...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството на сирене, позволяващо получаване на покритие на зърната
Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване
Обем от 2000 до 6000 л
Автоматично странично и надлъжно отделяне
Възможност за автоматично изтегляне на суроватка
Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане
Почистване на място (NEP)
Възможност за запълване отдолу...
... десерти или в солени ястия.
В кухнята, за сладко/солено съчетание, стафидите могат да придружават месо като пиле или патица. Можете също така да ги добавите в салатите си.
Можете да ги поръсите върху прясно козесирене за перфектно съчетание.
Намерете нашите зелени стафиди, които са естествено по-малко сладки, тук.
Идеи за рецепти:
Прясно козесирене със стафиди,
хляб със стафиди, куглоф,
кекс със стафиди,
ориз с мляко и стафиди,
КАРТОН: 10Kg...
...на базата на органично зехтин и без палмово масло.
Подходящ е за цялото семейство, включително за бременни или кърмещи жени.
Тегло на сапуна: 100 г
Препоръка за употреба:
Навлажнете сапуна с коземляко в дланите си, докато получите пяна.
Нежно почистете лицето си с нея и след това изплакнете лицето си.
Съставки:
20% коземляко
Inci: Sodium Olivate* – Зехтин*, Sodium Cocoate* – Кокосово масло*, Sodium Sunflowerseedate* – Слънчогледово масло*, Caprae...
...За нас, това е един от най-добрите производители в Пиренеите. Намираме ароматна сложност, която не се среща никъде другаде.
Гамата от твърди сирена от Пиренеите е широка и тези продукти могат да бъдат изпращани без охлаждане (-26°). Това позволява безплатна доставка в Европа от 30 кг.
Гамата: ОВЧЕ, КРАВА, СМЕС Крава-Овца, КОЗЕ, Синьо овче сирене, Смес Козе-Овче сирене 4 кг и томет 600 г...
...OU A PATE FRAICHE
Пример: Козесирене, френско прясно сирене, Petit Suisses, …
Характеристики:
- Простота на използване
- Редовно отцеждане на изварата
- Отцеждане с коземляко, краве мляко и овче мляко, соево мляко…
- Контрол на сухото вещество
- Лесно почистване, спазване на хигиената
Нашите торби могат да бъдат предложени с различни опции: проходи за пръчки, връзки, специфични отвори… те са адаптивни към всеки сиренар
Размери 50x100см
или размери по поръчка
Функции Отцеждане
Професии Млекарства – Сиренарства...
...Цвекло* (76%), козесирене* (8%) (коземляко*, сирище, млечна ферментация), слънчогледово масло*, ябълков оцет*, шалот*, сол, оризово брашно*, бял пипер*.
* Съставка от биологично земеделие - Алерген
Съвети за употреба
Идеално за намазване върху филийки хляб (с зърна или натурален), можете също да обогатите филийките си с други съставки като семена, кълнове или подправки.
Поставете буркана в...
...Референтен номер
3417960034490
Съвети за употреба:
Риби, сосове, леща, боб.
Рецепта за клатфутис с тиквички за 8 души
Време за подготовка 1ч
- 5 г телешки бульон или 1/2 кубче бульон
- 100 г вода
- 800 г тиквички
- 1/2 ч.л. куркума
- Сол
- 3 яйца (140 г)
- 2 клонки мащерка
- 100 г брашно
- 400 г обезмаслено мляко
- Малък букет от шнитц
- 110 г прясно козесирене
- 30 г черни маслини
Измийте...
...La Fromagerie Cap'ré, разположена в департамента DEUX-SEVRES, е семейна компания, която е едновременно земеделци и производители. С около 1 600 кози, ние сме в състояние да произвеждаме и продаваме 60 тона сирена от коземляко.
Ние сме производители на фермерски сирена, изработени с млякото на козите от нашата ферма. Можем да произвеждаме извара (прясно сирене) в суров, термично обработен или...
... сирене Ossau Iraty. Ние отлежаваме и търгуваме със сирена от лятно пасище. Както подсказва името, те се произвеждат в планината по време на трансхуманс, и по дефиниция са единствено фермерски, а следователно само от сурово мляко.
Млекарницата Balaka се намира в Баските, на юг от Франция, в подножието на Пиренеите. Често ни задават въпроса: доставяте ли до Париж, Лил, Лион, Марсилия и т.н... ДА, ние доставяме до цяла Франция чрез нашата онлайн млекарница: https://www.fromages-fermiers.com/fromagerie-en-ligne/...
... на сирена от коземляко: мини козе от региона, козесирене... Производител на сирена от овче мляко: овче сирене... Производител на козесирене Chavignol... Френски производител на десертни кремове. Производител на конфитюр от мляко със сол от Гуернанд.
CHAVEGRAND : Производител на сирена. Семейната компания Chavegrand събира млякото си от 135 производители на краве мляко и 20 местни производители на коземляко. Тя е специализирана в производството на меки сирена като камембер, куломие и бри. Работим основно за марки дистрибутори и произвеждаме над 8000 тона сирене годишно. Адаптираме производствата си според вашите нужди по отношение на вкус...
...Отдел "Fromagerie du Pic": производство на козесирене от сурово мляко, млечна паста, пресована паста.
Нашите продукти:
Cabecou d'Autan: козесирене от сурово мляко
Rouelle du Tarn
Lou Pennol
Le Pavé
Le rond d'Oc
Le crottin
La bûche
La bûchette
La Tome du Pic
и др..
...краве мляко, овче мляко или búфалово мляко. Изборът на вашите пресовани пасти, цветни корички, синьо сирене, четкани корички и много други. Очакваме ви с нетърпение, за да споделим нашата страст. Нашите ангажименти Всеки ден селектираме най-добрите продукти от нашите фермери и доставчици, които имат строг стандарт и уважават животните. Здравословни, вкусни, ние се стремим да ви предоставим най...
... Fromages предлага селекция от сирена от сурово мляко A.O.P., както и фермерски сирена, произведени по по-конфиденциален начин. Мари Монтени, сиренар, обучен от един от най-добрите майстори на Франция, предлага също и ултра пресни млечни продукти: масло, сурово мляко, прясно сирене (гладко или селско, козесирене), както и вина, съответстващи на избраните от вас сирена. В Le Cellier à Fromages ще намерите и разнообразие от ръчно изработени деликатеси (тапенади, зехтин, сушени домати, конфитюри, меденки, бисквити)."}...
Cloche d’Or е млекопреработвателна и сиренарска фабрика в Пон дьо Руан. Тя произвежда козесирене от прясно мляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Производител на козесирене. Контролирано наименование за произход (AOC). Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризирано прясно мляко.
Cloche d’Or е мандра за сирене в Пон дьо Руан. Тя произвежда козесирене от прясно мляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Козесирене. Контролирано наименование за произход. Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризирано прясно мляко...