...Това е меко бяло козесирене с цветна кора. Текстурата е мека, гладка и кремообразна; вкусът е приятен и деликатен.
100% италианско мляко.
Средно тегло: 0,250 г
Минимално узряване: 7-10 дни...
...Мека и кремообразна текстура, съчетана с лекото докосване на прясно козесирене. Идеална е за намазване върху тостове за аперитив, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини и дори като тайна съставка, която да добавите в вашите кишове и кексове!
Размери: 6,5 см (ш) x 6 см (в)
Нетно тегло: 90 г...
..." предлага приятно вкусово изживяване.
Това сирене се изработва с традиционни методи, за да се осигури най-високо качество и автентичност. Неговата универсална природа го прави любимо сред любителите на сирене, предлагайки безкрайни възможности за вкусни ястия и закуски. Богатият и солен вкус на сиренето "Trappista brick" подобрява вкуса на всяко ястие, което го прави задължително в колекцията ви от сирена.
...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството на сирене, позволяващо получаване на покритие на зърната
Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване
Обем от 2000 до 6000 л
Автоматично странично и надлъжно отделяне
Възможност за автоматично изтегляне на суроватка
Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане
Почистване на място (NEP)
Възможност за запълване отдолу...
...Ръчно изработено сирене, приготвено от пастьоризирано козе мляко и черна трюфел.
Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни.
Представлява непоносимост към мляко.
Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
...Вкусен „Gustoso tronchetto di capra cenere“ с тегло 350 г. Вкусно пушено козесирене с интензивен и кремообразен вкус. Перфектно за придружаване на предястия, салати и сиренени плато. Продукт с високо качество, само с натурални съставки. Истинско деликатес, който да се наслаждавате с приятели и семейство.
... перфектен баланс между нежност и интензивност. Произведено изключително от козе мляко, идващо от Оглиастра, регион, известен с козевъдството, това сирене е почит към качеството и изключителността на Сардиния.
С цилиндрична форма, гладка и плътна кора в цвят от светло до тъмно кафяво и неядлива кора, Мудосу е специално сирене, перфектно за тези, които търсят уникален вкус, богат на елегантност и изтънченост.
...Цуккини*(66%), козесирене от ферма*(10%), слънчогледово масло*, лук*, мед*(4%), соев сос*(вода, соеви зърна*, сол, алкохол*, коджи), балсамов оцет*(вино*, сварен гроздов сок*), оризово брашно*, сол.
*Съставки от биологично земеделие - Алергени
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки хляб с стафиди или орехи. Можете също така да добавите към вашите филийки други съставки като...
..."Il Caprino al Finocchietto Selvatico" е нишов сирене, произведено от козе мляко и ароматизирано с див копър. Това сирене се характеризира с ароматен вкус и мека текстура, което го прави перфектно за аперитиви и предястия. "Il Caprino" е продукт с високо качество, произведен в ограничени количества и награден със сребърен медал на конкурса "Alma Caseus". Неговото занаятчийско производство и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...В устата, атаката е пълна, танините са кръгли и копринени. Цялостта е с прекрасно равновесие и финал, който продължава много приятно.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Сервирайте на 13°C за чисто удоволствие или с плато от колбаси и козесирене.
Регион: Божоле
Сорт: Гаме Нуар – стари лози над 40 години...
...Брашно "00", вода, майчина мая (естествена мая от тип 0 мека пшеница на прах, мая, малцувано зърнено брашно), сол, слънчогледово масло, зехтин, моцарела, чушки, патладжани, тиквички, козесирене, Grana Padano.
...Млекарницата Балака е специалист в производството на фермерско сирене Осо Ирати. Сирене, което тя зреe и продава.
Но ние също така зреем и продаваме фермерско козесирене. Сирене, произведено от овчари от Страната на Баските и планините на Беарн. Сирене, зряло минимум 3 месеца в нашето хранилище.
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козесирене, произведено от пастьоризирано мляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида.
Приблизително тегло на парче: 3,400 кг.
Бройки в кутия: 2...
...Насладете се на изисканото вкусово изживяване на органичното козесирене на Chevr'Ardenne. Изработено с внимание и експертиза, нашето сирене предлага богати аромати и кремообразни текстури, идеални за повишаване на всяко ястие. Усещайте същността на природата в всяка хапка. Открийте истинската същност на артезанското сирене.
...Този сирене Бергамино има годна за консумация бяла, кадифена кора, с мека, разтапяща се структура, подсилена от деликатния вкус на козе мляко.
Съставки
Козето мляко, сол, сирище, пеницилиум.
Произход на млякото
Италия
Външен вид
Бяло сирене с годна за консумация кора
Консистенция
Меко и плътно
Обем: 150 г (±10%)...
...Зреенето е минимум 30 дни, кората е естествена и с цвят на червен пипер. Вътрешността на сиренето е бяла, с равномерно разпределени очи.
Маслеността, мекотата и вкусът са основните характеристики, които идентифицират нашето козесирене "Кампос де Толедо".
Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати.
Без глутен.
... различни кухни, като средиземноморската. Той се използва редовно с риба или пиле. Също така се съчетава добре с печени зеленчуци или в пюрета от зеленчуци.
Можете да добавите няколко семена копър в вашите салати. Дивият копър може също да се използва в къри или за запарка. Няколко семена копър могат също да се поставят върху прясно козесирене, за да придадат нови аромати.
Чанта: 20 кг...
...От мини кишове за хапване до по-големи за споделяне, в Preco Food ги приготвяме с хрупкава маслена основа и пълнеж от натурални и свежи, винаги и само първокачествени съставки.
Капрезе (свеж домат, босилек и сирене Едам)
Сирене, лук и бекон
Свеж спанак и козесирене
Шунка и сиренеСирене и лук
КАТЕГОРИЯ: Кишове...
...на базата на органично зехтин и без палмово масло.
Подходящ е за цялото семейство, включително за бременни или кърмещи жени.
Тегло на сапуна: 100 г
Препоръка за употреба:
Навлажнете сапуна с козе мляко в дланите си, докато получите пяна.
Нежно почистете лицето си с нея и след това изплакнете лицето си.
Съставки:
20% козе мляко
Inci: Sodium Olivate* – Зехтин*, Sodium Cocoate* – Кокосово масло*, Sodium Sunflowerseedate* – Слънчогледово масло*, Caprae...
...Съставки: Пшенично брашно произход Франция, масло, пшеничен шрот, 7.81% козесирене, 5.58% орехи, сол
Нутриционни стойности за 100г: Енергия 1911 Kj, 458 Kcal, мазнини 29g, от които наситени мастни киселини 20g, въглехидрати 42g, от които захар 2.9g, протеини 7.3g, сол 2g.
...За нас, това е един от най-добрите производители в Пиренеите. Намираме ароматна сложност, която не се среща никъде другаде.
Гамата от твърди сирена от Пиренеите е широка и тези продукти могат да бъдат изпращани без охлаждане (-26°). Това позволява безплатна доставка в Европа от 30 кг.
Гамата: ОВЧЕ, КРАВА, СМЕС Крава-Овца, КОЗЕ, Синьо овче сирене, Смес Козе-Овче сирене 4 кг и томет 600 г...
...OU A PATE FRAICHE
Пример: Козесирене, френско прясно сирене, Petit Suisses, …
Характеристики:
- Простота на използване
- Редовно отцеждане на изварата
- Отцеждане с козе мляко, краве мляко и овче мляко, соево мляко…
- Контрол на сухото вещество
- Лесно почистване, спазване на хигиената
Нашите торби могат да бъдат предложени с различни опции: проходи за пръчки, връзки, специфични отвори… те са адаптивни към всеки сиренар
Размери 50x100см
или размери по поръчка
Функции Отцеждане
Професии Млекарства – Сиренарства...
...Решенията за формоване са подходящи за всички типове потребители.
Блокови форми или индивидуални форми с техните специализирани опори позволяват бърза и сигурна обработка на вашите продукти.
Ø 65.5/50 MM - ТИП СТЕ-МОР-ДЕ-ТОУРЕН
Ø 54 MM - ТИП ЛОГ ОТ КОЗЕСИРЕНЕ
Ø 62/66 MM - ТИП ШАБИШУ
Ø 59/65 MM - ТИП КРОТЕН...
...Това вино предлага аромати на нектарина, лайм, цветя и нотки на запечени подправки. Вкусът е концентриран и прецизен, с цитрусови, черни касис, свежи билки и вкусове на грилован ананас. Това вино притежава хрупкава, освежаваща киселинност и нотка на креда. Отлично се съчетава с всички морски дарове, особено с черупчести. Хрупкавите вкусове добре се комбинират с пресни летни салати или мек козесирене.
AQUITAINE BIOLOGIE е специализирана от над 20 години в дистрибуцията на замразени биологични продукти за професионалисти. Нашата марка AQUIBIO днес е призната и предпочитана от био магазините, колективното хранене и преработвателите. Нашата марка AQUABON покрива всичките ви нужди от диви риби и морски дарове, но не биологични. AQUITAINE BIOLOGIE разполага с каталог от над 400 референции на замразе...
...Изключителността на рикотата, овчето и козето сирене, ръчно изработени с мляко, идващо само от сицилиански добитък, и според древните регионални традиции.
...Козето сирене е традиционен продукт, който присъства на гръцката 'маса' от древността.
То се произвежда от 100% чисто козе мляко, идващо от свободно отглеждани кози, които живеят в Тесалийските планини, и има типичен бял цвят.
Изключително богато е на хранителни вещества, витамини и калций, като същевременно притежава уникален богат вкус и приятен отличителен аромат.
Опаковка
Всички наши продукти са налични в:
15 кг, 7 кг, 4 кг, 2 кг, 1 кг, 400 гр, 200 гр опаковки, както и в кубчета или порции.
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.