...Това вино Gewurztraminer Cavit Doc от 75 cl е автентично изражение на тероара на Трентино-Алто Адидже. С ароматната си следа от екзотични плодове и розови листенца, това сухо бяло вино предлага перфектен баланс между сладост и киселинност, идеално за придружаване на рибни ястия и мекисирена.
...интензивен и устойчив, ако е летен.
СЪЧЕТАНИЯ
Декорира торти и сладоледи, на капки върху panna cotta, подслажда горещи напитки; предпочита се в комбинация с пресни сирена и мекисирена като stracchino, taleggio.
...С нашия вкусен рибен пипер, ти подкрепяш уникалния аромат на всяко рибно ястие.
Като пиперлив завършек за пушена риба, за задушена, пържена или задушена риба и морски дарове, или универсално в супи, сосове или къри. Но също така за патица, месо, аспержи, зеленчуци, BBQ, мекисирена, картофи или в грил масло, нашият рибен пипер осигурява оптимален и ароматен вкус.
Съдържание: 40,00 г
Артикул №: 480830...
...Виното се отделя след 15 до 20 дни преди малолактичната ферментация.
Дегустация
С тъмен рубинен цвят, това вино се отваря с интензивен плодов нос с подправъчни нотки, характерни за хубавите добре узрели Каберне Совиньони. В устата танините са меки и топли. Структурата е обширна с нотки на горски плодове и мек финал. Това вино ще бъде много оценено по време на вашите аперитиви с плато от колбаси и сирена.
Сортове: Каберне Совиньон (60%), Мерло (37%), Пти Вердо (3%)
Производител: Семейство Дюфур в Сен Мишел де Риуфре (33720)
Формати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2021...
...Бялото вино, произведено основно от светли гроздове, се отличава с свежест и лекота. Често е живо и плодово, и се цени за своите аромати на цитруси, ябълка, круша или бели цветя. Бялото вино може да бъде сухо, полусухо или сладко, предлагайки голямо разнообразие от вкусове, които прекрасно се съчетават с морски дарове, риба и мекисирена. Независимо дали става въпрос за Шардоне, Совиньон Блан или Ризлинг, всяко бяло вино разкрива деликатни нотки, които го правят идеален спътник за моменти на приятелство или изискани ястия.
...Киселинният суроватъчен прах (AWP) е страничен продукт от производството на сирене или кисела казеин. Той се получава чрез сушене на прясна суроватка от меки бели сирена. Микробиологичната ферментация намалява потреблението на мляко от микроорганизми и преобразува лактозата в млечна киселина.
Киселинният суроватъчен прах се използва основно за производството на рикота и суроватъчно масло. Той...
...Изключителният аромат е изпълнен с тонове на зрели градински плодове, заменяйки ярките тропически плодове, които са осезаеми от първия нос. Средното тяло прикрива добре балансирана киселинност и богат плодов послевкус. Идеалната комбинация за това вино ще бъде грилован риба или млади мекисирена от краве мляко, както и салати и закуски на тяхна основа. • Сорт: 100% Шардоне • Лозя: Мендоса • Анализ на виното: Алк – 13.
...Servi Doryl предлага две гами форми, които могат да се използват индивидуално или сглобени в блокове от форми: с или без дъно.
Ако е необходимо, могат да се инсталират удължения на формите.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Формоване и отцеждане на всякакъв вид мекисирена
МАТЕРИАЛИ: Инжектирани части от кополимерен полипропилен
РАЗМЕРИ: - Различни размери: квадратни, правоъгълни, овални и т.н. - Нови размери по запитване...
...Касаг миксерът за извара се отличава с последователното и нежно смесване на различни съставки. Той се състои от съд, коаксиално смесително устройство и персонализирани връзки. Основата, както и обвивката, са охладени и снабдени с плътно заварена изолационна обвивка. Касаг миксерът за извара може лесно да се транспортира чрез системи за повдигане на палети.
Буферен контейнер с смесително устройство
за мекисирена
Касаг буферният контейнер за мекисирена разполага с анкерно смесително устройство с остъргвач и помпа на изхода.
...Купи за производство на малки обеми, тръбна форма, конвейер за формоване или дренажен килим - нашите продукти са адаптирани към технологията на меки теста. Форматът им е точно определен в зависимост от проектите и производствените възможности на нашите клиенти.
... рязане и оформяне на сиренето, устройства и канали за пълнене, отцеждащи маси, форми за мекисирена, устройства за обръщане и солене, както и стелажни сиренарници от неръждаема стомана. И това не е всичко – попитайте ни.
От 1983 г. SenrasDairy предлага селекция от ръчно изработени сирена от мляко на крави от семейна ферма. Ние внимателно подбираме храната на нашите животни, за да получим мляко с високо качество и да предложим сирена с уникален и неповторим вкус.
Нашата селекция включва пресни сирена, зрели от 3 и 6 месеца, маслени сирена с 1 месец зрялост, сирена с мека паста и гъвкава кора, с жълтеникав цвят при ...
...Страчателата е млечен специалитет, типичен за производството в Пулия, състоящ се от меки ръчно разкъсани парчета от моцарела и сметана; този специалитет може да се използва за консумация пресен или да придружава салати, основни ястия или гурме пици, без нужда от подправяне, благодарение на изключително млечния си вкус.
...Свеж характер и приятно хмелово.
Бирра Сан Марко Пилс е бира с леко тяло и чисто освежаващо ухание. Външният й вид е естествено мътен заради присъствието на мая и пяната й е фина и прилепнала.
Леката сладост на малца е перфектно балансирана от сухата горчивина на благородния хмел, който придава свежи цветни и подправъчни нотки.
