьомга, или да се използва за пълнене на пици или гурме основни ястия. Отлично е и в комбинация с чаша добро вино.
Италия, Giavera Del Montello
...свежото намазващо сирене, уникално по вкус. Тайна на вкусотата на сирената Nonno Nanni е внимателният избор на млякото, което е с отлично качество и сигурен произход, спазвайки характеристиките на млякото по време на обработката, и непрекъснатата технологична еволюция на инсталациите, използвани в производството. Nonno Nanni предлага и своята вкусотия в света на пастата, с Гноко, Пълнени Гноко, Чикке, Подправени Чикке.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play