... елегантно и мощно вино, представително за престижа на нашите вина от Бордо.
ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО
Традиционна винификация в неръждаеми стоманени резервоари.
ГРОЗДЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Дълбок черешовочервен цвят.
Елегантен и структуриран нос с интензивни аромати на червени плодове.
Вкусът е балансиран и ароматен, с нотки на зрели плодове, меки подправки и настъргани трюфели, подкрепен от дълги, копринени танини.
ХРАНА И ВИНО
Да се наслаждавате с задушено телешко, патица или зряло сирене.
... преобладаващ варовик в Кот Шалонез. Наклоните са плавни и ориентирани на изток до югоизток.
Отлежаване
Винификацията започва в иноксни съдове, след което продължава в дъбови бъчви. Продължителността в бъчвите варира в зависимост от реколтите.
Характер на виното
Прекрасен червен цвят, ясен, с рубинени отблясъци, носът се отваря към типичните червени плодове на Пино Ноар (касис, вишна, червена боровинка) с димни нотки, хумус и понякога животински нюанси. Богато и комплексно, текстурата му е стегната с меки и елегантни танини. Прекрасен баланс.
Съчетания на храни и вина...
...Виното се отделя след 15 до 20 дни преди малолактичната ферментация.
Дегустация
С тъмен рубинен цвят, това вино се отваря с интензивен плодов нос с подправъчни нотки, характерни за хубавите добре узрели Каберне Совиньони. В устата танините са меки и топли. Структурата е обширна с нотки на горски плодове и мек финал. Това вино ще бъде много оценено по време на вашите аперитиви с плато от колбаси и сирена.
Сортове: Каберне Совиньон (60%), Мерло (37%), Пти Вердо (3%)
Производител: Семейство Дюфур в Сен Мишел де Риуфре (33720)
Формати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2021...
...Поддайте се на елегантността на червено вино „Бургунд“, вино с дълбочина и забележителна сложност. Възрастявано с грижа в френски дъбови бъчви, това вино разкрива богати аромати на зрели червени плодове и фини дървесни нотки. В устата, кадифена текстура и мекитанини обгръщат небцето, предлагайки хармонично и завладяващо сетивно изживяване. Позволете си да бъдете очаровани от вечната елегантност на това червено вино „Бургунд“. ...
...[terdézom] е лек и балансиран био червен вино. Лесно е за откриване и е идеално за широка аудитория. "Това е вино, което обичаме да пием."
Дегустация
Това вино има красив рубинен цвят с виолетови отблясъци и букет от компотирани плодове. Вкусът е богат на плодове, с подправкови и ванилови нотки, мекитанини и дълъг финал. То запазва своя плодов характер в послевкуса с аромати на черни плодове като къпина и касис.
опаковка 3 литра...
...Представяне
Влияние на дървесината, меки и фини танини, ароматичните нотки са много близки до френския дъб.
Препоръки
Бели сортове: деликатно дървесно влияние след 4 до 5 месеца.
(Дегустация много рано).
Червени сортове: отлежаване минимум 10 месеца.
Сушене
Естествено, на открито, при сурови климатични условия: дъжд, студен вятър и естествена топлина.
Време за сушене: 2 години.
... дестилатите.
Бъчви от Порт Ruby:
- Възраст и узряване: Обикновено по-нови, с по-кратко време на стареене, което води до интензивна екстракция на танини и вкусове от дървесината.
- Вкус и аромат: Ruby се характеризират с ярки и плодови вкусове, като череши и малини, придавайки по-интензивен вкусов профил на дестилатите.
Предимства на използването на бъчви от Порт в дестилати
1. Влияние върху...
... едновременно достатъчно меки, без горчивина, но много присъстващи). Каладок Н също е подходящ за производството на плодови и балансирани розови вина.
Културни и агрономически способности
Каладок Н притежава средна сила. Може да бъде подрязван кратко и отглеждан в чашовидна форма. Производството му е редовно и не е подложен на опадане на зърната.
Елементи на описание
Идентификацията се основава на:
- върха на младия клон, който има средна плътност на легналите косми,
- младите листа с зеленикав цвят,
- тревистия клон с интервали...
... терморегулирани съдове, съпроводена с често разбъркване и преливане, за да се извлекат максимално аромати.
Elevage : дъбови бъчви
Dégustation : Цветът е гранатов, носът е интензивен, съчетаващ аромати на черни плодове с печени нотки. Нападението е нежно с добро обемно усещане в централната част на устата. Финалът е свеж, дълъг, с мекитанини и добра танинова структура.
...Нашият Beaujolais-Villages е винифициран като нашите кру, което му придава мощност в устата, като същевременно остава плодово.
Този вино представя красива наситена цветова гама и добра танинна структура. Носът се отваря с нотки на зрели, интензивни червени плодове. То притежава красива структура в устата, с меки и копринени танини. Това вино, изпълнено с жизненост и хрупкавост, има добра ароматна персистентност.
