Bello Fresco произлиза от страстта към неаполитанската кулинарна традиция и качеството на нашите пресни продукти е сърцето на нашата компания. Започнахме дейността си през 90-те години, като пренесохме традиционни млечни продукти от юг на север на Италия, като все повече разширявахме клиентската си база. Към млечните продукти, които и до днес са нашата силна страна, с времето добавихме селскостопа...
...Конфитюрите без консерванти са сладкарскиизделия, приготвени с плодове и захар, но без добавяне на химически или изкуствени консерванти. В тези конфитюри, запазването на продукта е гарантирано изключително чрез естествени методи, като използването на захар, правилното готвене на плодовете и спазването на хигиенните норми по време на приготвянето и опаковането.
Стерилизацията на продукта, която...
...Най-подходящото използване на олиото от слънчогледови семена, което най-добре подчертава неговите органолептични качества, е без съмнение в суров вид. То е идеално особено за подправяне на зеленчуци, за приготвяне на сосове, с които да се овкусява оризът и пастата, и за създаване на сладкарскиизделия.
ОПАКОВКИ ПО 15 БР
1 ПАЛЕТ 900 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 26/ 07/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 30 ПАЛЕТИ...
... транспорт.
Нашите възглавнички за опаковане на сладкарскиизделия са 100% рециклируеми и биоразградими. Идеални за безопасност на храните, хартията на възглавничката подобрява и оптимизира съхранението на продукта. Освен това, хартията на възглавничката е отличен рекламно средство, тъй като може да бъде изрязана в различни форми и цветове и да бъде отпечатана с персонализирана графика.
... храна с наистина приятен, плодово-сладък вкус, напомнящ на червени плодове и шоколад. Освен това, той има високо съдържание на фибри и е източник на витамин A, калий, калций и желязо.
Разтворим и с характерен виолетов цвят, той е подходящ за използване в теста и сладкарскиизделия от всякакъв вид, от хлебни изделия до сладолед.
Канолифичио ПЕННИСИ е основано преди 20 години, първоначално като допълнение към друга сезонна дейност, но с течение на годините работата става много по-интересна и се превръща в основна дейност. Дейността се извършва на площ от 3500 квадратни метра, от които 1500 квадратни метра са работилници и активни складове. Производството на каноли се извършва по традиционен начин. Традиционната му рецепта ...
... повишаване на температурата през лятото, така и от загуба на топлина през зимата.
Независимо дали трябва да изпращате с камион, по железница, по море или по въздух, продуктите на Eredi Caimi са решението.
Сред многото различни продукти, които защитаваме, са:
Химикали, почистващи препарати
Плодове и зеленчуци, теста за сладкиши, сладкарскиизделия
Вино, бира, безалкохолни напитки и плодови сокове, сол
Фармацевтични препарати
Продукти за лична грижа, козметика
Опаковъчни материали
Продукти за почистване
Хранителни съставки...
...Ротационната фурна е конвекционна фурна с принудителна циркулация на въздуха. Роторът е разположен в задната част на фурната, за да се намалят общите размери, а горелката и топлообменникът са поставени отзад. Нейната универсалност я прави подходяща за производството на няколко вида хляб и сладкарскиизделия, както малки, така и средни по размер. Балансираният приток на горещ въздух, комбиниран с...
...Платформите за ортофрукти се използват за транспортиране на стоки в хладилни помещения, идеални за "четвърта гама", но също така и за хранителни продукти и сладкарскиизделия. Те са плоски, равнинни продукти, ако разполагате вътре с машини за залепване, или вече сглобени, готови за употреба с времеви срок от няколко дни от момента, в който ги поръчате. Те намират приложение и в индустриалния сектор в млечната индустрия.
...Наличен е новият каталог на опаковките за Великден 2017. За да видите каталога, кликнете тук. Опитът, натрупан през последните години в сектора на опаковките за сладкарскиизделия, свързани с празниците, позволи на Renato Lusa да разработи някои производствени процеси, способни да предложат все по-ефективна услуга, в съответствие с изискванията за just in time, поставени от операторите в сектора...
...MACUBA е сироп, получен от мацерация и концентрация на биологичната пулпа от рожкови, отглеждани в Сицилия, естествено веган и без глутен.
Той е отличен естествен подсладител, който може да се добавя към приготвянето на сладкарскиизделия и печива. Перфектен е за мариноване на меса, върху сладолед и палачинки и може да се използва и като съставка в смутита и напитки. Освен това, сиропът от рожков...
...Газовите горелки за индустриални фурни от метална влакна, проектирани от Siabs, се отличават с конструкция от инфрачервени радиантни панели с висока ефективност, специално създадени за сектора на хлебопроизводството и сладкарството, относно печене, златисто оцветяване и карамелизиране.
Радиантните панели на SIABS са подходящи за термична обработка на сладкарскиизделия, както директно, така и индиректно. Благодарение на тяхната универсалност, те могат да бъдат вградени в професионални фурни, тунелни фурни, лентови фурни и топлообменници.
...Оцветители от натурални и биологични продукти, концентратът от сок от черна морков осигурява великолепни червени цветове и производни. Използва се основно в напитки и сладкарскиизделия, предоставяйки последователни и хомогенни приложения на цвета в целия крайния продукт.
57 BX - 65 BX
0 - 100 NTU
2,5 CU - 12 CU
Може да бъде изпратен в асептични бъчви от 20 кг или в нормални асептични бъчви.
