..."boilar" пица, "boilar" сос за месо, "boilar" паста, "boilar" ризото, "boilar" лазаня, "boilar" сирене, "boilar" пюре, "boilar" риба, салати с трюфелно оцет и всяко друго ястие, което можем да си представим. Трябва да се има предвид, че "Olio-baldintzak" не се използват за готвене, тъй като топлината би развалила вкуса, те трябва да се използват за завършване на вече приготвени ястия. Противовъзпалителната активност на хидрокситирозола подсилва специфичната му способност за борба с алергиите, "tuber melanosporum".
...Сосът от трюфели Bianchetto е гурме смес, направена от трюфели Bianchetto, комбинирани с избрани съставки като гъби, зехтин и понякога сметана или сирене. Този сос е известен със своята кремообразна текстура и интензивен вкус, подчертавайки неповторимия аромат и деликатния вкус на белите трюфели.
Този сос е перфектен за тези, които търсят да добавят нотка лукс и изтънченост към ястията си, използвайки максимално уникалния вкус на трюфелите Bianchetto.
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козе сирене, произведено от пастьоризирано мляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида.
Приблизително тегло на парче: 3,400 кг.
Бройки в кутия: 2...
...100% манчегски овчи сирене, с естествено жълтеникава кора, кремообразно, слонова кост на цвят, характеризира се с добър аромат и вкус, налично в различни зрялости.
...Кремообразен сиренена блок Arla® Havarti, традиционният датски Havarti, мек и кремообразен, идеален за сандвичи и закуски, студени или топли. ARLA®, кремообразният Havarti par excellence, също се предлага в формат от 4 кг за хотелиерството. ARLA® Havarti е идеален за всякакви ястия, които се нуждаят от нотка на меко и кремообразно сирене. ARLA® Havarti е най-разпознаваемото датско сирене. Любителите насирене ценят характерния му аромат и консистенция, присъщи на природата.
...). Вкусът е сладък, с леки кисели нотки и солени нюанси. С ниска вискозитет, той притежава леко висока влажност.
Трябва да се има предвид, че въпреки че авокадото е растение, отглеждано в Америка, по тропическото крайбрежие на Гранада се намират големи площи от неговото отглеждане.
Този тип медове много добре се комбинират с ястия от солен треска, пържено агне, а след това готвено с подправки, печено свинско или с сладоледи и сирена, особено с козе сирене, което не е много силно, като свежи, нежни или дори полутвърди.
...Сияещо златисто жълто, средно големи мехурчета, с постоянен поток и трайна пяна. Интензивен ароматна мая, на фини утайки, с нотки на сироп. Ударно на вкус, свежо и весело.
Безалкохолно тост, подходящо като допълнение към десерти или всякакви празнични поводи, като сватби.
Особено се препоръчва да се комбинира с леки супи, кремове или студена вишисуаз. Също така се съчетава отлично със салати и всякакъв вид сирене.
... индустрия:
РАСТИТЕЛНО МЕСО;
СПОРТНА И ВЕГАН ХРАНА;
БАРОВЕ И БИСКВИТИ;
АЛТЕРНАТИВИ НАСИРЕНЕ;
ПЕЧИВА;
МЛЕЧНИ И МЛЕЧНИ АЛТЕРНАТИВИ;
ЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИ;
НАПИТКИ;
МАЙОНЕЗА И СОСОВЕ;
ФЪСТЪЧЕНО ПАСТА;
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ;
КУКУРУЗЕН ДОБАВКА ЗА ОБОГАТЯВАНЕ НА ДИЕТАТА С ПРОТЕИН (ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, САЛАТИ, СМУТИ И Т.Н.);
ДРУГИ ХРАНИТЕЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ (КОНФЕКТУРНИ ПРОДУКТИ, ПРОДУКТИ ЗА БЕБЕТА И ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ);
ЗА ЕКСТРУЗИЯ.
... няма възможност за кръстосано замърсяване.
Нашите вегански сирена се делят на 4 разновидности:
Сирене Оригинал - има вкус на меко полузряло сирене, резултат от ръчно изработения процес на производство и узряване.
Сирене Опушено - преминава през естествен процес на опушване с различни дърва, за да получи много характерен вкус.
Сирене с Трюфел - неговият неповторим аромат и вкус на трюфел го...
... ненадминат аромат и приятния остатъчен вкус, който оставя в устата млякото от манческа овца. Сиренето "Флор де Сан Исидро" съчетава качество и традиция, произвеждайки се по същата традиционна рецепта от миналото, но с хомогенността и сигурността на най-съвременните методи. "Флор де Сан Исидро" предлага широка гама от сирена: от сурово, пастьоризирано или екологично мляко и с различни степени на зрялост.
Ние сме Quesos Finca La Cruz, производители на чисто овче ръчно изработено сирене. Нашите продукти се приготвят с чисто мляко от собствените ни овце, което позволява да предложим хомогенен резултат по отношение на качество, аромат и текстура. Освен това, те са опаковани вакуумно и затворени с ленена кърпа за по-добро отцеждане.
...най-доброто предястие е добра компания и просто парче от добър колбас. Избери своя момент. Сигурно не е нужно да бъдем експерти дегустатори. Но по един или друг начин, независимо откъде идваш, добрият чоризо, шунка, лоумо или сирене имат аромат, когато тяхната изработка и качество са отлични. Ние сме компания за традиционно производство на домашни колбаси. Разполагаме с онлайн магазин, в който можете да намерите всички наши продукти.