Selezione Alimentare Italia се ангажира с търсенето на изключителността на храните и напитките, произведени в Италия. Ние сме идеалният партньор за вносители и дистрибутори на хранителни продукти, които търсят качество на правилната цена. С почти петдесет години опит, ние имаме задълбочени познания за италианските хранителни продукти и техните производители. Благодарение на нашите връзки и отн...
Италия, Orbassano
PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
Италия, Nocera Inferiore
FOOD BROKERAGE ITALIA носи добрата храна в целия свят, влагайки душа и сърце в търговията с най-добрите хранителни продукти Made in Italy. Добрата италианска паста, известната пица с автентични съставки и доматите във всичките им изрази (пулпа, обелени, готови сосове) Продуктите от нашия избор са с високо качество и автентичност. Вече 30 години се грижим за нашите клиенти с страст, ангажираност и ...
Италия, Bassano Del Grappa
Италианска хранителна компания, лидер в производството и разпространението на суха паста с яйца (лазаня, канелони и талиатели) и други специални формати. Основана през 1960 г., компанията е нараснала през годините, ставайки важна отправна точка за италианския и международния пазар. Внимателен подбор на доставчици и суровини, контрол на процесите и продуктите, както и модерни съоръжения с авангардн...
Италия, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Италия, Fisciano
Industria Alimentare Pallante, водещ италиански производител на паста с богато наследство от четири поколения, се гордее с предлагането на артезанска паста с най-високо качество на клиенти по целия свят. Нашето модерно съоръжение в Фисчиано, Салерно, безпроблемно съчетава традиция и иновация, произвеждайки до 16,000 кг паста дневно, използвайки само най-добрите суровини и напреднали технологии. С...
Италия, Carmagnola
Компанията Pasta Berruto spa се намира на ул. Sommariva, 139 в Carmagnola (TO) и работи в сектора на пастата с голяма страст от 1881 г. Семейство Берруто притежава вековен опит на пазара на зърнените храни и производството на паста. На италианския пазар компанията работи с собствени марки и с марки на клиента, сътрудничейки си с най-важните национални вериги. Pasta Berruto spa е сключила от много ...
Италия, San Cono
„Пастифичо Милацо“ е основано през 1992 г. в Сан Коно, малко селце в вътрешността на Сицилия, разположено на 15 км от Калтаджироне и на около 80 км от Катания. Още от самото начало, основателят, г-н Роко Милацо, е търсил най-добрите смеси от семолини, достигайки върха в последните години, получавайки паста от семола, сертифицирана на 100% Сицилианска. Пастата Милацо се произвежда ръчно, с семола о...
Италия, Chiuro
Пастифичото Pasta Negri се намира в Чиуро, в област Валтелина, долина, която се простира в подножието на величествените италиански Алпи. На това непокътнато място, на над 1200 метра, извира водата, която използваме за замесване на нашите семена от италианско биологично земеделие. Пастата се формова все още с бронзови матрици и след това, чрез напълно ръчен процес, се разстила върху дървени рамки, ...
Италия, Acquaviva Delle Fonti (ba)
Пастифицио Бруно произвежда с passion продукти от паста, изработени от съставки, които съчетават автентичност, вкус и традиция, гарантирайки високите стандарти на италианската кухня. Целта на компанията е контрол на качеството, започвайки от строгия подбор на суровините и използването на най-съвременните технологии. Именно заради вниманието, което се обръща на високите качествени стандарти, предла...
Италия, Altamura
На територията на Алтамура, на границата между Апулия и Лукания, в зеленината на Мурджа Бари, се произвежда ПАСТА JESCE, която е изцяло ръчно изработена. Вниманието и грижата при избора на суровини, всички сертифицирани от международно признати организации, придават вкус и качество на нашата паста. Прилагаме дълги процеси на сушене, които варират от 12 до 18 часа, при ниски температури, които коле...
Италия, Caraglio
Приключението на баба Фиорина и дядо Джузепе започва през 1947 г. с производството на ръчно приготвена паста, а едва през 1962 г. започва работа първото съоръжение за производство на равиоли и тортелини. Оттогава технологичната еволюция не е спирала, но нашата философия не се е променила: да се посветим на работата с отдадеността и страстта на дядовците, използвайки изключително натурални и автент...
Италия, Bolzano
Koch е компания, основана през 1980 г. Първоначално се произвеждаха и продаваха изключително замразени специалитети от родния край, Южния Тирол. Постоянното разширяване на асортимента и включването на италиански кулинарни продукти позволиха на Koch да навлезе първо на националния пазар, а след това и на международния. Днес Koch е водеща компания в производството на замразени продукти, като наприме...
Италия, Collecchio
Паста Равели е нов начин да се насладите на прясната паста, избирайки само най-добрите съставки, обработвани с уважение към гастрономичната традиция на Парма, и замразявани незабавно, за да донесат на масата, неизменен, целия вкус на първите ястия: без консерванти, максимално качество, добри като току-що приготвени. Всъщност. Много повече.
Италия, Sassano
Седалище в Сасано, в сърцето на Националния парк Чиленто, I Sapori del Vallo е занаятчийска компания, която произвежда паста според древни рецепти. Производство, предавано от майка на дъщеря, в което традицията и качеството са тайните съставки на успеха, продължаващ почти 30 години. I Sapori del Cilento е основана през 1994 г. от интуицията на собственика Салваторе Каландриело, който, заедно със...
