... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи.
ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г
Тегло: 0.350 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Категория: Калабрийски колбаси...
... нуклеотиди в млякото за кърмачета е в днешно време обичайно за повечето участници на пазара и представлява обща добавка в храненето на новородени до 6-месечна възраст и дори по-нататък.
Марката RIBOCARE обхваща:
• 5′-AMP, аденозин 5′-монофосфат свободна киселина и дисодиев сол;
• 5′-CMP, цитидин 5′-монофосфат свободна киселина и дисодиев сол;
• 5′-UMP, уридин 5′-монофосфат дисодиев сол;
• 5′-GMP, гуанозин 5′-монофосфат дисодиев сол;
• 5′-IMP, инозин 5′-монофосфат дисодиев сол.
...Съставки: черен летен трюфел (Tuber aestivum Vitt.), зехтин, сол, аромат.
Препоръки: идеален за основни ястия, карпачо, варено или печено бяло месо и може да се комбинира дори с някои десерти.
Наличен е и в опаковка от 500 г.
...Сол в капки е първият течен сол с ниско съдържание на натрий, извлечен от морска вода. Благодарение на иновативна производствена система, която му позволява да премахне излишния натрий и да запази всички полезни характеристики на естествените микроелементи, присъстващи в морската вода. Сол в капки запазва същия вкус като традиционната сол.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Сол в капки се използва като пълна замяна на обикновената сол. Тя е подправка както за готвене, така и за директно овкусяване на храните. Дозировки: 2,5 мл сол в капки съответства на 1 г обикновена сол.
...Като специалисти в производството на големи сурови шунки, ние избрахме и това, което според нас е най-добрата шунка от Сан Даниеле.
Произведена в ограничена област на Фриули, тя се отличава с типичната си удължена форма и наличието на копитото.
Приготвена само от месо на свине, родени и отглеждани в Италия, и морска сол, в по-щедра доза в сравнение с Парма, което й придава по-изразен вкус.
Зрялост: 14/18 месеца
Средно тегло: кг. 9.5/11.5
Бройки за врат: 2...
... Edulis и съответната група) (3,7%). *Съставка (сушена/лиофилизирана).
ПРОИЗВЕДЕНО В ЗАВОД, КОЙТО ИЗПОЛЗВА: ЦЕЛИНА, СЕМЕНА ОТ СУСАМ, ГОРЧИЦА, СОЯ.
Хранителна стойност на 100 г:
Енергия: 335 kcal / 1403 kJ
Мазнини: 1,0 г
- от които наситени мастни киселини: 0,2 г
Въглехидрати: 74,0 г
- от които захари: 0,4 г
Фибри: 1,1 г
Протеини: 7,3 г
Сол: 2,5 г
Порции: 2/3...
... или вода в тенджерата, за да получите основата за приготвяне на желаните ястия. След това продължете с приготвянето на месо, риба, зеленчуци или сосове според предпочитаната рецепта, като проверявате за необходимост отсол в края на готвенето.
Сицилианска занаятчийска компания, производител на висококачествени зеленчукови консерви от повече от 50 години. Обслужвани зони: Италия, Европа, Близкия изток, Азия, САЩ, Канада, Австралия. Доставки за контейнери 20 или 40 фута. Пълни палети. Разпределение на дребно за Италия и Европа.
Доматен сос, песто, пастети, сладки кремове, консерви в зехтин или оцет, като антипасти, зелени и пълнени масли...
...Печен патладжан
ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ
Рулца от шунка, пълнени с деликатно краве сирене
Артишок по селски
ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ
Сушени домати, мариновани по средиземноморски
ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ
Маслини по монашески
С чили, чесън, подправки, сол...
...Тази версия на Finocchiona IGP има нетно тегло от около 500 г и е опакована цяла в естествена черва.
Finocchiona IGP се произвежда от първокласни свински меса. Сред тях са: рамо, шунка, филе, капа и бекон. Обработката се характеризира с добавянето на ароматни семена от див копър, сол, черен пипер и чесън. Тази естествена и автентична смес придава на тосканския деликатес уникалния и неповторим...
... възможните точки за разпространение на пламъците;
> да се намалят времето за монтаж;
> да се реализират чисти стаи БЕЗ ШЕВОВЕ.
Обвивката е напълно миеща се, устойчива на вода, пара, сол и основните корозивни агенти, използвани в хранителната индустрия.
Стандартна дебелина на обвивката: 1,8-2,0 мм
Налични обвивки:
> гладка
> стъклопластова (релефна)
Шев между панелите: стандартен сух MF
Изолационната сърцевина от екструдиран полистирен предлага редица предимства:
> висока механична устойчивост (до 3 пъти по-висока от полиуретана);
> абсорбиране на...
...Суровина:
Свежа национална свинска бут, избрана без кокал, кг 13,50, преработена и обезмаслена от излишното, без добавяне на полифосфати, млечни производни и глутен. След охлаждане, шунката се увива в защитна еластична обвивка, която може да се затвори отново. След това се завързва, опакова и пастьоризира.
Размер:
Около кг 10,00/11,00
Съставки:
свинска бут, сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, антиоксидант E 316, консервант E 250.
Опаковка:
Прозрачни Cryovac торби...
... ПРОИЗХОД ОТ ОБЩОТО
УНИСЕКС ПРОДУКТ
Област на приложение:
Ръце, Лице, Тяло
Съдържа: зехтин от магарешко мляко*, активен въглен от бамбук, гръцка морска сол, розмарин
*Лиофилизирано магарешко мляко, стерилизирано криогенно. Максимално полезно съдържание, балансирано на 0,6%, еквивалентно на 6% сурово магарешко мляко
Ph: 9,0-9,5
22гр и / 0.78oz твърд бар
PAO: 12М...
