Италия, Mesoraca
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи. ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г Тегло: 0.350 кг Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки Захари: декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252 Категория: Калабрийски колбаси...
Италия, Ponsacco
... консерванти. Ще се почувстваш енергичен като фойерверк. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНЕНЕ на 100 ml: Енергийно съдържание 189 KJ (44 kcal) Мазнини 0 g - от които наситени мастни киселини 0 g Въглехидрати 10,5 g - от които захари 10,4 g Протеини 0 g Сол 0,13 g Витамини: Ниацин 8 mg / 50% ПДП - Пантотенова киселина 2 mg / 33% ПДП B2 0,3 µg / 21% ПДП - B6 2 mg / 143% ПДП - B12 2,0 µg / 80% ПДП ПДП = Препоръчителни дневни дози Препоръчителен прием на ПДП (Препоръчителни дневни дози) за среден възрастен (8400 kJ / 2000 kcal). - www.fireworkenergy.com - info@fireworkenergy.com...
Италия, Madone
... нуклеотиди в млякото за кърмачета е в днешно време обичайно за повечето участници на пазара и представлява обща добавка в храненето на новородени до 6-месечна възраст и дори по-нататък. Марката RIBOCARE обхваща: • 5′-AMP, аденозин 5′-монофосфат свободна киселина и дисодиев сол; • 5′-CMP, цитидин 5′-монофосфат свободна киселина и дисодиев сол; • 5′-UMP, уридин 5′-монофосфат дисодиев сол; • 5′-GMP, гуанозин 5′-монофосфат дисодиев сол; • 5′-IMP, инозин 5′-монофосфат дисодиев сол.
...Съставки: черен летен трюфел (Tuber aestivum Vitt.), зехтин, сол, аромат. Препоръки: идеален за основни ястия, карпачо, варено или печено бяло месо и може да се комбинира дори с някои десерти. Наличен е и в опаковка от 500 г.
Италия, Scarlino
...Сол в капки е първият течен сол с ниско съдържание на натрий, извлечен от морска вода. Благодарение на иновативна производствена система, която му позволява да премахне излишния натрий и да запази всички полезни характеристики на естествените микроелементи, присъстващи в морската вода. Сол в капки запазва същия вкус като традиционната сол. НАЧИН НА УПОТРЕБА Сол в капки се използва като пълна замяна на обикновената сол. Тя е подправка както за готвене, така и за директно овкусяване на храните. Дозировки: 2,5 мл сол в капки съответства на 1 г обикновена сол.
Италия, Langhirano
...Като специалисти в производството на големи сурови шунки, ние избрахме и това, което според нас е най-добрата шунка от Сан Даниеле. Произведена в ограничена област на Фриули, тя се отличава с типичната си удължена форма и наличието на копитото. Приготвена само от месо на свине, родени и отглеждани в Италия, и морска сол, в по-щедра доза в сравнение с Парма, което й придава по-изразен вкус. Зрялост: 14/18 месеца Средно тегло: кг. 9.5/11.5 Бройки за врат: 2...
Италия, Mortara
... Edulis и съответната група) (3,7%). *Съставка (сушена/лиофилизирана). ПРОИЗВЕДЕНО В ЗАВОД, КОЙТО ИЗПОЛЗВА: ЦЕЛИНА, СЕМЕНА ОТ СУСАМ, ГОРЧИЦА, СОЯ. Хранителна стойност на 100 г: Енергия: 335 kcal / 1403 kJ Мазнини: 1,0 г - от които наситени мастни киселини: 0,2 г Въглехидрати: 74,0 г - от които захари: 0,4 г Фибри: 1,1 г Протеини: 7,3 г Сол: 2,5 г Порции: 2/3...
Италия, Trento
... или вода в тенджерата, за да получите основата за приготвяне на желаните ястия. След това продължете с приготвянето на месо, риба, зеленчуци или сосове според предпочитаната рецепта, като проверявате за необходимост от сол в края на готвенето.
Италия, Paterno'
Сицилианска занаятчийска компания, производител на висококачествени зеленчукови консерви от повече от 50 години. Обслужвани зони: Италия, Европа, Близкия изток, Азия, САЩ, Канада, Австралия. Доставки за контейнери 20 или 40 фута. Пълни палети. Разпределение на дребно за Италия и Европа. Доматен сос, песто, пастети, сладки кремове, консерви в зехтин или оцет, като антипасти, зелени и пълнени масли...
Италия, Barberino Di Mugello
...Печен патладжан ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ Рулца от шунка, пълнени с деликатно краве сирене Артишок по селски ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ Сушени домати, мариновани по средиземноморски ПРИГОТВЕНИ ОТ СВЕЖИ ПРОДУКТИ Маслини по монашески С чили, чесън, подправки, сол...
