Италия, Misano Adriatico
...Нашият избор на OCCELLI Occelli в кестенови листа от 800 г предлага уникален и вкусен вкус благодарение на зрялостта си в кестенови листа. Отдавна символ на високо качество, тази деликатес е перфектна за обогатяване на ястията във вашата кухня с нотка елегантност и вкус.
Италия, Novoli
...Става въпрос за охлювите от вида Helix aperta с тяхната типична "бяла капачка", които са в етап на хибернация. Това е много търсен охлюв, считан за деликатес в цяла Пулия и обект на множество традиционни ястия. Една от най-често срещаните вариации е следната: охлювите се измиват, лишават се от капачката и се оставят да се накиснат във вода. В тенджера се запържва в обилно количество зехтин...
Италия, Moio Della Civitella
...От сърцето на Националния парк Чиленто произлиза нашата Конфитюра от червени ябълки. Тази деликатес отразява любовта и уважението, които изпитваме към нашата земя и нейните селскостопански традиции. Червените ябълки, внимателно подбрани от местна компания, която споделя нашите ценности за устойчивост и качество, се отглеждат без използването на химически торове и се берат на ръка, за да се...
Италия, Orbassano
...Класически вид равиоли с кръгла форма, деликатес, който съчетава елегантността на трюфела с неговия неповторим аромат и здравината на "пекорино" (овче сирене), за незабравимо кулинарно изживяване. 'Богат' е най-подходящият термин, за да опише тези равиоли с различна форма, кръгли и малко по-големи от класическите равиоли.
Италия, MILANO
...SPECK ALTO ADIGE I.G.P. Судтиролският деликатес с богат и деликатен аромат. Строга селекция на най-добрите свински бутове, прецизно дозиране на подправките, естествено пушене с бук и отлежаване за поне 6 месеца на свежия и чист въздух на судтиролските долини: това са съставките за висококачественото "speck" на Casa Citterio. Произведено в Сопраболцано на 1220 м надморска височина, "Speck Alto Adige IGP" на Citterio е специалитет с деликатен и богат аромат. KG 2,050 ЦЕНА ЗА KG ЕВРО 6,50 ОПАКОВКА ОТ 3БР МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 50 ОПАКОВКИ ОТ 3 БР...
...Сред средиземноморските деликатеси определено не могат да липсват пастелатите. Опитайте нашата риба шпатула в тесто: деликатес, който ухае на море и дразни небцето със своя 100% сицилиански вкус. Тя ще ви отведе директно сред веселието на улиците на сицилианската улична храна.
Италия, Martina Franca
...Салсичата Мартинезе е типичен деликатес от традицията на Пулия, произведен от месо с високо качество и ароматизиран с местни подправки. Този деликатес се характеризира с вкусен и ароматен вкус, който го прави перфектен за консумация самостоятелно или като част от плато с деликатеси. Салсичата Мартинезе е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Нейният уникален вкус и ръчна изработка я правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
Крал на Трюфелите е млада и динамична компания, която разполага с най-опитните служители и ловци. Тя има две основни области на изключителност: селекцията на най-добрите чисти и неконтаминирани трюфели и опазването на територията, в която продуктите се търсят и селектират, напълно уважаване на околната среда, в която оперира. Става въпрос за провинция Изерния, в Националния парк Абруцо, Лацио и Мо...
Италия, Vittoria
... органолептичните свойства на доматите, които запазват сладкия и свеж вкус. Включвайки полусухия черешов домат в нашата гама от продукти, не само предлагаме символ на сицилианската кулинарна традиция, но и даваме гаранция за произхода на съставките и проследимостта на доматите, отглеждани в сертифицирани селскостопански оранжерии и постоянно наблюдавани. Този вкусен продукт е деликатес в сосове, салати, брускети или като предястие. Опаковка: 190 г...
Италия, Mesoraca
...Суровият шунка е типичен италиански деликатес, получен чрез сухо осоляване на задната част на прасето, по-специално от животни, достигнали тегло около 130 кг. Месото се масажира внимателно на ръка, оформя се, за да получи желаната форма, и след това се подправя според нашата стара рецепта. Периодът на сушене на шунката надвишава 180 дни и е най-деликатната фаза, която определя качеството на...
Италия, Viterbo
Компанията е основана през 1947 г. от основателя Коча Сесто, майстор на колбасите с големи умения. С времето тя се разширява и става индустрия, но правилото остава същото - да се използва най-доброто от суровината и никога да не се използват замразяващи камери, за да се гарантира различен качествен стандарт. Днес компанията е сертифицирана по ISO 22000 и е упълномощена за износ в Канада, регистрир...
