...Виното се отделя след 15 до 20 дни преди малолактичната ферментация.
Дегустация
С тъмен рубинен цвят, това вино се отваря с интензивен плодов нос с подправъчни нотки, характерни за хубавите добре узрели Каберне Совиньони. В устата танините са меки и топли. Структурата е обширна с нотки на горски плодове и мек финал. Това вино ще бъде много оценено по време на вашите аперитиви с плато от колбаси и сирена.
Сортове: Каберне Совиньон (60%), Мерло (37%), Пти Вердо (3%)
Производител: Семейство Дюфур в Сен Мишел де Риуфре (33720)
Формати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2021...
...Бялото вино, произведено основно от светли гроздове, се отличава с свежест и лекота. Често е живо и плодово, и се цени за своите аромати на цитруси, ябълка, круша или бели цветя. Бялото вино може да бъде сухо, полусухо или сладко, предлагайки голямо разнообразие от вкусове, които прекрасно се съчетават с морски дарове, риба и мекисирена. Независимо дали става въпрос за Шардоне, Совиньон Блан или Ризлинг, всяко бяло вино разкрива деликатни нотки, които го правят идеален спътник за моменти на приятелство или изискани ястия.
...Servi Doryl предлага две гами форми, които могат да се използват индивидуално или сглобени в блокове от форми: с или без дъно.
Ако е необходимо, могат да се инсталират удължения на формите.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Формоване и отцеждане на всякакъв вид мекисирена
МАТЕРИАЛИ: Инжектирани части от кополимерен полипропилен
РАЗМЕРИ: - Различни размери: квадратни, правоъгълни, овални и т.н. - Нови размери по запитване...
...Купи за производство на малки обеми, тръбна форма, конвейер за формоване или дренажен килим - нашите продукти са адаптирани към технологията на меки теста. Форматът им е точно определен в зависимост от проектите и производствените възможности на нашите клиенти.
...Процесът на ферментация отнема много повече време и се извършва при по-ниска температура в сравнение с гроздовия сок. Това запазва здравословните съставки в сок от нар и придава богат и плодист вкус и аромат. Полусладкото вино от нар NRAN е в цвят кестеняво, приятно кисело и ароматно в носа. Вкусът е плодист и обширно пикантен. Танините са на меката страна. Послевкусът е дълготраен, с наситен вкус на горски плодове и нар. NRAN е освежаващо коктейлно вино, сервирано леко охладено. Препоръчва се да се пие NRAN с мекисирена, плодове и десерти.
... нос, деликатни аромати на червени плодове, касис и червена боровинка. Приятна и балансирана структура.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО : Салами, червени меса, мекисирена.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ : Между 15 и 17°C.
Картон с 6 бутилки от 75cl...
... свежестта на деликатните аромати.\n\nDÉGUSTATION\nЦвят много светла и блестяща роза с леки розови сьомгови отенъци.\nНосът предлага деликатни аромати на свежи бели плодове, пъпеш и праскова, с нотки на портокалова цветя. Вкусът е свеж, кръгъл и деликатен.\nТази розе може да се консумира самостоятелно или в комбинация с прясна салата от моцарела и домати, сашими от сьомга, гриловани агнешки котлети или меки свежи сирена.\nСервирайте при 10-12°C."}...
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена
СЕРВИРАНЕ: 18-20°C
СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
... Франция IGP. Днес "Pâturages Comtois" е също така производител на канкоилот.
Кооперацията за сирене на Hauts du Val de Saône преработва всяка година 35 милиона литра мляко в сирене с мека и пресована варена паста. Кооперацията изнася 75% от своето производство на мекисирена. Нейният опит й позволява да предоставя в много кратки срокове над 3 500 тона мекисирена на петте континента. Сиренарят...
CHAVEGRAND : Производител на сирена. Семейната компания Chavegrand събира млякото си от 135 производители на краве мляко и 20 местни производители на козе мляко. Тя е специализирана в производството на мекисирена като камембер, куломие и бри. Работим основно за марки дистрибутори и произвеждаме над 8000 тона сирене годишно. Адаптираме производствата си според вашите нужди по отношение на вкус...
Това са неговите мекисирена като Morbier AOC и 12-те му разновидности на Raclette, които правят репутацията на сиренарството Jean Perrin. Освен това, той иновации, представяйки пълна гама от мекисирена и ароматизирани пресни сирена Val de Loué, произхождащи от естествената ленена индустрия и особено богати на омега 3. Новини: Фондю Грил, Екорс Грил: две мекисирена, които могат да се разтопят...