Финалът е хрупкав и обгръщащ, което прави тази бира идеален избор за рибни пържоли, ракообразни, морски дарове, дивеч и меки тревисти сирена.
...Турига Национал, Тинта Рориз, Турига Франка и Тинта Амарела
Цвят пурпурен и аромат на черни и червени плодове. Интензивен, мек и дълготраен вкус.
Подходящо за ястия с червено месо, печени риби и мекисирена.
Сервирайте при 18ºC | 64ºF
14% об. 750ml...
... добавянето на захар. Така се получава уникалната кремообразна консистенция и сладко-мек вкус. Особено често нашата Кремсер горчица се консумира с Käsekrainer, с наденички, с Leberkäse или с Blunze. Тя също така отлично подхожда на традиционната Brettl-Jause. Много известни меки и твърди сирена получават с Ramsa Кремсер горчица съвсем специален нюанс.
Награда: Веган...
...Процесът на ферментация отнема много повече време и се извършва при по-ниска температура в сравнение с гроздовия сок. Това запазва здравословните съставки в сок от нар и придава богат и плодист вкус и аромат. Полусладкото вино от нар NRAN е в цвят кестеняво, приятно кисело и ароматно в носа. Вкусът е плодист и обширно пикантен. Танините са на меката страна. Послевкусът е дълготраен, с наситен вкус на горски плодове и нар. NRAN е освежаващо коктейлно вино, сервирано леко охладено. Препоръчва се да се пие NRAN с мекисирена, плодове и десерти.
...Cinerino става все по-привлекателен с всяка изминала година с ароматите на мед, бели цветя и цитрусови плодове с рядка привлекателност. В устата е богат, кръгъл, гладък и притежава изключителна свежест. Перфектен с предястия, той също така се съчетава добре с риба, стриди и ризото. Вкусен с меки, мраморни сирена.
Обем: 750ml...
...СПЕЦИАЛНО ДИЗАЙНИРАН ЗА ПАСТЕРИЗАЦИЯ И ОБРАБОТКА НА МЛЯКО, ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕКИСИРЕНА, МОЦАРЕЛА И РИКОТА.
Напълно изработен от неръждаема стомана, Minipolivalente на Caseartecnica Bartoli е поддържан от мобилен количка, който позволява да бъде обърнат и
облекчава почистването.
Капацитет 5 Q.
Включени аксесоари:
- Миксер с нож от неръждаема стомана.
- Frangicagliata лира.
Аксесоари по заявка:
- Количка за форми.
- Дозатор за извара.
Изработен в съответствие с CE регулациите.
... нос, деликатни аромати на червени плодове, касис и червена боровинка. Приятна и балансирана структура.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО : Салами, червени меса, мекисирена.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ : Между 15 и 17°C.
Картон с 6 бутилки от 75cl...
... свежестта на деликатните аромати.\n\nDÉGUSTATION\nЦвят много светла и блестяща роза с леки розови сьомгови отенъци.\nНосът предлага деликатни аромати на свежи бели плодове, пъпеш и праскова, с нотки на портокалова цветя. Вкусът е свеж, кръгъл и деликатен.\nТази розе може да се консумира самостоятелно или в комбинация с прясна салата от моцарела и домати, сашими от сьомга, гриловани агнешки котлети или меки свежи сирена.\nСервирайте при 10-12°C."}...
...Производство на млечнокисели бактерии, лиофилизирани или замразени, за всяка нужда, с директно и индиректно инокулиране.
Млечнокисели стартерни култури за йогурт, сирена (твърди, полутвърди и меки), ферментирало мляко, сметана, масло и всяко приложение в млечната индустрия.
- Lyofast представлява култури от лиофилизирани млечнокисели бактерии, специално проектирани за директно инокулиране по...
... виолетови нотки, на носа се разкрива величествено с нотки на кремък, графит и малки черни плодове.
На вкус разкрива своята топлина, последвана от плътна структура на меки и обгръщащи танини, разкривайки нотки на черен какао.
Непречистено вино, евентуалните утайки не компрометират качеството, а подчертават типичността и свидетелстват за целостта и естествеността на нашите винопроизводствени процедури. Отлично в съчетание с богати и структурирани ястия като втори ястия от дивеч, червени меса и зрели сирена.
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена
СЕРВИРАНЕ: 18-20°C
СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
...Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси.
Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини.
Температура на сервиране: 16-18°C.
Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена.
Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана.
Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
... Франция IGP. Днес "Pâturages Comtois" е също така производител на канкоилот.
Кооперацията за сирене на Hauts du Val de Saône преработва всяка година 35 милиона литра мляко в сирене с мека и пресована варена паста. Кооперацията изнася 75% от своето производство на мекисирена. Нейният опит й позволява да предоставя в много кратки срокове над 3 500 тона мекисирена на петте континента. Сиренарят...
С екип от десет души, мандрата на Гро-Шен произвежда над тридесет различни вида сирена, изработени от сурово био мляко от овце и крави, както и от сурово козе мляко (био или не), събрано от фермите в региона. От твърди, меки, пресовани, цветни, с плесен или свежи, ръчно изработените продукти отговарят на всички вкусове.
Сиренарията Herve Société е избрала да развие широки умения в производството на сирена. Мекисирена с измит или цветен кора, синьо сирене или сирена с полутвърда текстура. Ако комбинираме тези възможности с различните формати, текстури и индивидуални узрявания, се предлага широк спектър от възможности. Благодарение на тези умения, съчетани с гъвкав инструментариум, сиренарията може да отговори на...