...Предназначен за интензивно миене на ръце
Идеален за много замърсени ръце.
Кремообразнапаста с аромат на лавандула за почистване на ръце в индустрията.
Висока обезмасляваща сила.
Вземете количество с размер на орех и търкайте, докато замърсяването се емулгира напълно, след което изплакнете с течаща вода.
...Агнолотини дел плін са малки равиоли, които се запечатват на ръка, пълнени с фондю и трюфел. Те представляват истински шедьовър на традиционната италианска кухня. Всеки агнолотини предлага уникално и изискано вкусово изживяване: деликатното яйчено тесто се разтапя в устата, разкривайки кремообразна и ароматна плънка, с фондюто, което предлага богата и обгръщаща нотка, а трюфелът повишава цялото ястие с неговия опияняващ аромат и неповторим вкус.
...Пастата от бадеми без обвивка е премиум продукт, който се отличава със своята мекота и изтънчен вкус. Изработена от внимателно подбрани и обелени бадеми, тази паста е перфектна за тези, които търсят продукт с високо качество за своите кулинарни творения. Нейната кремообразна текстура и деликатен вкус я правят идеална за използване в разнообразие от рецепти, от сосове до десерти.
Този продукт не...
...
Нашите фъстъци естествено запазват своята зелена окраска и съдържат 24% допълнителни мазнини, което ни позволява да получим гладка, ултра кремообразнапаста от фъстъци с естествено зелена окраска.
Използване:
Нашата паста може да се използва както за ароматизиране на сладолед, торта, крем патисьер или разбита сметана, така и за пълнене или обогатяване на ястие или закуска.
За по-добро съхранение, съхранявайте на хладно и сухо място.
Тегло: 215g - 1 Kg - 5 Kg...
...Горгонзолата е сирене с неварена паста, с бледожълт цвят, чиито зелени ивици са резултат от процеса на плесенясване, т.е. образуването на гъбички.
В сладката версия е кремообразна и мека, с особен и характерен вкус, леко пикантен.
В пикантната версия има по-изразен и силен вкус, чиято паста е по-плесенясала, плътна и ронлива.
Произведена от пастьоризирано мляко, идващо от ферми, разположени в района на произход, с добавени млечнокисели бактерии и селектирани гъбички, естествено без лактоза.
Налична е в класическите формати.
...Нашата услуга за производство на лешникова паста създава гладка и кремообразнапаста от леко, средно или много печени лешници. Тази паста е известна със своят чудесен вкус и аромат, което я прави търсена съставка в шоколадови, сладкарски и сладоледени продукти.
С нашата услуга за производство на лешникова паста можете да произведете висококачествена паста, която добавя богат, ядков вкус към...
...Samyang Chacharoni са корейски Чаджанг инстант нудли. Лесни и бързи за приготвяне. Чаджанг е паста от соя, която произхожда от Китай. Пастата от соя Чджанг е кремообразна, пикантна и сладка.
140 грама...
... смес от неорганични химикали. С него могат да се залепват множество влакнести продукти върху керамични и метални повърхности. Високотемпературното лепило е готово за употреба и може да се нанася с шпатула или четка. Времето за сушене зависи от температурата на околната среда.
Спецификация на материала: Смес от неорганични химикали
Температура на приложение: до 1100°C
Класификационна температура: 1200°C
Цвят: кафяв/бежов
Плътност: 1600 kg/m³
Консистенция: кремообразнапаста
Разход на материал: около 400 до 1000 g/m²
Опаковъчни единици: 500 g кутия | 1600 g кутия | 25 kg кофа...
...Nutella е иконичен продукт на Ferrero, известен със своята кремообразнапаста на основата на лешници и какао. Въведена за първи път през 1964 г., Nutella стана символ на сладост и вкус в световен мащаб, ценена както за закуска, така и за закуски и десерти. Нейната рецепта включва уникална комбинация от печени лешници, какао и подбрани съставки, поддържайки баланс между кремообразност и интензивен...
...Мека и кремообразна текстура, съчетана с лекото докосване на прясно козе сирене. Идеална е за намазване върху тостове за аперитив, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини и дори като тайна съставка, която да добавите в вашите кишове и кексове!
Размери: 6,5 см (ш) x 6 см (в)
Нетно тегло: 90 г...
...Продуктът, който е основен елемент от ритуала на хамама, черният сапун принадлежи на тайните за красота от Изтока, потвърдени от традиция на грижа за тялото, която е издигната в истинско изкуство на живот.
Черният сапун Karawan-authentic е кремообразна 100% растителна паста на основата на биологично зехтин, приготвена по традиционната мароканска рецепта. Доверихме производството на нашия черен...
