Франция, Auxerre
...сирене с твърда кора или с плесен или меко, прясно сирене, десерт Винификация: Предферментационната мацерация продължава 10 дни при 8°C. Алкохолната ферментация е последвана от класическа винификация с леки ежедневни преливания за насърчаване на екстракцията. След малолактичната ферментация в бъчви, отлежаването на утайките е с продължителност 4 месеца. Око: впечатляваща дълбока окраска Съвет на...
Италия, Noci
...Бурата, гордостта на типичната млечна традиция на Пулия, е съставена от ръчно изработена моцарела, която е пълнена с меко сърце от ръчно накъсана моцарела и сметана, създавайки по този начин пакетче с изискан, сладък и деликатен вкус. Това е продукт, който може да се използва за консумация в прясно състояние, подправен с екстра върджин зехтин или в комбинация със салата, чери домати, хляб или деликатни ястия като пушена сьомга, или да се използва за пълнене на пици или гурме основни ястия. Отлично е и в комбинация с чаша добро вино.
Испания, Zaragoza
...Кортатор за сирене GRF-TMC, машина за рязане на меко сирене тип Моцарела. - Скорост на мотора: 1400 RPM - Производство: 50Kg/h - Размери: 22(Ш) x 42(Д) x 44(В) см - Мощност: 750W - 230V/50Hz МОНОФАЗЕН - Защитен капак на отвора - Произведено в Италия - Качество за интензивна употреба - Изградено от алуминий - Хромирано покритие ОПЦИОНАЛНО: Конуси за рязане с диаметър 2,5 или 4 мм, или нож за рязане на филийки Кортаторът за сирене GRF-TMC е ръчна машина за рязане на сирене, идеална за италиански ресторанти и пицарии.
Испания, La Lastrilla
... няма възможност за кръстосано замърсяване. Нашите вегански сирена се делят на 4 разновидности: Сирене Оригинал - има вкус на меко полузряло сирене, резултат от ръчно изработения процес на производство и узряване. Сирене Опушено - преминава през естествен процес на опушване с различни дърва, за да получи много характерен вкус. Сирене с Трюфел - неговият неповторим аромат и вкус на трюфел го...
Австрия, Schwarzach
... нашия традиционен канал за продажба, който беше регионалната директна продажба, към по-бъдещно ориентиран, модерен канал - стратегия за онлайн пазаруване. Опитваме се да достигнем до повече хора и компании в чужбина и да увеличим осведомеността им за отличното качество на сирената. Асортимент от сирена: Сирене с див чесън, Планинско сирене - меко, Планинско сирене - пикантно, зряло 12 месеца...
Италия, Giavera Del Montello
...свежото намазващо сирене, уникално по вкус. Тайна на вкусотата на сирената Nonno Nanni е внимателният избор на млякото, което е с отлично качество и сигурен произход, спазвайки характеристиките на млякото по време на обработката, и непрекъснатата технологична еволюция на инсталациите, използвани в производството. Nonno Nanni предлага и своята вкусотия в света на пастата, с Гноко, Пълнени Гноко, Чикке, Подправени Чикке.
Испания, Coreses-Zamora
Сирене от сурово овче мляко. Меко-полусушено-сушено-резерв-голям резерв сирене.
Испания, Almagro ( Ciudad Real )
Производство и разпространение на манчегски сирена. Компания, посветена на производството на ръчно изработени манчегски сирена, зряло, полузряло и меко сирене, признати от Съвета за контрол на произхода на манчегското сирене, чисто сирене от овче мляко от манчегската порода. Разполагаме с телекомуникационно разпространение и онлайн разпространение на манчегски продукти, както и на вина от Риоха и вино от Риас Байшас, галисийски ликьори. Можете също така да намерите консерви и национални деликатеси, патладжани от Алмагро или други продукти в нашия онлайн магазин.
Германия, Gronau (westfalen)
... 2010 г. Tok Food е част от датската компания Nordex Food A/S. Nordex Food A/S произвежда типично турско меко сирене и други млечни продукти. След години на тясно сътрудничество между двете компании, логичното решение за нас беше да се слеем. Nordex Food A/S произвежда в Дания, Австрия и Румъния. Компанията има около 350 служители по целия свят. Днес нашата компания е един от водещите търговци на...
Испания, Burgos
Санта Гадеа е органична коза ферма в Северна Испания. Ние сме фермери и производители на млечни продукти. Семейна компания. Кръгова икономика: земеделие, животновъдство и мандра са внимателно свързани. Фермата Санта Гадеа е 100% устойчива чрез възобновяеми енергии. Нашите 1500 алпийски кози, които живеят и се разхождат във фермата, са с високо качество по отношение на здравето и генетиката. В Санта Гадеа сме посветени на органичните козе продукти от фермата: - Сирене (меко, полутвърдо, прясно...). - Йогурт. - Кефир. - Замразено извара. - Мляко от кози с дълъг срок на годност UHT. - Сапуни.
Германия, Frankenau
Производство и разпространение на прясно сирене, меко сирене и полутвърдо сирене, както и козе месо, колбаси и шунка.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play