... гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано, температурата трябва да е под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на производство: Горещо нарязване, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене, отлежаване в избата.
Съставки: Иберийски шунка от жълъд, сол и консерванти.
Нетно тегло: 100 гр.
...Нашият шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди, с 75% съдържание, е известна със своята удължена форма и тъмен, износен копит, типичен за екземплярите, отглеждани на полето. Тя има интензивен и ярък цвят с голямо присъствие на бели ивици. На небцето се усеща интензивен и устойчив аромат, а нотки на ядки и поле се възприемат, получавайки сочен баланс между степента на соленост и внимателното узряване, заедно с дълъг и приятен послевкус, който допълва изживяването на този шедьовър на природата.
SKU:611200
тегло:8 – 8.5 кг
Тегло за доставка:8.5 кг...
ОТ 1983
Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество.
Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на м...
César Nieto е фабрика за колбаси и шунки, която предлага следните продукти:
Иберийски сушени:
- шунка от жълъд
- лоумо от жълъд
- ломинто от жълъд
- чоризо от жълъд
- салчичон от жълъд
- чоризо вела от жълъд
- собрасада от иберийски жълъд
- нарязани от жълъд
Иберийски пресни:
- кабесеро от жълъд
- чулееро от жълъд
- карильяда от жълъд
- корона от жълъд
- абанико от жълъд
- секрето от жълъд
- преса от жълъд
- плума от жълъд
- соломило от жълъд
- месо от иберийска свиня
- иберийско месо
- месарски хладилник...
Aibar Selección е семейна компания с над 50 години опит в производството и разпространението на шунки, колбаси, сирена и други. Всички продукти, които предлагаме, са с високо качество и на най-добрите цени.
Разполагаме с широк каталог от продукти, сред които: иберийска шунка от жълъд, иберийска шунка с крак, иберийски салчичон, зрял чоризо, прясна чистора, гуанчале, специална коппа за пици и др...
Ние сме производители на най-добрите шунки, палети и иберийски колбаси. Разполагаме със собствени деhesas, помещения за разфасоване и сушилни в Хабуго (Уелва). Предлагаме шунки от жълъд, от свободно отглеждане и от интензивно отглеждане, собствени колбаси и прясно и замразено месо от иберийска свиня.
Ембутидос и Хамони Лос Серанос. Ние сме семейна компания с традиционен характер и дългогодишен опит в сектора на хамоните и колбасите. Разположени в самото сърце на Кампо Чарро в Саламанка. Лос Серанос се занимава с ръчно производство на иберийски колбаси и иберийски хамони от жълъд, а също така имаме две ясно разграничени производствени линии. 1. Производство на колбаси и хамони от Иберийска свиня в трите й категории (Жълъд, Поле и Фураж). 2. Произвеждаме колбаси и хамони от бяла свиня с високо качество, под строги критерии за подбор, за да постигнем отличен продукт.