Италия, Marciano Della Chiana
...Тази версия на Finocchiona IGP има нетно тегло от около 500 г и е опакована цяла в естествена черва. Finocchiona IGP се произвежда от първокласни свински меса. Сред тях са: рамо, шунка, филе, капа и бекон. Обработката се характеризира с добавянето на ароматни семена от див копър, сол, черен пипер и чесън. Тази естествена и автентична смес придава на тосканския деликатес уникалния и неповторим...
...Mozzarella di Bufala Campana Purissima СЪСТАВКИ: 100% Биволско мляко, сол, сирище, живи млечнокисели бактерии Агресивна цена...
Италия, Verona
... възможните точки за разпространение на пламъците; > да се намалят времето за монтаж; > да се реализират чисти стаи БЕЗ ШЕВОВЕ. Обвивката е напълно миеща се, устойчива на вода, пара, сол и основните корозивни агенти, използвани в хранителната индустрия. Стандартна дебелина на обвивката: 1,8-2,0 мм Налични обвивки: > гладка > стъклопластова (релефна) Шев между панелите: стандартен сух MF Изолационната сърцевина от екструдиран полистирен предлага редица предимства: > висока механична устойчивост (до 3 пъти по-висока от полиуретана); > абсорбиране на...
...Суровина: Свежа национална свинска бут, избрана без кокал, кг 13,50, преработена и обезмаслена от излишното, без добавяне на полифосфати, млечни производни и глутен. След охлаждане, шунката се увива в защитна еластична обвивка, която може да се затвори отново. След това се завързва, опакова и пастьоризира. Размер: Около кг 10,00/11,00 Съставки: свинска бут, сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, антиоксидант E 316, консервант E 250. Опаковка: Прозрачни Cryovac торби...
Италия, Verona
... ПРОИЗХОД ОТ ОБЩОТО УНИСЕКС ПРОДУКТ Област на приложение: Ръце, Лице, Тяло Съдържа: зехтин от магарешко мляко*, активен въглен от бамбук, гръцка морска сол, розмарин *Лиофилизирано магарешко мляко, стерилизирано криогенно. Максимално полезно съдържание, балансирано на 0,6%, еквивалентно на 6% сурово магарешко мляко Ph: 9,0-9,5 22гр и / 0.78oz твърд бар PAO: 12М...
Италия, San Pietro Clarenza
...Ароматът на прясно набрани сицилиански домати, обогатен с вкуса на прясно запържени патладжани, приготвени отделно в типична сицилианска рецепта, създадена, за да отпразнува известната опера на Винченцо Белини, "Норма". Идеален за подправяне на чиния спагети, която да се завърши с поръсване на настъргана солена рикота отгоре. СЪСТАВКИ: Нарязана доматена пулпа, екстра върджин зехтин, прясно запържени патладжани, прясно босилек, прясно чесън, сол и захар. Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г ВЕГАН ГУРМЕ...
Италия, Dorgali
...Овче сирене с нежно сърце и кратък период на зрялост. Това сирене се представя с гладка или леко набръчкана кора и цвят, вариращ от бяло до деликатно светло кафяво. Изработено от пастьоризирано овче мляко, сирище и сол, Новело Сардо е сладко сирене с мека и компактна бяла паста. Неговият сладък и деликатен вкус го прави перфектно за консумация с круши, златисто грозде, хляб Карасау и сезонни...
Италия, Bozen
...ECAIA drops е основен концентрат за повишаване на pH стойността. Съдържа дестилирана вода, следи от калиев хидроксид и натриев хлорид (Хималайска кристална сол). Освен това съдържа много OH--йони. Няколко капки от този основен концентрат са достатъчни, за да направят всяка питейна вода основна, а следователно по-мека, по-лека и по-вкусна. Ястия, както и всички горещи и студени напитки могат да бъдат неутрализирани чрез добавяне на няколко капки, което ще доведе до повишаване на pH стойността в основна среда.
Италия, Pombia
...Глаас протеиново канди с полен. С 100% захар от захарно цвекло, вода, сол, натурален лимонов сок и гръцки полен от наше производство. Това е източник на протеини, когато има недостиг в природата и добавка за растеж, която укрепва размножаването на кралицата. Поленът се добавя на студено. Глаас протеиново е специфична храна за пчели и е налична само в периоди на нужда за пчелата, а не през цялата година. Тегло: 2 кг. Код на продукта: 659...
