...конкретно от областта, наречена "cordón de lomo", което му придава уникална текстура и високо съдържание на постно месо, идеално за множество кулинарни приготовления. Теглото му варира между 150 и 225 грама, като е перфектен разрез за печене, грил или гурме ястия. Отглеждани на свобода и хранени с жълъди, иберийските свини предоставят месо с отличен вкус и сочност. Идеално за тези, които търсят автентичното иберийско изживяване с всяка хапка.
... свинска черва. 100 % натурални съставки.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване
Съставки: Месоот иберийска свиня, сол, червен пипер, захари, естествени подправки, растителен протеин...
... сушим в Гихуело. Нашите офиси и централният ни склад се намират в Алкобендас. Ние сме доставчици на иберийско свинско месо. Продуктите, които предлагаме, са: плума, секрето и соломило. А в категорията на сушените продукти: иберийска шунка, иберийска плешка, преса, лумбо, чоризо и салчичон. Ние сме ангажирани във всяка част от процеса - от отглеждането до търговията и разпространението на месото и сушените продукти. Свържете се с нас и поискайте информация за нашите продукти и услуги. Нашият уебсайт е www.navarretintoibericos.com...