...Това вино Gewurztraminer Cavit Doc от 75 cl е автентично изражение на тероара на Трентино-Алто Адидже. С ароматната си следа от екзотични плодове и розови листенца, това сухо бяло вино предлага перфектен баланс между сладост и киселинност, идеално за придружаване на рибни ястия и мекисирена.
...интензивен и устойчив, ако е летен.
СЪЧЕТАНИЯ
Декорира торти и сладоледи, на капки върху panna cotta, подслажда горещи напитки; предпочита се в комбинация с пресни сирена и мекисирена като stracchino, taleggio.
...Страчателата е млечен специалитет, типичен за производството в Пулия, състоящ се от меки ръчно разкъсани парчета от моцарела и сметана; този специалитет може да се използва за консумация пресен или да придружава салати, основни ястия или гурме пици, без нужда от подправяне, благодарение на изключително млечния си вкус.
...Свеж характер и приятно хмелово.
Бирра Сан Марко Пилс е бира с леко тяло и чисто освежаващо ухание. Външният й вид е естествено мътен заради присъствието на мая и пяната й е фина и прилепнала.
Леката сладост на малца е перфектно балансирана от сухата горчивина на благородния хмел, който придава свежи цветни и подправъчни нотки.
Финалът е хрупкав и обгръщащ, което прави тази бира идеален избор за рибни пържоли, ракообразни, морски дарове, дивеч и меки тревисти сирена.
...СПЕЦИАЛНО ДИЗАЙНИРАН ЗА ПАСТЕРИЗАЦИЯ И ОБРАБОТКА НА МЛЯКО, ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕКИСИРЕНА, МОЦАРЕЛА И РИКОТА.
Напълно изработен от неръждаема стомана, Minipolivalente на Caseartecnica Bartoli е поддържан от мобилен количка, който позволява да бъде обърнат и
облекчава почистването.
Капацитет 5 Q.
Включени аксесоари:
- Миксер с нож от неръждаема стомана.
- Frangicagliata лира.
Аксесоари по заявка:
- Количка за форми.
- Дозатор за извара.
Изработен в съответствие с CE регулациите.
...Производство на млечнокисели бактерии, лиофилизирани или замразени, за всяка нужда, с директно и индиректно инокулиране.
Млечнокисели стартерни култури за йогурт, сирена (твърди, полутвърди и меки), ферментирало мляко, сметана, масло и всяко приложение в млечната индустрия.
- Lyofast представлява култури от лиофилизирани млечнокисели бактерии, специално проектирани за директно инокулиране по...
... виолетови нотки, на носа се разкрива величествено с нотки на кремък, графит и малки черни плодове.
На вкус разкрива своята топлина, последвана от плътна структура на меки и обгръщащи танини, разкривайки нотки на черен какао.
Непречистено вино, евентуалните утайки не компрометират качеството, а подчертават типичността и свидетелстват за целостта и естествеността на нашите винопроизводствени процедури. Отлично в съчетание с богати и структурирани ястия като втори ястия от дивеч, червени меса и зрели сирена.
...Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси.
Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини.
Температура на сервиране: 16-18°C.
Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена.
Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана.
Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
Създадена през 80-те години, компанията винаги е напредвала, благодарение на постоянните усилия на работниците, насочени към непрекъснатото търсене на решения, съобразени с конкретни технологии, целящи да подобрят непрекъснато млечните продукти, в съответствие с традицията и типичността. BIOTEC FERMENTI S.R.L осигурява широка гама от млечнокисели ферменти, способни да задоволят всички производствени нужди за меки, зрели, влакнести сирена и ферментирало мляко; освен това промотира и предоставя културни среди, натурален сирищен ензим, полимери и хранителни добавки.
Bongetta Formaggi е специализирана в узряването и нарязването на италиански и не само италиански сирена.
Ние можем да предоставим пълен пакет от сирена: Grana Padano Dop и Parmigiano Reggiano Dop в различни степени на узряване, нарязвания и настъргани. Много италиански DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, швейцарски сирена, твърди сирена, мекисирена, козе и овче сирена, Provoloni, млади, полусилни и супер узрели млекарски сирена.
... продукт, с особено внимание на линиите UHT STERIPLAK, линиите за производство на йогурт и линиите за производство на сирена - меки, твърди, разтегливи и рикота. - Линии за подготовка, смесване и термична обработка за напитки като плодови сокове, вино, мед, изотонични напитки. - Цикъла на обработка на соево мляко. SORDI, компания, способна да предоставя ноу-хау и авангардни технологии в хранителния сектор, е също така инженерингова компания, която проектира и реализира частични или напълно завършени инсталации на ключ в която и да е част на света.
CasaFadda 1886 реализира идеята на основателите си да произвеждат в Сардиния не само традиционни, но и особено иновативни сирена, revitalizирайки пазара и оптимизирайки потенциала на сектора. Целта е да се квалифицира и популяризира качествения агро-хранителен ресурс, типичен за Сардиния. Произвежда сирене с плесен и разтегливи сирена за пица, произведени от овче мляко, овче рикота с добавена захар, идеална за гарниране на каноли, смесени мекисирена от овче и краве мляко, освен традиционните пекори. За контакти: имейл: casafadda1886@tiscali.it Тел: 079885031 факс: 079885205...