Nonno Mario Italia е млада компания, която предлага, с отличен баланс между качество и цена, широка гама от типични италиански специалитети, произведени с пълно уважение към качеството и автентичността, благодарение на изключителната употреба на първокласни суровини и сезонни плодове и зеленчуци. Всички продукти на Nonno Mario се изработват ръчно с традиционни методи. Компанията се намира в сърцет...
Pernopasta е типично семейна компания, която оперира в собственото си занаятчийско предприятие, разположено в сърцето на провинция Вибо Валентия, точно на платото Поро, на 12 км от административния център и на 15 км от известната столица на туризма: Тропея. Заводът се намира в селските райони на община Ромбиоло и е потопен в типичните аромати на земите, обработвани с страст и любов от местните фер...
ПРОИЗВЕЖДАМЕ СВЕЖА И НАПЪЛНЕНА ПАСТА, С ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ФОРМИ, ТОРТЕЛИНИ И РАВИОЛИ С ПОВЕЧЕ ОТ 40 РАЗЛИЧНИ ВКУСА, В ЗАВИСИМОСТ ОТ НАЛИЧНОСТТА НА СЕЗОННИТЕ НАЙ-ДОБРИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ИТАЛИАНСКИТЕ КУЛИНАРНИ ТРАДИЦИИ. ПРОИЗВЕЖДАМЕ СЪЩО И НУДЛИ И ГНОКИ, ШПЕЦЛ И ГНОКИ С "ФИОРЕТА СИРЕНЕ" - КУЛИНАРНА СПЕЦИАЛНОСТ ОТ ВЕНЕЦИАНСКИТЕ ПЛАНИНИ. ТЪРГУВАМЕ СЪЩО И С ИТАЛИАНСКА ПАСТА, СВЕЖА ИЛИ СУША, ПРОИЗВЕДЕНА ...
Пекарна "ISOLA DEL PANE", разположена в Кампосанто ди Модена, произвежда 30 вида хляб, френски багети, хлебчета, неаполитански хляб, арабски хляб, 1000 вида сладкиши, с акцент върху добрия вкус, свежестта и мекотата.
CASTIOGLIONI FOOD е специализирана в производството на италианска паста с гладка текстура и различни видове пълнежи: месо, суров шунка, постно. В комбинация предлагаме сосове на основата на умен трюфел и екстра върджин зехтин от Бианколила, Черасуола, Ночелара.
Нашата компания се занимава с продажба на висококачествени хранителни продукти от много години и след толкова години работа на италианския пазар реши да създаде онлайн сайт за продажба по целия свят.
занаятчийска лаборатория за прясна яйчна паста, пълнена паста с пресни и сезонни продукти, в много формати, включително персонализирани, на ненадминати цени!!! Защото за нас качеството и автентичността са основните съставки на истинската вкусота.... свържете се с нас, ние ще бъдем на ваше разположение!!
Пастата "dei PASTAI DEL METAPONTINO" произлиза от внимателен подбор на твърди зърна, произведени в Лукания, които имат най-висок жълт индекс и най-висока протеинова стойност, не по-малка от 14%. Производството е изцяло ръчно, започвайки от брашната, като се използва само семола от извлечение, наречена Фиоре, до процеса на обработка на пастата и бавната сушене, която може да варира от 24 до 36 часа...