Италия, Misano Adriatico
...Това вино Gewurztraminer Cavit Doc от 75 cl е автентично изражение на тероара на Трентино-Алто Адидже. С ароматната си следа от екзотични плодове и розови листенца, това сухо бяло вино предлага перфектен баланс между сладост и киселинност, идеално за придружаване на рибни ястия и меки сирена.
Италия, Milano
...интензивен и устойчив, ако е летен. СЪЧЕТАНИЯ Декорира торти и сладоледи, на капки върху panna cotta, подслажда горещи напитки; предпочита се в комбинация с пресни сирена и меки сирена като stracchino, taleggio.
Италия, Noci
...Страчателата е млечен специалитет, типичен за производството в Пулия, състоящ се от меки ръчно разкъсани парчета от моцарела и сметана; този специалитет може да се използва за консумация пресен или да придружава салати, основни ястия или гурме пици, без нужда от подправяне, благодарение на изключително млечния си вкус.
Италия, Venezia
...Свеж характер и приятно хмелово. Бирра Сан Марко Пилс е бира с леко тяло и чисто освежаващо ухание. Външният й вид е естествено мътен заради присъствието на мая и пяната й е фина и прилепнала. Леката сладост на малца е перфектно балансирана от сухата горчивина на благородния хмел, който придава свежи цветни и подправъчни нотки. Финалът е хрупкав и обгръщащ, което прави тази бира идеален избор за рибни пържоли, ракообразни, морски дарове, дивеч и меки тревисти сирена.
Италия, Parma
...СПЕЦИАЛНО ДИЗАЙНИРАН ЗА ПАСТЕРИЗАЦИЯ И ОБРАБОТКА НА МЛЯКО, ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕКИ СИРЕНА, МОЦАРЕЛА И РИКОТА. Напълно изработен от неръждаема стомана, Minipolivalente на Caseartecnica Bartoli е поддържан от мобилен количка, който позволява да бъде обърнат и облекчава почистването. Капацитет 5 Q. Включени аксесоари: - Миксер с нож от неръждаема стомана. - Frangicagliata лира. Аксесоари по заявка: - Количка за форми. - Дозатор за извара. Изработен в съответствие с CE регулациите.
Италия, Cadorago
...Производство на млечнокисели бактерии, лиофилизирани или замразени, за всяка нужда, с директно и индиректно инокулиране. Млечнокисели стартерни култури за йогурт, сирена (твърди, полутвърди и меки), ферментирало мляко, сметана, масло и всяко приложение в млечната индустрия. - Lyofast представлява култури от лиофилизирани млечнокисели бактерии, специално проектирани за директно инокулиране по...
Италия, Dorgali
... виолетови нотки, на носа се разкрива величествено с нотки на кремък, графит и малки черни плодове. На вкус разкрива своята топлина, последвана от плътна структура на меки и обгръщащи танини, разкривайки нотки на черен какао. Непречистено вино, евентуалните утайки не компрометират качеството, а подчертават типичността и свидетелстват за целостта и естествеността на нашите винопроизводствени процедури. Отлично в съчетание с богати и структурирани ястия като втори ястия от дивеч, червени меса и зрели сирена.
...Цвят: интензивно рубинено червено. Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси. Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини. Температура на сервиране: 16-18°C. Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена. Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана. Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
Италия, Cornegliano Laudense
Създадена през 80-те години, компанията винаги е напредвала, благодарение на постоянните усилия на работниците, насочени към непрекъснатото търсене на решения, съобразени с конкретни технологии, целящи да подобрят непрекъснато млечните продукти, в съответствие с традицията и типичността. BIOTEC FERMENTI S.R.L осигурява широка гама от млечнокисели ферменти, способни да задоволят всички производствени нужди за меки, зрели, влакнести сирена и ферментирало мляко; освен това промотира и предоставя културни среди, натурален сирищен ензим, полимери и хранителни добавки.
Италия, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi е специализирана в узряването и нарязването на италиански и не само италиански сирена. Ние можем да предоставим пълен пакет от сирена: Grana Padano Dop и Parmigiano Reggiano Dop в различни степени на узряване, нарязвания и настъргани. Много италиански DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, швейцарски сирена, твърди сирена, меки сирена, козе и овче сирена, Provoloni, млади, полусилни и супер узрели млекарски сирена.
Италия, Montanaso Lombardo
... продукт, с особено внимание на линиите UHT STERIPLAK, линиите за производство на йогурт и линиите за производство на сирена - меки, твърди, разтегливи и рикота. - Линии за подготовка, смесване и термична обработка за напитки като плодови сокове, вино, мед, изотонични напитки. - Цикъла на обработка на соево мляко. SORDI, компания, способна да предоставя ноу-хау и авангардни технологии в хранителния сектор, е също така инженерингова компания, която проектира и реализира частични или напълно завършени инсталации на ключ в която и да е част на света.
CasaFadda 1886 реализира идеята на основателите си да произвеждат в Сардиния не само традиционни, но и особено иновативни сирена, revitalizирайки пазара и оптимизирайки потенциала на сектора. Целта е да се квалифицира и популяризира качествения агро-хранителен ресурс, типичен за Сардиния. Произвежда сирене с плесен и разтегливи сирена за пица, произведени от овче мляко, овче рикота с добавена захар, идеална за гарниране на каноли, смесени меки сирена от овче и краве мляко, освен традиционните пекори. За контакти: имейл: casafadda1886@tiscali.it Тел: 079885031 факс: 079885205...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play