...Пастата от лешници е изключително универсален продукт в кухнята. Най-често се използва в сладкарскиизделия, като нейното приложение е особено важно при производството на сладолед, но също така е подходяща за приготвяне на кремове или за пълнене на печива. Причината за широкото й използване в сладките приготовления се дължи на характерния аромат, който допълнително подчертава вкуса на кремове...
... плодов с послевкус на артишок, бадем и свежа трева.
Този зехтин оставя балсамов и свеж вкус и е идеален за употреба в суров вид, в комбинация с рибни предястия, супи и червени меса. Екстра върджин зехтинът се използва също, вместо масло, и за сладкарскиизделия в бисквити, сладкиши и торти.
...Консултации в областта на агро хранителната индустрия за производствени инсталации за супли, арancinи, пълнени бисквити, гноки, продукти на основата на ориз, брашна, сладкарскиизделия и др.
...Био конфитюр от червени портокали е перфектният продукт за здравословна и натурална закуска. Червените био портокали, използвани за приготвянето на конфитюра, се отглеждат без използването на пестициди и химически торове, което гарантира напълно натурален продукт. Идеален за гарниране и/или пълнене на други сладкарскиизделия, включително торти и тартове.
След отваряне съхранявайте в хладилник...
...Bakery Touch е електронно автоматизирано панорамно дисплейно устройство с 16 просторни отделения на 4 нива, подходящо за всички видове хлебарски и сладкарскиизделия.
Дисплеят за самообслужване Bakery Touch позволява на клиента да отвори желаните отделения с прост жест на ръката над указаната зона, без да докосва никакви бутони, осигурявайки максимална хигиена и намаляване на всякакво...
...Избор на брашна, произведени от Mulino Denti. Брашна с различни характеристики за различни нужди. Кратко тесто, сладкарскиизделия и закуска, големи втасали продукти. Брашно за неаполитанска пица.
... специализирана в създаването и персонализирането на сладкиши по поръчка. Всяка фаза от процеса, от концепцията до реализацията, се следи внимателно, за да се гарантира, че всяко ваше изискване не само е удовлетворено, но и надминато.
•Di Rosa EdenCake: формат на магазин, специализиран в бисквитки и сладкарскиизделия
•Di Rosa Service: международно разпространение за сектора на ресторантьорството
•Di Rosa Sartoria Interna: уникални ръчно изработени опаковки, създадени с грижа и прецизност.
<p>DI.GI.MA. извършва дейността си в провинциите Лоди, Милано, Павия, Пиаченца. Специализирани в сектора от години с голяма компетентност в събирането и обработката на подпродукти от клане от категория 3 (произведени от материал, считан за подходящ за човешка консумация).</p><p> DI.GI.MA. извършва дейностите си в: производството на животински мазнини, произведени предимно от суровини с животински ...
PNK FARMACEUTICI SPA
Експерти в разработването и производството на добавки
Основана през 2008 г. в Кастелнуово Вомано, Абруцо - Италия, PNK Farmaceutici заема място сред най-динамичните компании в съвременната индустриална среда в сектора на нутрацевтиците. Многогодишният опит в сектора е позволил да се развият компетенции и авангардни технологии, което прави компанията еталон в формулирането и пр...
La Sacar Forni srl разполага с многогодишен опит в производството и продажбата на оборудване за хлебопекарство и за лаборатории на сладкарници и пицарии. Те произвеждат фурни, машини и обзавеждане за магазини, доставки за хотели, барове, ресторанти и общности, обзавеждане за магазини и супермаркети, индустриални и търговски хладилници. Можете да поръчате електрически фурни, газови фурни, фурни на ...
La Virgis Filter е компания с утвърден опит в производството на продукти за филтрация на въздуха. Фирмата от Сан Джорджо делле Пертече, в провинция Падова, произвежда сухи въздушни филтри за двигатели, трактори и компресори. Освен това произвежда филтри за машини за строителство и за индустриална употреба, картуши за въздух и филтри за климатични инсталации и системи за пречистване на въздуха. La ...
M.A.M. Forni Eredi Malaguti Aurelio е силно специализирана в производството на фурни и свързаното с тях обслужване. С над шестдесет години опит, компанията от Модена произвежда оборудване за пицарии, хотели, ресторанти и обществени заведения. Сред предлаганите продукти намираме вентилаторни фурни, газови и метанови фурни, фурни за пица, тунелни фурни и ротационни фурни. Освен това предлагаме гради...
От 1984 г. произвежда и търгува с аромати за хранителната индустрия, сладкарството, напитките и алкохолите, както и фармацевтичната индустрия. Производство на аромати за солени и сладки продукти, за напитки, за печива и сладкарскиизделия, както и на млечни основи. Есенции и екстракти за парфюмерия и козметика. Качество на компанията UNI EN ISO 9001:2008. Напреднала технологична експертиза и над...
ВКУСЪТ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 60 ГОДИНИ. В сърцето на Романя, регион, богат на традиции и гастрономическа култура, Атилио Баби основава през 1952 г. Компанията за сладкарскиизделия BABBI, посветена на производството на конуси, вафли и полуфабрикати за майстори на сладолед. Компанията, благодарение на абсолютно автентичните суровини и свежестта на използваните съставки, бързо стана...
La Tubini Forni, основана през 1970 г. от Tubini Remo, се намира в Villafranca di Verona и започва като семейна компания, посветена на обработката на хранителни фурни за печене на сладкарскиизделия, хляб, гризини и по принцип за всички печивa. През годините е проектирала и реализирала собствен продукт, който я прави една от най-признатите компании в сектора: става въпрос за тунелен фурна, която се отличава с изключително високо качество и надеждност.