Фригорифико Карнико Педро Родригес С.Л. е компания с над 58 години опит в сектора на търговията и разпространението на прясно и замразено месо от иберийска свиня. От основаването си през 1952 г. тя е запазила постоянен ангажимент към иновациите и качеството, адаптирайки се към нуждите на пазара и на своите клиенти. Нашата еволюция ни е позволила да оптимизираме нашите съоръжения и процедури, като ...
...
Съставки: Свински врат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва. 100 % натурални съставки. Без алергени.
Тегло: 0,7-1,2 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Мариноване, подправяне, пълнене, сушене и узряване
Съставки: Свински врат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва
Тегло: 0,7-1,2 кг...
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
...Корникабра и др.
- Чисти иберийски шунки и палети D.O. Хабуго.
2. Консерви от морето
- Свински врат
- Салчичон
- Чоризо
- Сирена от овче и козе мляко
- Филе от тон, вентреска, миди, bonito del Norte.
3. Солени риби
- Полуконсерва
- Ароматизирани масла, мед, кремове.
- Мохама от тон от алмадраба, хайвер от марука и др.
- Аншоа, треска и др.
- Ароматизирани с...