...Ароматът на прясно набрани сицилиански домати, обогатен с вкуса на прясно запържени патладжани, приготвени отделно в типична сицилианска рецепта, създадена, за да отпразнува известната опера на Винченцо Белини, "Норма".
Идеален за подправяне на чиния спагети, която да се завърши с поръсване на настъргана солена рикота отгоре.
СЪСТАВКИ:
Нарязана доматена пулпа, екстра върджин зехтин, прясно запържени патладжани, прясно босилек, прясно чесън, сол и захар.
Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г
ВЕГАН ГУРМЕ...
...Овче сирене с нежно сърце и кратък период на зрялост. Това сирене се представя с гладка или леко набръчкана кора и цвят, вариращ от бяло до деликатно светло кафяво. Изработено от пастьоризирано овче мляко, сирище и сол, Новело Сардо е сладко сирене с мека и компактна бяла паста.
Неговият сладък и деликатен вкус го прави перфектно за консумация с круши, златисто грозде, хляб Карасау и сезонни...
...ECAIA drops е основен концентрат за повишаване на pH стойността. Съдържа дестилирана вода, следи от калиев хидроксид и натриев хлорид (Хималайска кристална сол). Освен това съдържа много OH--йони. Няколко капки от този основен концентрат са достатъчни, за да направят всяка питейна вода основна, а следователно по-мека, по-лека и по-вкусна. Ястия, както и всички горещи и студени напитки могат да бъдат неутрализирани чрез добавяне на няколко капки, което ще доведе до повишаване на pH стойността в основна среда.
...Глаас протеиново канди с полен.
С 100% захар от захарно цвекло, вода, сол, натурален лимонов сок и гръцки полен от наше производство.
Това е източник на протеини, когато има недостиг в природата и добавка за растеж, която укрепва размножаването на кралицата.
Поленът се добавя на студено.
Глаас протеиново е специфична храна за пчели и е налична само в периоди на нужда за пчелата, а не през цялата година.
Тегло: 2 кг.
Код на продукта: 659...
...Прахът от сушени домати се произвежда от домати, отглеждани на собствено стопанство, чрез сушене и смилане на доматите. Прахът от сушени домати е съставен на 100% от домати, узрели на слънце. Съдържа цялата сладост и киселинност на пресния домат, без усилватели на вкуса, сол, аромати или химикали против слепване. Вкусът е интензивен и по-вкусен от повечето пресни домати. Идеален за добавяне на вкус и цвят на домат в формулации, както и за сгъстяване и регулиране на необходимото сухо вещество (консистенция.
...Произвежда се от солени свински бедра от италиански свине, в частта, покрита с кожа, със сол на влажно, а в постната част - със сол на сухо, черен пипер, чесън и натурални подправки. Шунките се поставят в хладилна камера за осоляване (температура между +1° и +4°, влажност 80%), след което втора камера, наречена "камера за почивка". Тук, след като се отстрани остатъчната сол, те остават висящи за...
...омлети и фритати, приготвяне на сосове и подправки, тартинки, закуски за аперитиви, гарнитури, пици и калцони.
Максимален срок на годност: 24 месеца от датата на производство.
Наличност: обикновено винаги наличен.
Начин на съхранение: След отваряне, покрийте с EVO масло, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на няколко дни.
СЪСТАВКИ: Черен летен трюфел (Tuber Aestivum); EVO масло; сол; аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина.
Кутия 6 броя...
... хлорид (сол). Помекчителите, които предлагаме, са напълно автоматични и самостоятелно управляват етапите на работа и регенерация.
Гамата от налични помекчители варира от модели, използвани в домашни условия, до такива, предназначени за професионални и индустриални приложения.
...с Прах от Рубин, Морска Сол, Екстракт от Vitis Vinifera, Екстракт от Fucus Vesiculosus, X50 Silhouette®, Масло от Жожоба, Масло от Пшеничен Зародиш, Масло от Рицин.
Линия RUBINO DIVINO
Ревитализиращ душ скраб с изискана и релаксираща аромат, с ценни кристали от рубин, които се съчетават с микс от ценни растителни масла и прах от рубин, за да стимулират нежно обновяването на епидермиса с...
... ферментирала смес от соеви зърна, пшеница, сол и гъбата koji е една от най-използваните подправки в Япония, универсален сос, подходящ за подправяне на супи с нудли, рамен, суши, окономияки, шабу шабу и много други.
Наистина няма заместител на соевия сос.
Има много разновидности, от които да избирате, включително тъмен соев сос, светъл соев сос, соев сос с ниско съдържание на натрий и цялостен или marudaizu соев сос.
... повишаване на температурата през лятото, така и от загуба на топлина през зимата.
Независимо дали трябва да изпращате с камион, по железница, по море или по въздух, продуктите на Eredi Caimi са решението.
Сред многото различни продукти, които защитаваме, са:
Химикали, почистващи препарати
Плодове и зеленчуци, теста за сладкиши, сладкарски изделия
Вино, бира, безалкохолни напитки и плодови сокове, сол
Фармацевтични препарати
Продукти за лична грижа, козметика
Опаковъчни материали
Продукти за почистване
Хранителни съставки...
...Плодов зехтин екстра върджин с нотка на свежа зелена бадем.
Сложен и изтънчен вкус с растителни нотки на артишок, маруля и бадем. Има добре балансиран и хармонизиран пикантен послевкус.
Подходящ за печено месо, супи от бобови култури, гриловани филийки хляб, подправени със сол, домати, чесън и рукола.
... тенденция да изсъхва веднага след готвене.
Нашите референции започват от основа, съставена от:
мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура.
От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта.
От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.