Италия, Lauro
...Суровите обелени шамфъстъци са истинска деликатес. Те не са подлагани на солене или печене и затова са изключително полезни за нашето здраве: достатъчни са само 3 на ден, за да се запълнят най-важните свойства за здравето: витамин A, B1, B2, B3, B5, B6, C, желязо, фосфор, калий и мед. Освен това, обеленият шамфъстък е много универсална съставка и широко използвана в кухнята, особено в...
Италия, Cordenons
История: Bio Mondo, компания от Фриули, основана през 2012 г. от необходимостта на Даниела Фаверо да замени захарта по здравословни причини, е реалност, която първоначално се занимава с подслаждане без калории и търговия с листа от стевия; по-късно, след като е усвоила правилно пазара, решава да се насочи към света на конфитюрите, кремовете за намазване, шоколадите, бонбоните, до достигане на паст...
Италия, Matera
Mazzilli srl (ltd.) е италиански производител и търговец на едро на замразени храни, базиран в Матера, специализиран в замразени кроасани, виенски сладкиши, както и традиционни италиански храни като замразени пици, рустикос и панцаротини. Всички наши продукти са произведени само с италиански съставки, в нашите съоръжения в Матера, от висококвалифициран италиански персонал. Благодарение на разнообр...
Италия, Marciano Della Chiana
... аромат. Древните корени на този колбас се намират в тосканския регион, където още през средновековието се е използвал див копър, за да замести черния пипер, който по онова време е бил много по-скъп и труден за намиране. Терминът Finocchiona също така е записан в различни италиански речници и енциклопедии от 1875 г. Сред тях е и известният Treccani, който го свързва с определението за типичен тоскански деликатес.
Италия, Codogno
...Саламът Фелино е изискан деликатес, приготвен от свинско месо. Името му произлиза от местността на произход, село в провинция Парма. Саламът Фелино съдържа по-високи нива на протеини и по-малко количество мазнини в сравнение с другите подобни салами. Традиционно се нарязва диагонално, създавайки овални резени, с дължина приблизително два пъти по-голяма от диаметъра на салама.
Италия, Paternó
...Пастите от бадеми на Alisicily са ръчно изработена деликатес, която съчетава сицилианската традиция с щипка креативност. Всяка вариация е приготвена с висококачествени съставки, за да предложи автентични и уникални вкусове: 1. Пасти от бадеми с джинджифил: тези пасти съчетават сладостта на бадемите с щипка джинджифил, придавайки леко пикантен и ароматен вкус. Перфектни за любителите на...
Съответстващи продукти
Пасти от бадеми с различни вкусове
Бадемова паста
...-широкия избор от доставки на най-добрите колбаси. Много местни продукти, сред които заслужава специално място изисканата венета супреса, автентична деликатес, способна да задоволи дори и най-взискателните вкусове. Продажба на едро за търговци и супермаркети и ново откритие на фирмения магазин за частни лица.
Италия, Bronte
... на гранули, отлични за персонализиране на креативни кулинарни рецепти, превръщайки всяко ястие в истинска деликатес, повишавайки качеството му. Всяка история има своите корени и желанието за нови предизвикателства ни подтиква да инвестираме, за да "иновираме традицията" на Сицилия, предлагайки продукти от най-висок клас с богати и автентични вкусове, запазвайки неизменени вкусовете и ароматите на...
Италия, Marsala
Ликари Салваторе, известен като Кардило, е трансформирал страстта си към пчелите и меда в бизнес, който позволява на все по-голям брой клиенти да се насладят на този деликатес. Всички етапи на приготвяне на меда генерират продукти с различни характеристики: от Прополис, през Восък, до Пчелно млечице. Експертът Кардило ще ви посочи всички приложения. Сред медовете се открояват евкалиптовият...
Италия, Caianello
Уникалният вкус, опияняващият аромат и яркият, жив цвят на това екстра върджин зехтин са резултат от комбинацията на три от най-престижните сортове маслини: Лечино, Франтояна, Каролеа. Получен чрез студено пресоване и характеризиращ се с почти нулева киселинност, той е идеалното масло, за да придаде на всяко ястие допълнителен щрих на деликатес. Тази смес, която обгръща сетивата и вълнува, е...
Италия, Ginestreto-Pesaro
Разнообразието от деликатеси, предлагани на клиентите, включва лонца, лонцини, колбаси, салами и шунки с различни вкусови характеристики, ценни специалитети, които произлизат от селектирани свински меса и са майсторски подправени от опитните ръце на нашите занаятчии. Минималното гарантирано време за узряване за всеки деликатес и идеалният климат, в който то завършва, правят всеки продукт...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play