...Системата с двойно дъно и перфорацията осигуряват както безопасно оформяне, така и безопасно отцеждане с възможност за подреждане на форми една върху друга.
Формите могат да се използват индивидуално или в блокови форми.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Форми и отцеждане на мекосирене
МАТЕРИАЛИ: - Части от инжекционно формоване от хранителен полипропилен
РАЗМЕРИ: Налични различни формати...
Производител и дизайнер на оборудване за млечната промишленост, Roussel Inox изработва вашите съоръжения с постоянно внимание към вашите нужди.
Имаме солидно познание за вашата работа като производител на сирене, усъвършенствано сред професионалисти във Франция и на международно ниво.
Искате да обновите машините си, да увеличите производствения си капацитет, да създадете своя работилница? За всяко...
...автентично сирене поради своето наследство.
Произходът му датира от XIII век. Тогава е било произведено от монасите на абатството Сен-Клод.
Това деликатно сирене с плесен, родено от планините на южния Хо-Жура, се ползва с контролирано наименование за произход, което запазва неговата собствена специфика и му придава уникалния му характер на меко синьо сирене.
... допълват едно меко, изискано и грациозно цяло, което да се наслаждавате между познавачи. Истински Калва' на господари!
Къщата: Построено в началото на XVI век, Шато дю Бройл е място, натоварено с история. Всъщност, от френската революция, няколко собственици са се сменяли тук и различни икономически дейности са инвестирали в мястото: ленена фабрика, сирене, шоколадова фабрика, производител на сайдер и т.н. Въпреки това, именно дестилерия на Калвадос е наела мястото от 1954 година.
Тип: Калвадос Пей д'Ож
Обем: 70cl
Алкохолно съдържание: 41%...
...сирене с твърда кора или с плесен или меко, прясно сирене, десерт
Винификация: Предферментационната мацерация продължава 10 дни при 8°C. Алкохолната ферментация е последвана от класическа винификация с леки ежедневни преливания за насърчаване на екстракцията. След малолактичната ферментация в бъчви, отлежаването на утайките е с продължителност 4 месеца.
Око: впечатляваща дълбока окраска
Съвет на...
... растителен, което прави виното сухо бяло.
Съвети за дегустация : Сервирайте охладено на 10°C. Подходящо е за морски дарове, риба, но също така и за козе сирене като Валансей.
За добра консервация бутилките трябва да бъдат поставени легнали в хладно и тъмно помещение за период от 3 години в зависимост от реколтите.
SOUS SOL: Варовик
Площ: 4 Хектара...