Италия, Pasturo
...Това е меко бяло козе сирене с цветна кора. Текстурата е мека, гладка и кремообразна; вкусът е приятен и деликатен. 100% италианско мляко. Средно тегло: 0,250 г Минимално узряване: 7-10 дни...
Италия, Misano Adriatico
...Il SEPI Rigato di capra fresco е сирене с уникален вкус, произведено от прясно козе мляко. С цяла форма от 1,2 кг, то е перфектно за тези, които обичат качествени сирена и искат да добавят нотка на изтънченост на масата си. Насладете се на 100% вкус с този уникален продукт.
Италия, Dorgali
... перфектен баланс между нежност и интензивност. Произведено изключително от козе мляко, идващо от Оглиастра, регион, известен с козевъдството, това сирене е почит към качеството и изключителността на Сардиния. С цилиндрична форма, гладка и плътна кора в цвят от светло до тъмно кафяво и неядлива кора, Мудосу е специално сирене, перфектно за тези, които търсят уникален вкус, богат на елегантност и изтънченост.
Италия, Martina Franca
..."Il Caprino al Finocchietto Selvatico" е нишов сирене, произведено от козе мляко и ароматизирано с див копър. Това сирене се характеризира с ароматен вкус и мека текстура, което го прави перфектно за аперитиви и предястия. "Il Caprino" е продукт с високо качество, произведен в ограничени количества и награден със сребърен медал на конкурса "Alma Caseus". Неговото занаятчийско производство и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Италия, Fidenza
...Качотта от козе мляко, произведена само от мляко от пасищата на Сардиния. Нежна и консистентна, с деликатен и свеж вкус.
Италия, Viagrande
...Изключителността на рикотата, овчето и козето сирене, ръчно изработени с мляко, идващо само от сицилиански добитък, и според древните регионални традиции.
Съответстващи продукти
Сицилианско сирене
Сицилианско сирене
Италия, Montelibretti
... консумация на козешки продукти. Фирмената мандра има CE маркировка (IT F8W1G CE). Фирмата е специализирана в производството на пресни сирена, като първо солено, страккино и робиола, зрели сирена и рикота. Произвеждат се също бяло и плодово кисело мляко и пастьоризирано мляко. Нашето търговско предложение е фокусирано върху сиренето Оразио, полузряло сирене, подходящо за консумация на маса и предлагано след няколко седмици зрялост. Сухото осоляване и зрялостта в естествено помещение го правят уникално за неговите сензорни характеристики.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play