...Зелените чили в кърито придават много вкус и пикантност. Кокосовото мляко добавя кремообразна сладост.
Пресните тиквички и пресният тайландски босилек правят това къри особено вкусно. Наличен в различни варианти: скариди, пиле или веган.
Препоръка за приготвяне:
Препоръчваме нашето премиум Green Thai Curry с жасминов ориз или оризови нудли. Алтернативно, може да се комбинира и с паста или хляб...
...Паста от патладжани с фета сирене 200г. Външен вид бежов цвят
Вкус/Аромат характерен за печени патладжани и пресен чесън, богат на вкус на фета сирене, леко пикантен.
Консистенция кремообразна...
...LA TENDRE е НОВИЯТ задължителен ингредиент за вашите ястия!
Кремообразна текстура, нежна с утешителен вкус, наподобяващ този на борова ядка!
Те са богати на растителни протеини, есенциални мастни киселини, витамини и минерали.
La Tendre се използва като Brute (нашите цели органични конопени семена): като топинг за салати, сурови зеленчуци, крем супи, паста, в смутита, капучино... Нашите обелени органични конопени семена могат да се консумират на ВСИЧКИ хранения, в солени и сладки ястия, от закуска до вечеря и децата ги обожават!
...Представлява се под формата на карамелена, лека и кремообразнапаста.
Съвет за използване на традиционния ексфолиант с черното сапун от Алеп:
Първо, отпуснете се в добре топла вана, за да разширите порите на кожата за оптимално действие на черното сапун.
Нанесете черното ексфолиращо сапун и оставете да действа 5 до 10 минути.
Изплакнете и енергично разтрийте тялото с натуралната гъба Лоофа.
Изплакнете отново, кожата е перфектно почистена и мека, освободена от най-дълбоките замърсявания.
Този ритуал може да се извършва веднъж седмично.
Референция:BN0279...
... хлябове, печива, паста, шейкове или мюсли се получават истински деликатеси. По природа без глутен и веганско, нашето био брашно от пара nuts надминава зърненото брашно, тъй като е с по-ниско съдържание на въглехидрати и съдържа ценните, есенциални мастни киселини от пара nuts маслото благодарение на остатъчния маслен процент.
Нашето био брашно от пара nuts има кремообразна текстура и характерен ядков вкус.
За да можем да ви предложим био брашното от пара nuts, използваме щадящото студено пресоване на био пара nuts. В резултат получаваме висококачествено...
...Нашата традиционна доматена паста е произведена от пресни и зрели домати с силен и страстен характер, отглеждани естествено без използването на пестициди и химически торове, за да се получи паста с яркочервен цвят, с мека, кремообразна и копринена текстура, която запазва класическия и традиционен вкус, типичен за Средиземноморието.
Нетно тегло 680 гр.
...Този Комté е произведен от пълномаслено мляко, за да се получи по-кремообразна и по-проницаема паста, без отворени дупки.
Общо, колелото с тази етикет ще е престояло поне една година в избата.
Тези колела са произведени изключително от трева, т.е. когато през лятото (от май до ноември в зависимост от годината) стадата пасат на ливадите на Френш Комте.
...Моцарела, паста фила и ръчно приготвена моцарела, налична в:
Нодини, Треция с тегло, също по желание на клиента.
Моцарела от буйфал, 100 гр. - 250 гр. - 500 гр. - 1000 гр.
Бурата: Изцяло ръчно произведена, пастата фила съдържа в себе си деликатно сърце от страчатела и сметана.
Рикота, ръчно приготвена от само краве мляко. Приятно богата и кремообразна, особено подходяща за употреба в кухнята.
Маскарпоне: Изключително свеж, на основата само на сметана от краве мляко, без консерванти.
...кремообразна burrata, зряло caciocavallo и pecorino pugliese, всички произведени по традиционни занаятчийски методи, предавани от поколения. Предлагаме също така биологично екстра върджин зехтин, изискани вина от Пулия като Primitivo, Negramaro и Chardonnay, както и традиционни колбаси и занаятчийска паста като orecchiette и taralli. Използваме съвременни технологии, за да запазим свежестта и вкуса...
... разрез.
Нашите сирена имат кръгла форма, характерен вкус и аромат. Пастата може да бъде мека и кремообразна или полутвърда. Кората е равномерна, свежа или суха, без пукнатини и плесени.
Производството е ръчно и използваме прости съставки: пастьоризирано краве мляко, млечни култури, сирище, сол и лизозим.
Разпространяваме нашите сирена на широка база търговци на дребно, търговци на едро и вериги хипермаркети, както и на оператори на хранителни услуги.
Предлагаме също така ръчно изработени сладоледи с шоколад или сладко от мляко, произведени от млякото на нашата ферма.
Изнасяме по целия свят.