Франция, LANGEAIS
...Системата с двойно дъно и перфорацията осигуряват както безопасно оформяне, така и безопасно отцеждане с възможност за подреждане на форми една върху друга. Формите могат да се използват индивидуално или в блокови форми. ПРИЛОЖЕНИЕ: Форми и отцеждане на меко сирене МАТЕРИАЛИ: - Части от инжекционно формоване от хранителен полипропилен РАЗМЕРИ: Налични различни формати...
Франция, Creissels
Производител и дизайнер на оборудване за млечната промишленост, Roussel Inox изработва вашите съоръжения с постоянно внимание към вашите нужди. Имаме солидно познание за вашата работа като производител на сирене, усъвършенствано сред професионалисти във Франция и на международно ниво. Искате да обновите машините си, да увеличите производствения си капацитет, да създадете своя работилница? За всяко...
Франция, Montmorot
...автентично сирене поради своето наследство. Произходът му датира от XIII век. Тогава е било произведено от монасите на абатството Сен-Клод. Това деликатно сирене с плесен, родено от планините на южния Хо-Жура, се ползва с контролирано наименование за произход, което запазва неговата собствена специфика и му придава уникалния му характер на меко синьо сирене.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... допълват едно меко, изискано и грациозно цяло, което да се наслаждавате между познавачи. Истински Калва' на господари! Къщата: Построено в началото на XVI век, Шато дю Бройл е място, натоварено с история. Всъщност, от френската революция, няколко собственици са се сменяли тук и различни икономически дейности са инвестирали в мястото: ленена фабрика, сирене, шоколадова фабрика, производител на сайдер и т.н. Въпреки това, именно дестилерия на Калвадос е наела мястото от 1954 година. Тип: Калвадос Пей д'Ож Обем: 70cl Алкохолно съдържание: 41%...
Франция, Auxerre
...сирене с твърда кора или с плесен или меко, прясно сирене, десерт Винификация: Предферментационната мацерация продължава 10 дни при 8°C. Алкохолната ферментация е последвана от класическа винификация с леки ежедневни преливания за насърчаване на екстракцията. След малолактичната ферментация в бъчви, отлежаването на утайките е с продължителност 4 месеца. Око: впечатляваща дълбока окраска Съвет на...
Франция, Lys Haut Layon
... растителен, което прави виното сухо бяло. Съвети за дегустация : Сервирайте охладено на 10°C. Подходящо е за морски дарове, риба, но също така и за козе сирене като Валансей. За добра консервация бутилките трябва да бъдат поставени легнали в хладно и тъмно помещение за период от 3 години в зависимост от реколтите. SOUS SOL: Варовик Площ: 4 Хектара...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play