...Виното: С красив и привлекателен плодов аромат, развиващ се върху череши, сини сливи и къпини, това вкусно Примитиво е наречено "Тратури" в чест на старите селски пътища, които се намират между обработваемите полета в региона на Пулия. Леко и с много мекитанини и леко пиперлив привкус, това е страхотно съотношение цена-качество, представляващо отличен винен избор за аперитив с плато от колбаси...
...Неz
ароматни нотки на червени и черни плодове, леко ванилови
Съчетание храна-вино: терина от заек, парче говеждо, пълнено агнешко върху легло от картофи, заек в гибелот или шоколадов мус
Винификация: отлежаване 1 година в френски дъбови бъчви (25% в нови бъчви и 75% в едногодишни бъчви)
Око: плътен и тъмен гранатов цвят
Устата: мекитанини, знак за дълговечност
Съвет на енолога: да се сервира...
... косъма 4-12 см
Нашата компания работи от 1989 година, произвеждайки висококачествени декоративни кожи. Всеки от нашите продукти е внимателно ушит и завършен; придаваме много голямо значение на контрола на качеството на всеки етап от производството. Освен това постоянно модернизираме нашата производствена линия. Стремим се да следваме най-новите тенденции, затова всяка година въвеждаме напълно нови дизайни и модели. Декоративните кожи от нашето портфолио се произвеждат с помощта на натурални танини, благодарение на което са меки и пухкави, с блестящо бяла козина.
...Сортове: Темпранильо 100%.
Лозе: Лозята принадлежат изцяло на семейството, което ни позволява да контролираме производствата, извършваните обработки и селекцията на различните лозя, за да произведем нашите различни видове вино. По този начин редовно поддържаме нашите цели за качество.
Изработка: Въглеродна мацерация с контрол на температурата.
Дегустационни бележки: Черешово червено с средно-висок слой, има чисти аромати на червени плодове, с нотки на лакрица. Вкусът му се откроява в устата, постоянен, придружен от балансирана киселинност и мекитанини.
Сортове: Темпранильо 100%...
... това се отлежават отделно в съдове в продължение на няколко месеца преди бутилирането.","DÉGUSTATION":"ДЕГУСТАЦИЯ\nСвеж и елегантен Пино Ноар с аромати на малини и череши.\nВ устата разкрива меки и дискретни танини. Той ще бъде идеалният спътник за вашия пикник, за телешка миланеза, птица или дори за сладкиш с череши и шоколад.\nИдеално сервирано при 12°C-14°C"}...
...Изработен по нашите занаятчийски методи, Рум Вьо Кьор де Кан е резултат от селекция на бял ром, отлежавал 4 години в дъбови бъчви от френски и американски дъб.
Неговите мекитанини и зрялост ще зарадват любителите на вкусни и деликатно подправени нотки.
Този голям класик се оценява в стар пунш в коктейл, както и като дижестив.
В рамките на екологично отговорен подход.
La Favorite използва етикети, контраетикети и опаковки от рециклирана хартия, съставена от 95% влакна от захарна тръстика и 5% влакна от коноп.
... виолетови нотки, на носа се разкрива величествено с нотки на кремък, графит и малки черни плодове.
На вкус разкрива своята топлина, последвана от плътна структура на меки и обгръщащи танини, разкривайки нотки на черен какао.
Непречистено вино, евентуалните утайки не компрометират качеството, а подчертават типичността и свидетелстват за целостта и естествеността на нашите винопроизводствени процедури. Отлично в съчетание с богати и структурирани ястия като втори ястия от дивеч, червени меса и зрели сирена.
...с по-изразена типичност (профил на меки, плодови вина…).
• Работи за винфикации в течна или твърда фаза, за горещи мацерации на обвивката…
• Налягане: до 4 бара
• Работен диапазон от 2 Т/Ч до 60 Т/Ч...
...Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси.
Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини.
Температура на сервиране: 16-18°C.
Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена.
Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана.
Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
...Бавната зрялост на гроздето в наклонените варовикови почви в Нийс Кариес Лариса, оставяно за 1 година в дъбови бъчви, позволява на виното да се изрази по най-характерния и типичен начин. Експлозивно ароматно вино, което съставя уникален и интензивен букет, вкус на сушени плодове и ванилия, мекитанини и балансирана киселинност.
Сервира се при 18 - 20°C...
...Този сух червен вино "Саперави" се произвежда от едноименния сорт грозде Саперави, от склоновете на река Челти, в село Шилда, в регион Кахетия.
Тъмното, рубинено вино впечатлява с доминиращи аромати на къпина, череша и черна касис. Вкус: сух; плодово-пикантно начало, силен характер, ароматика на тъмни плодове, добре интегрирана киселинност, мекитанини, плодово-пикантен дълготраен финал.
Семейна изба с директна дистрибуция: Вино от високо качество.