Италия, Bari
Паста Вера произлиза от земеделския опит и страстта към качествените продукти. ПАСТА ВЕРА е паста с затворен цикъл, което позволява пълен контрол върху производствения процес: италианската твърда пшеница се отглежда на фермите, собственост на Групата. Използват се семена, които не са ГМО и са с 100% италиански произход. Гаранцията за произход и качество на суровината, както и методите на производс...
Италия, Zoppola
След тридесет години опит в хранителния сектор, фирмата "dla vècia bulagna" успя да съчетае синергично традицията и следователно кулинарната настройка, предавана от миналото, с иновацията, както от креативна гледна точка, с разнообразяване на формати и пълнежи, така и от технологична гледна точка. Всъщност се използват високоперфектни машини, които добавят към ефективността изключителна способност...
Земеделската компания Сабатино е млада предприемаческа реалност, основана през 2013 г., с цел да произвежда и търгува с паста от високо качество. За производството се отглежда и обработва в Марке древна и не хибридизирана пшеница... Пшеницата 'Сарагола'. Обработва се с каменно смилане, след което преминава към производството на паста с бронзово формоване и с бавно сушене при ниска температура. Пас...
Италия, Montecorvino Rovella
В Монтекавино Ровела има пастафабрика, не огромна, която от години прави качеството своя крепост, с която да се бори и да побеждава в предизвикателството на глобалния пазар. Следователно, качествената паста от Кампания не е само от производството в Гранжанезе. В района на Пичентини, на няколко километра от Понтекањано, се намира завод, където страстта към храната и отдадеността на работата винаги ...
Италия, Ceglie Messapica
Производство и продажба на прясна и суха паста, орекети, фузили, каватели, талиатели. Прясна паста от изгорена пшеница, прясна паста от сенатор капели. прясна паста с яйца. чужбина, Германия, Англия, Франция, Пастифичо СУМА, съчетавайки високо качество и автентичност, създава от най-добрите смеси от семолина своята любов към пастата. Богатият и неповторим вкус на орекетите, истинският бижут на ком...
Италия, Gragnano
Царят на пастата е пастификатор, разположен в Граняно, известен отдавна с благородното производство на хранителни пасти, получавайки на 9 октомври 2013 г. от Европейската общност марката IGP. Нашата идея е да произвеждаме, сякаш продуктът е предназначен за нашето семейство, клиентът е в центъра на нашия свят, всъщност преди да пуснем продукта на пазара, е традиция той да бъде опитан от целия екип ...
Италия, Buonvicino
Нашата паста, изработена с бронзови матрици, следва занаятчийски процес на производство. Подходяща за регионални рецепти и автентични ястия, Pasta Ricca ще ви даде онзи домашен вкус. Нашият девиз е: качество без компромиси! Нашият целеви пазар е този на типичните и висококачествени продукти, който в Италия и в чужбина непрекъснато нараства. Свържете се с нас, за да научите всички предимства на наш...
Италия, Brusaporto
Ръчно изработена паста от 1970 г. Пастифичо Давена произвежда прясна пълнена паста с висококачествени свежи съставки, спазвайки традицията и използвайки съвременни производствени процеси. Пастифичо Давена е изборът за тези, които търсят надежден партньор, доставчик, способен да осигури прецизно обслужване и да отговори на различните и сложни нужди. Пастифичо Давена е предпочитаният партньор на в...
Италия, Casaluce
Консултантската компания Едисън Смит е частна компания с цел да осигури най-добрите италиански стоки за вносители по целия свят, които искат да започнат да внасят италиански продукти. В момента имаме клиенти, за които сме намерили добри италиански доставчици в Африка и Близкия изток. Ако търсите италиански продукт и искате да бъдете негов дистрибутор, свържете се с нас и можем да ви насочим в прав...
Италия, Riese Pio X
Присъствали на хранителния пазар в продължение на много години, ние сме специализирани в производството на листова лазаня, която предлагаме в различни размери, тегла и съставки: семолина от твърда пшеница, полуинтегрална и интегрална семолина от твърда пшеница, спелта, спелта дикоко, спелта спелта и много други. Качество, традиция и особено внимание към автентичността на продукта, през последните ...
Италия, Poggiomarino
LA ENNE FOOD от Poggiomarino (NA) се занимава с търговия на едро с храни, плодове и зеленчуци, както и с биологични храни. Продуктите са от региона и качеството е отлично. С мрежата си от куриери, разпространението обхваща националната и международната територия в кратки срокове.
Италия, Chignolo Po
...di Pizzoni Pierfranco & C. Обработка на пълнени тестени изделия...
Италия, Pagani
Eli.S.An Natural Food е млада компания с иновативни идеи, но с дълбоко вкоренено убеждение: ние сме това, което ядем. Така, от внимателен подбор на суровините, се ражда Pastaelisan, продукт, строго произведен в Италия, който съчетава традиция, иновация и изследвания. 100% италианска твърда пшеница, бронзови матрици, микробиологично чиста вода, бавна сушене, занаятчийско производство и нови идеи: т...
Италия, Ventimiglia
PASTA FRESCA MORENA е семейна фабрика за паста, която от над 40 години, в съответствие с традицията на занаятчийската къща и благодарение на технологията на своята лаборатория, произвежда безкрайно разнообразие от пресни пасти и свързани вкусни и натурални подправки.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play