Италия, Milano
...Произведен през месец май, това е мед с почти безцветни до жълто-сламено нюанси. Има много нежно, цветно ухание и деликатен аромат на бонбони, ванилия и сладък бадем, който не е много устойчив на вкус. СЪЧЕТАНИЯ Идеален подсладител, перфектен за подслаждане на кафе, чай и други напитки, без да променя вкуса им. Отличен за сиропиране и захаросване на плодове, в салати и в теста за сладкиши. Много добре се съчетава с сирена, пресни рикоти и синьо сирене.
Италия, Misano Adriatico
...Този сир BOTALLA Tometta al peperoncino с тегло 700 г е перфектната комбинация от италианско сирене и чили. Пикантният вкус на чилито идеално се съчетава с мекотата на сиренето, създавайки уникален и вкусен аромат. Добавете малко пикантност на ястията си с Tometta al peperoncino от BOTALLA.
Италия, Radicofani
...Това е сирене, произведено от чисто овче мляко. Неговото тегло е около 7,500 кг. Канестратото запазва още по-интензивно древния вкус на сиренето. Традицията е винаги жива в нашето производство, благодарение на нашата отдаденост в търсенето и грижата за това, което е най-ценно и незабравимо, предадено от древната селска култура в млечната индустрия. Всъщност, в нашите продукти може да се открие...
Италия, Orbassano
...Класически вид равиоли с кръгла форма, деликатес, който съчетава елегантността на трюфела с неговия неповторим аромат и здравината на "пекорино" (овче сирене), за незабравимо кулинарно изживяване. 'Богат' е най-подходящият термин, за да опише тези равиоли с различна форма, кръгли и малко по-големи от класическите равиоли.
Италия, Castellazzo Bormida (al)
... нотки на чесън, сирене и влажна земя, го прави идеален за гурме ястия. Само най-големите трюфели с най-добрите характеристики се класифицират като Extra. Този трюфел е перфектен за тези, които искат да повишат своите кулинарни творения с щипка лукс и изтънченост, осигурявайки незабравимо гастрономическо изживяване.
Италия, Martina Franca
..."Caciocavallo al Fieno" е зряло сирене, произведено от мляко с високо качество и съхранявано в сено за интензивен и селски вкус. Това сирене се характеризира с интензивен вкус и неповторим аромат, което го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. "Caciocavallo al Fieno" е занаятчийски продукт, изработен по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Италия, Dorgali
...Ригато дел Пасторе е сирене, което улавя рустикалната и автентична същност на Сардиния. Изработено от овче мляко, агнешки ренет, сол и млечнокисели бактерии, това сирене се отличава с интензивния си аромат и флорален и растителен букет. С компактна паста в светло жълт цвят и редки дупчици, предлага приятно пикантен вкус и ронлива текстура, която разкрива силен и решителен характер, уникален...
Италия, Marciano Della Chiana
...Сирене пекорино с аромат на круша. Тегло: 350 г. Продуктът е опакован вакуумно. Характеристики: Тестото е много ронливо с изразен вкус на круша. Органолептични характеристики: Зреене: около 60 дни. Формат: в купа. Съставки: Пастьоризирано краве мляко, пастьоризирано овче мляко, аромат на круша (мин 1%), сол, сирище, ферменти. Обработено с коричка от зехтин. Коричката не е годна за консумация. Начин на съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място. Среден срок на годност: 120 дни.
Италия, Noci
...Ръчно приготвен фаготино от моцарела с кремообразна плънка от ръчно накъсана моцарела и сметана, естествено опушена. Опушената буррата е перфектната еволюция на буррата от Пулия. Сладостта на страчателата се слива с аромата и деликатния, приятен мирис на естественото опушване, което се извършва във фурна с дървени стърготини, създавайки микс с ненадминат вкус и неповторим аромат. Тази специалност е перфектна за пълнене на пици или гурме салати, но може да се комбинира и с прясна риба или с опушен вкус, или с конфитюри и сладка с интензивен вкус.
Италия, Forlì
...Суровите кашу са протеинови храни с уникален и неповторим вкус, отлични за консумация за закуска или като междинно хранене. Те могат да се използват както в приготвянето на десерти, така и за хляб, питки, но и за други рецепти. Суровите кашу се съхраняват вакуумирано, за да се запази техният аромат и са изключително богати на хранителни вещества: витамин A, B1 и B2, както и минерали (магнезий...
Италия, San Pietro Clarenza
...Този ароматен и вкусен песто е идеален за приготвяне на отлични ястия с паста. Намазан на препечен хляб или крекери, той е чудесен за приготвяне на предястия и вкусни закуски. Добавя аромат и вкус и на салатите. СЪСТАВКИ: Пресен босилек минимум 70%, зехтин, олио от слънчогледови семена, Пармиджано Реджано (МЛЯКО, сол, СИРЕНЕ), борова ядка, орехи, сол. Опаковки: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
Италия, Firenze
...Съставки: босилек 20%, слънчогледово масло, картофи, сирене (мляко, сол, сирище, лизозим - яйчен протеин), кедрови ядки, лятна трюфел (Tuber Aestivum Vitt. - произход Италия) 3%, аромат. Идеално в комбинация с основни ястия, върху меса, зеленчуци и брускети.
Италия, Olbia
... клиента. Те запазват качествата си както при съхранение, така и при готвене. Продукти: Замразена ръчно изработена паста: идеална за износ и съхранение. Тя се замразява по време на производството, запазвайки всички качества на току-що направения продукт. Замразени сеадас: паста, пълнена с сирене, която може да се приготви пържена или на фурна и да се подправи по желание с мед или захар, или да се консумира солена. Сладкиши от традицията на Сардиния: папасини, амарети и тилика.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play