...Ръчно изработено сирене, приготвено от пастьоризирано козе мляко и черна трюфел.
Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни.
Представлява непоносимост към мляко.
Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козесирене, произведено от пастьоризирано мляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида.
Приблизително тегло на парче: 3,400 кг.
Бройки в кутия: 2...
...Зреенето е минимум 30 дни, кората е естествена и с цвят на червен пипер. Вътрешността на сиренето е бяла, с равномерно разпределени очи.
Маслеността, мекотата и вкусът са основните характеристики, които идентифицират нашето козесирене "Кампос де Толедо".
Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати.
Без глутен.
...От мини кишове за хапване до по-големи за споделяне, в Preco Food ги приготвяме с хрупкава маслена основа и пълнеж от натурални и свежи, винаги и само първокачествени съставки.
Капрезе (свеж домат, босилек и сирене Едам)
Сирене, лук и бекон
Свеж спанак и козесирене
Шунка и сиренеСирене и лук
КАТЕГОРИЯ: Кишове...
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
...Сирене, произведено в южната част на провинция Леон от овче мляко, налично в зряло, узряло, полуузряло и меко. Наличен в единици от 1 кг или 3 кг, опаковани вакуумно. Предлагаме също козесирене и смес от овче и краве сирене.
...). Вкусът е сладък, с леки кисели нотки и солени нюанси. С ниска вискозитет, той притежава леко висока влажност.
Трябва да се има предвид, че въпреки че авокадото е растение, отглеждано в Америка, по тропическото крайбрежие на Гранада се намират големи площи от неговото отглеждане.
Този тип медове много добре се комбинират с ястия от солен треска, пържено агне, а след това готвено с подправки, печено свинско или с сладоледи и сирена, особено с козесирене, което не е много силно, като свежи, нежни или дори полутвърди.
... производството на козесирене, благодарение на местоположението на нашата компания. Препоръчваме: пресни сирена Бургос, специално козе 100% пресни сирена. Опушени сирена, сирена с вино, сирене Гран Паланкрес, зряло сирене с ДПП. Специални кремове от сирене за хотелиерството и индустриални проекти.
...% местно овче мляко в две разновидности - сурово и пастьоризирано, с статус на Защитено наименование за произход (Манчего). Чрез нашите партньори можем да предложим най-известното козесирене като Murcia al Vino DPO, Murcia Curado и Goat Log; и краве сирене като Моцарела, Чедър, Ементал.
Нашият пазар е разширен по целия свят в повече от 40 държави. Нашите марки; Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos и LaFuente; са печат на гаранция и висок стандарт. Освен това можем да предоставим на вашата компания всякакво друго сирене или специалитет, идващ от Испания.
Производство на зехтин екстра върджин, ядки (фъстъци и бадеми), бобови култури, сирене в зехтин, конфитюри и сосове. Разпределение на овче сирене от Манча и козесирене, както и сладкарски изделия. Натурални продукти за консумация или за употреба в сладкарници и корпоративни подаръци.
Семейна компания с дълга традиция в овцевъдството и с над 40 години опит като производители на сирена. Днес оперира чрез своите две дивизии в двете си заведения в Виламайор де Сантяго, Куенка: СИРЕНА и ГАСТРОНОМИЯ. В старата сирене на SANABRIA QUESOS се произвеждат сирене Манчего DOP и специалитети от овче, козе и смесено мляко, както е било правено винаги. На 5 км в фабрика с площ 7000 м2...
Произвеждаме екологични млечни продукти под марката El Cantero de Letur от 1990 година. Йогурт, кефир, сирене, прясно мляко, шейкове, млечни десерти. Изработени от козе, краве и овче мляко. Продукти с високо качество и екологична сертификация. Производител и на бели марки. Клиенти в голямото разпространение и специализирания канал. Продажби в цяла Испания и износ. Сертификати SHC Екологичен, IFS, BRC.
Ние сме семейство производители на козесирене, занаятчийски и традиционни, с всичките вкусове и качество, които козето сирене заслужава. Произхождаме от Елче, Аликанте. Имаме над 30 години опит в сектора. Сред нашите марки можете да намерите сирената Caprillice, като зрялото сирене Caprillice, сиренето servilleta или козето сирене с розмарин. Разпространяваме нашите сирена в цялата страна и в международен план. Имаме страст към сиренето. Осмелете се да опитате най-доброто козесирене в света!
Ние сме занаятчийска фабрика за сирене, специализирана в производството на овче сирене тип манчего, от сурово и пастьоризирано мляко. Произвеждаме също сирене от смесено и козе мляко. Сурово и пастьоризирано мляко.
... иберийска свиня,
- персонализирани продукти, като масла, ликьори и др.,
- подаръчни куфари,
- готови храни, като колбаси от бик, колбаси от свински крачета, колбаси от риба тон и други готови ястия,
- непастьоризирани козе сирена от сурово мляко,
- меки сирена, зрели сирена от овче и козе мляко,
- кремове от сирене,
- и накрая от морето имаме аншоа, пастет от морски таралеж и аншоа, сардинки и всичко това е донесено от Кантабрия, където се добива най-добрата аншоа в света.
И нашите акцентирани продукти са тези, произвеждани от гъски, като конфит от гъска, гъши сърца, фоа гра, микует.
Санта Гадеа е органична коза ферма в Северна Испания. Ние сме фермери и производители на млечни продукти. Семейна компания. Кръгова икономика: земеделие, животновъдство и мандра са внимателно свързани. Фермата Санта Гадеа е 100% устойчива чрез възобновяеми енергии. Нашите 1500 алпийски кози, които живеят и се разхождат във фермата, са с високо качество по отношение на здравето и генетиката. В Санта Гадеа сме посветени на органичните козе продукти от фермата: - Сирене (меко, полутвърдо, прясно...). - Йогурт. - Кефир. - Замразено извара. - Мляко от кози с дълъг срок на годност UHT. - Сапуни.
Ръчна фабрика за сирена и млечни продукти. Специализирани в сирена от пресована паста, пресни, полузрели и зрели козе сирена, както от пастьоризирано, така и от сурово мляко. Също така предлагаме козесирене без лактоза и натурален козе йогурт. Нашите продукти се отличават с качество, вкус и автентичност и са били признати през годините на престижни конкурси на регионално, национално и международно ниво.
ГРЕГОРИО ДИАЗ МИГЕЛ, С.А. е семейна компания, посветена на производството и търговията с Манчегски сирена, овчи сирена, козе сирена и смесени сирена. Ние сме компания, която се стреми да задоволи нуждите на потребителите, предлагайки качествени продукти, чрез прилагане на традиционни знания и най-иновативни техники в производството на сирене.
... сирене, спазвайки традицията и внимателно грижещи се за всички етапи от живота на нашите сирена, от производството до момента, в който достигат до масата на нашите клиенти. Сирена от овче, козе и краве мляко, пресни, нежни, зрели, рикота. Имаме сиренето, което подхожда на вашата маса, на вашия бизнес.