...Нашият Иберийски хамон от белота се разпознава по удължената си форма с тъмен и износен крак, типичен за екземпляри, упражнявани на полето. Има интензивен и блестящ цвят с голямо присъствие на бели жилки в текстурата си. При дегустацията се усеща интензивен и устойчив аромат, долавят се нотки на ядки и поле, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателно подбраната зрялост, съчетан с дълъг и приятен послевкус.
което още повече конкретизира опита, който това произведение
на природата предлага на небцето.
...Ембутидо, приготвено от смес от смляно месо от иберийска свиня, добавено със сол и подправки, омесено и набито в черва. С деликатен вкус и характерен аромат.
Процес на приготвяне: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, пушен червен пипер, захари, натурални подправки, растителен протеин, натурален аромат и натурални говежди черва. 100 % натурални...
...Сосиска Farinheira е традиционна португалска колбаса, която "Monte Safira" е изработила с прецизност и грижа. Направена от най-добрите национални меса и брашно, тази колбаса е подправена с комбинация от подправки, предлагаща уникален и вкусен вкус, който е едновременно солен и удовлетворяващ. Традиционният процес на пушене добавя отличителен аромат, което я прави любима сред любителите на колбаси...
...Парчетата под етикета Cebo de Campo произхождат от иберийски свине, отглеждани на свобода. Диетата им се състои от комбинация от натурални фуражи и ресурсите, налични в ливадите. Неговият аромат и сладост правят всяко парче истинска деликатес за любителите на храната.
...Иберийска шунка Bellota, нарязана на ръка от сертифициран майстор и вакуумно опакована, за да запази целия си аромат и вкус. Представена в красива кутия. Съдържание: 22 пакета по 100 грама.
ОТ 1983
Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество.
Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на м...
... Вино от качество на Гранада.","Olor":"Аромат: Силни аромати на дъб, червени плодове, виолетки, печени нотки, димни, с леко подправен и анасонов привкус.","Color":"Цвят: Много интензивен гранатов цвят с виолетови акценти, блестящ и ясен, с много висока плътност.","Maridajes aconsejados":"Препоръчителни съчетания: Меса с висока плътност: червени, дивеч, агнешко от Сегура. Съчетава се с иберийски...
...Прошуто „5 Jotas“ има несравним и дълготраен вкус и аромат. При нарязване разкрива равномерен цвят и текстура, осеяна с различни и лъскави нишки от инжектиран мазнина.
Зреене: 32 - 40 месеца...
... до пурпурен.
Външен вид: Външно: Типичен, консистентен. При рязане: Консистентен, мраморен и характерен.
Вкус: Месо с деликатен вкус. Вътрешната мазнина е много ароматна и течна, разтапяща се в устата и наводняваща небцето с несравним вкус, пълен с нюанси, интензивен и дълготраен.
Аромат: Ароматен и деликатен.
Текстура: Фина и хомогенна. Малко влакнеста, без пастообразност или омекване.
...Иберийски колбаси от 100% белота и сирена онлайн на най-добра цена, произведени ръчно с най-добрите суровини. Ние сме 100% испанска компания с офис в Кордоба. Нашите усилия са насочени към селекция на най-добрите парчета иберийска шунка и осигуряване на отлична клиентска опит с покупката им. Основната цел е търговията чрез интернет в цяла Европа с най-добрата иберийска шунка, произвеждана в Испания...