Испания, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Испания, Guijuelo-Salamanca
... гр. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано, температурата трябва да е под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на производство: Горещо нарязване, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене, отлежаване в избата. Съставки: Иберийски шунка от жълъд, сол и консерванти. Нетно тегло: 100 гр.
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Нашият шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди, с 75% съдържание, е известна със своята удължена форма и тъмен, износен копит, типичен за екземплярите, отглеждани на полето. Тя има интензивен и ярък цвят с голямо присъствие на бели ивици. На небцето се усеща интензивен и устойчив аромат, а нотки на ядки и поле се възприемат, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателното узряване, заедно с дълъг и приятен послевкус, който допълва изживяването на този шедьовър на природата. SKU:611200 тегло:8 – 8.5 кг Тегло за доставка:8.5 кг...
Испания, Guijuelo (salamanca)
ОТ 1983 Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество. Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на м...
Испания, Guijuelo-Salamanca
César Nieto е фабрика за колбаси и шунки, която предлага следните продукти: Иберийски сушени: - шунка от жълъд - лоумо от жълъд - ломинто от жълъд - чоризо от жълъд - салчичон от жълъд - чоризо вела от жълъд - собрасада от иберийски жълъд - нарязани от жълъд Иберийски пресни: - кабесеро от жълъд - чулееро от жълъд - карильяда от жълъд - корона от жълъд - абанико от жълъд - секрето от жълъд - преса от жълъд - плума от жълъд - соломило от жълъд - месо от иберийска свиня - иберийско месо - месарски хладилник...
Испания, La Muela
Aibar Selección е семейна компания с над 50 години опит в производството и разпространението на шунки, колбаси, сирена и други. Всички продукти, които предлагаме, са с високо качество и на най-добрите цени. Разполагаме с широк каталог от продукти, сред които: иберийска шунка от жълъд, иберийска шунка с крак, иберийски салчичон, зрял чоризо, прясна чистора, гуанчале, специална коппа за пици и др...
Испания, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Ние сме производители на най-добрите шунки, палети и иберийски колбаси. Разполагаме със собствени деhesas, помещения за разфасоване и сушилни в Хабуго (Уелва). Предлагаме шунки от жълъд, от свободно отглеждане и от интензивно отглеждане, собствени колбаси и прясно и замразено месо от иберийска свиня.
Испания, Calzada De Don Diego Salamanca
Ембутидос и Хамони Лос Серанос. Ние сме семейна компания с традиционен характер и дългогодишен опит в сектора на хамоните и колбасите. Разположени в самото сърце на Кампо Чарро в Саламанка. Лос Серанос се занимава с ръчно производство на иберийски колбаси и иберийски хамони от жълъд, а също така имаме две ясно разграничени производствени линии. 1. Производство на колбаси и хамони от Иберийска свиня в трите й категории (Жълъд, Поле и Фураж). 2. Произвеждаме колбаси и хамони от бяла свиня с високо качество, под строги критерии за подбор, за да постигнем отличен продукт.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play