...Ръчно изработено сирене, приготвено от пастьоризирано коземляко и черна трюфел.
Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни.
Представлява непоносимост към мляко.
Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козесирене, произведено от пастьоризирано мляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида.
Приблизително тегло на парче: 3,400 кг.
Бройки в кутия: 2...
...Това е великолепна храна за деца, тъй като се усвоява по-бързо и по-лесно, избягвайки стомашно-чревни проблеми.
Сиренето от кози мляко "Кампос де Толедо" е произведено от пастьоризирано коземляко от планините на Толедо и Сиера де Мадрид, райони, богати на мащерка, жара, хедър и ароматни пасища, които правят нашето козесирене изискан деликатес за небцето.
То се произвежда през цялата година...
...Сирене, произведено в южната част на провинция Леон от овче мляко, налично в зряло, узряло, полуузряло и меко. Наличен в единици от 1 кг или 3 кг, опаковани вакуумно. Предлагаме също козесирене и смес от овче и краве сирене.
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% коземляко и минимум 15% овче мляко.
...% местно овче мляко в две разновидности - сурово и пастьоризирано, с статус на Защитено наименование за произход (Манчего). Чрез нашите партньори можем да предложим най-известното козесирене като Murcia al Vino DPO, Murcia Curado и Goat Log; и краве сирене като Моцарела, Чедър, Ементал.
Нашият пазар е разширен по целия свят в повече от 40 държави. Нашите марки; Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos и LaFuente; са печат на гаранция и висок стандарт. Освен това можем да предоставим на вашата компания всякакво друго сирене или специалитет, идващ от Испания.
Семейна компания с дълга традиция в овцевъдството и с над 40 години опит като производители на сирена. Днес оперира чрез своите две дивизии в двете си заведения в Виламайор де Сантяго, Куенка: СИРЕНА и ГАСТРОНОМИЯ. В старата сирене на SANABRIA QUESOS се произвеждат сирене Манчего DOP и специалитети от овче, козе и смесено мляко, както е било правено винаги. На 5 км в фабрика с площ 7000 м2...
Произвеждаме екологични млечни продукти под марката El Cantero de Letur от 1990 година. Йогурт, кефир, сирене, прясно мляко, шейкове, млечни десерти. Изработени от козе, краве и овче мляко. Продукти с високо качество и екологична сертификация. Производител и на бели марки. Клиенти в голямото разпространение и специализирания канал. Продажби в цяла Испания и износ. Сертификати SHC Екологичен, IFS, BRC.
Ние сме занаятчийска фабрика за сирене, специализирана в производството на овче сирене тип манчего, от сурово и пастьоризирано мляко. Произвеждаме също сирене от смесено и коземляко. Сурово и пастьоризирано мляко.
... иберийска свиня,
- персонализирани продукти, като масла, ликьори и др.,
- подаръчни куфари,
- готови храни, като колбаси от бик, колбаси от свински крачета, колбаси от риба тон и други готови ястия,
- непастьоризирани козе сирена от сурово мляко,
- меки сирена, зрели сирена от овче и коземляко,
- кремове от сирене,
- и накрая от морето имаме аншоа, пастет от морски таралеж и аншоа, сардинки и всичко това е донесено от Кантабрия, където се добива най-добрата аншоа в света.
И нашите акцентирани продукти са тези, произвеждани от гъски, като конфит от гъска, гъши сърца, фоа гра, микует.
Санта Гадеа е органична коза ферма в Северна Испания. Ние сме фермери и производители на млечни продукти. Семейна компания. Кръгова икономика: земеделие, животновъдство и мандра са внимателно свързани. Фермата Санта Гадеа е 100% устойчива чрез възобновяеми енергии. Нашите 1500 алпийски кози, които живеят и се разхождат във фермата, са с високо качество по отношение на здравето и генетиката. В Санта Гадеа сме посветени на органичните козе продукти от фермата: - Сирене (меко, полутвърдо, прясно...). - Йогурт. - Кефир. - Замразено извара. - Мляко от кози с дълъг срок на годност UHT. - Сапуни.
Ръчна фабрика за сирена и млечни продукти. Специализирани в сирена от пресована паста, пресни, полузрели и зрели козе сирена, както от пастьоризирано, така и от сурово мляко. Също така предлагаме козесирене без лактоза и натурален козе йогурт. Нашите продукти се отличават с качество, вкус и автентичност и са били признати през годините на престижни конкурси на регионално, национално и международно ниво.
... сирене, спазвайки традицията и внимателно грижещи се за всички етапи от живота на нашите сирена, от производството до момента, в който достигат до масата на нашите клиенти. Сирена от овче, козе и краве мляко, пресни, нежни, зрели, рикота. Имаме сиренето, което подхожда на вашата маса, на вашия бизнес.