...Агнолотини дел плін са малки равиоли, които се запечатват на ръка, пълнени с фондю и трюфел. Те представляват истински шедьовър на традиционната италианска кухня. Всеки агнолотини предлага уникално и изискано вкусово изживяване: деликатното яйчено тесто се разтапя в устата, разкривайки кремообразна и ароматна плънка, с фондюто, което предлага богата и обгръщаща нотка, а трюфелът повишава цялото ястие с неговия опияняващ аромат и неповторим вкус.
...Горгонзолата е сирене с неварена паста, с бледожълт цвят, чиито зелени ивици са резултат от процеса на плесенясване, т.е. образуването на гъбички.
В сладката версия е кремообразна и мека, с особен и характерен вкус, леко пикантен.
В пикантната версия има по-изразен и силен вкус, чиято паста е по-плесенясала, плътна и ронлива.
Произведена от пастьоризирано мляко, идващо от ферми, разположени в района на произход, с добавени млечнокисели бактерии и селектирани гъбички, естествено без лактоза.
Налична е в класическите формати.
...Nutella е иконичен продукт на Ferrero, известен със своята кремообразнапаста на основата на лешници и какао. Въведена за първи път през 1964 г., Nutella стана символ на сладост и вкус в световен мащаб, ценена както за закуска, така и за закуски и десерти. Нейната рецепта включва уникална комбинация от печени лешници, какао и подбрани съставки, поддържайки баланс между кремообразност и интензивен...
...Нашата традиционна доматена паста е произведена от пресни и зрели домати с силен и страстен характер, отглеждани естествено без използването на пестициди и химически торове, за да се получи паста с яркочервен цвят, с мека, кремообразна и копринена текстура, която запазва класическия и традиционен вкус, типичен за Средиземноморието.
Нетно тегло 680 гр.
...Моцарела, паста фила и ръчно приготвена моцарела, налична в:
Нодини, Треция с тегло, също по желание на клиента.
Моцарела от буйфал, 100 гр. - 250 гр. - 500 гр. - 1000 гр.
Бурата: Изцяло ръчно произведена, пастата фила съдържа в себе си деликатно сърце от страчатела и сметана.
Рикота, ръчно приготвена от само краве мляко. Приятно богата и кремообразна, особено подходяща за употреба в кухнята.
Маскарпоне: Изключително свеж, на основата само на сметана от краве мляко, без консерванти.
...кремообразна burrata, зряло caciocavallo и pecorino pugliese, всички произведени по традиционни занаятчийски методи, предавани от поколения. Предлагаме също така биологично екстра върджин зехтин, изискани вина от Пулия като Primitivo, Negramaro и Chardonnay, както и традиционни колбаси и занаятчийска паста като orecchiette и taralli. Използваме съвременни технологии, за да запазим свежестта и вкуса...