...Опаковка от 6 броя Съставки: Брашно "00" – Захар – Маргарин – Яйца – Сол – Натурални аромати – Бадеми – Какао на прах – Пълнеж от бадемова паста...
Италия, Torino
...Прахът от сушени домати се произвежда от домати, отглеждани на собствено стопанство, чрез сушене и смилане на доматите. Прахът от сушени домати е съставен на 100% от домати, узрели на слънце. Съдържа цялата сладост и киселинност на пресния домат, без усилватели на вкуса, сол, аромати или химикали против слепване. Вкусът е интензивен и по-вкусен от повечето пресни домати. Идеален за добавяне на вкус и цвят на домат в формулации, както и за сгъстяване и регулиране на необходимото сухо вещество (консистенция.
Италия, Siena
...Произвежда се от солени свински бедра от италиански свине, в частта, покрита с кожа, със сол на влажно, а в постната част - със сол на сухо, черен пипер, чесън и натурални подправки. Шунките се поставят в хладилна камера за осоляване (температура между +1° и +4°, влажност 80%), след което втора камера, наречена "камера за почивка". Тук, след като се отстрани остатъчната сол, те остават висящи за...
Съответстващи продукти
Сушен прошуто
Просуто стаджионато нострале
Други Продукти
Антипасто делла каза
Антипасто делла каза
Италия, Mugnano Del Cardinale
...Свинско месо, Сол, Декстроза, Натурални аромати, Подправки, Антиоксиданти, E300, Консерванти, E250, E252 Свинско месо, Сол, Декстроза, Натурални аромати, Подправки, Антиоксиданти, E301, Консерванти, E250 Енергийна стойност 326kcal 1326kj Мазнини 26,1гр от които наситени мазнини 8,9гр Въглехидрати 1,4гр от които захари 1,3гр Протеини 23гр фибри 0,02гр сол 4,7...
Италия, Orsogna
...омлети и фритати, приготвяне на сосове и подправки, тартинки, закуски за аперитиви, гарнитури, пици и калцони. Максимален срок на годност: 24 месеца от датата на производство. Наличност: обикновено винаги наличен. Начин на съхранение: След отваряне, покрийте с EVO масло, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на няколко дни. СЪСТАВКИ: Черен летен трюфел (Tuber Aestivum); EVO масло; сол; аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина. Кутия 6 броя...
... хлорид (сол). Помекчителите, които предлагаме, са напълно автоматични и самостоятелно управляват етапите на работа и регенерация. Гамата от налични помекчители варира от модели, използвани в домашни условия, до такива, предназначени за професионални и индустриални приложения.
Италия, Imperia
...с Прах от Рубин, Морска Сол, Екстракт от Vitis Vinifera, Екстракт от Fucus Vesiculosus, X50 Silhouette®, Масло от Жожоба, Масло от Пшеничен Зародиш, Масло от Рицин. Линия RUBINO DIVINO Ревитализиращ душ скраб с изискана и релаксираща аромат, с ценни кристали от рубин, които се съчетават с микс от ценни растителни масла и прах от рубин, за да стимулират нежно обновяването на епидермиса с...
Италия, Ponte Galeria
... ферментирала смес от соеви зърна, пшеница, сол и гъбата koji е една от най-използваните подправки в Япония, универсален сос, подходящ за подправяне на супи с нудли, рамен, суши, окономияки, шабу шабу и много други. Наистина няма заместител на соевия сос. Има много разновидности, от които да избирате, включително тъмен соев сос, светъл соев сос, соев сос с ниско съдържание на натрий и цялостен или marudaizu соев сос.
Италия, Olgiate Olona
... повишаване на температурата през лятото, така и от загуба на топлина през зимата. Независимо дали трябва да изпращате с камион, по железница, по море или по въздух, продуктите на Eredi Caimi са решението. Сред многото различни продукти, които защитаваме, са: Химикали, почистващи препарати Плодове и зеленчуци, теста за сладкиши, сладкарски изделия Вино, бира, безалкохолни напитки и плодови сокове, сол Фармацевтични препарати Продукти за лична грижа, козметика Опаковъчни материали Продукти за почистване Хранителни съставки...
Италия, Castelfidardo
...Плодов зехтин екстра върджин с нотка на свежа зелена бадем. Сложен и изтънчен вкус с растителни нотки на артишок, маруля и бадем. Има добре балансиран и хармонизиран пикантен послевкус. Подходящ за печено месо, супи от бобови култури, гриловани филийки хляб, подправени със сол, домати, чесън и рукола.
... тенденция да изсъхва веднага след готвене. Нашите референции започват от основа, съставена от: мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура. От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта. От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play