Франция, Colombes
България, Sofia
...Черният пипер, известен също като черен пипер на зърна, е плод от семейството на пиперовите. Първоначално черният пипер е пристигнал в Европа от Индия. Римляните и древногръцките хора са уважавали пипера и той е бил използван в почти всяко изискан ястие. През Средновековието черният пипер е бил много скъпа подправка и е служил като залог и валута. Това е една от причините, поради които...
Франция, Le Sen
... работилници във Франция Култура Черният пипер, отглеждан за плода си, който обикновено се суши и използва като подправка и овкусител, е цветна лоза. Плодът на черния пипер, наречен "зърно", е тъмночервен в зрялост. Той придобива черния си цвят по време на сушенето. Производство В Мадагаскар се снабдяваме със зърна черен пипер, които след това ще дестилираме във Франция. Тази специфична произход е...
Германия, Bad Bramstedt
...Цветните пиперки не само че са визуално впечатляващи, но и като подправка представляват истинска универсална подправка. В тази цветна смес се съчетават силен черен пипер, пикантен зелен пипер, леко плодови розови зърна и фин бял пипер. Различните вкусови характеристики и степени на лютивост се допълват перфектно. Този цветен пипер обединява най-доброто от лютивината и просто подхожда на всичко...
Франция, Vitrolles
...Черен пипер от Мадагаскар 100% натурален Количество: 100 г...
Украйна, Pervomaysky
...Смес от бобови култури (91.0%) (малки грахови зърна, малки червени лещи), сушени зеленчуци (в променливо съотношение: лук, домати, сладък пипер, чесън, корен от магданоз), смес от сушени подправки (в променливо съотношение: зелен магданоз, босилек), смляна паприка (0.8%), смес от смлени подправки (черен пипер и бахар).
Франция, Vienne
Мадагаскар, Sambava
... разпознава по своите много ароматни нотки. Със своя остър вкус и дървесен и плодови аромат, черният пипер от Мадагаскар успя да спечели известност в големите кухни на ресторантите по целия свят. С 30 години опит, „Подправки от островите Мадагаскар“ избира за вас най-добрите зърна черен пипер от Мадагаскар.
Испания, La Vaguada
...Специалисти в импорта на черен пипер на прах или цели зърна, в екологичен или конвенционален клас по запитване, произход Индия и Виетнам, наличност на многорезистентни анализи, сертификация LACON GMBH, технически лист и екологична сертификация в съответствие с регулация 834/2007 EUR. Представяне на черен пипер на зърна или на прах, в чували от 25 кг от крафт хартия, указващи номер на партида, дата на производство и срок на годност на черния пипер.
Франция, Montpellier
...Далеч от стандартите на голямата търговия, ние ви предлагаме черен пипер с изключителни органолептични качества. Нашият пипер на зърна произхожда от Andriafiamena Andavakoera, защитена зона на север от Мадагаскар. Събира се малко преди пълната си зрялост, след което се суши естествено на слънце. Предлагаме ви само зърна от клас G1 и G2. Той произлиза от диво обкръжение, което го защитава от...
Нидерландия, Bv Nijkerk
...Черният пипер е цъфтяща лоза от семейството Piperaceae, отглеждана за плодовете си, които обикновено се сушат и използват като подправка и овкусител. Когато е изсушен, плодът е известен като пиперче. Когато е пресен и напълно зрял, той е с диаметър около 5 милиметра (0.20 инча), тъмночервен и, както всички костилкови плодове, съдържа едно семе. Пиперчета. цвят:Син размер:30, 32, 34, 36...
Франция, Olivet
...Референтен номер 3317960007527 Дървесен, свеж, пикантен и приятно ароматен парфюм. Черен пипер се събира зелен, след което се подлага на ферментация за няколко дни и се суши на слънце, под действието на което се набръчква и потъмнява. Пиперът традиционно подчертава вкуса на всички солени храни. Препоръчва се да се използват цели зърна за подправяне на месни бульони. За да не загуби пиперът аромата си и да не придаде горчивина на приготвянето, е по-добре да се добави в края на готвенето. Съвети за употреба: сосове, меса, яйца, плънки, пастети, зеленчуци...
Испания, Almansa
Ние сме компания, родена от опита и траекторията на професионален и многодисциплинарен екип, свързан с бизнеса. Посвещаваме се на предоставянето на бизнес решения на международно ниво в различни пазарни сектори в Северна Америка, Латинска Америка, Европа, Африка и Близкия Изток, създавайки мрежа от оператори, които работят персонализирано, като вземат предвид нуждите на вашата компания. Необходимо...
Германия, Würzburg
...екстракт от мляко от трън, екстракт от топинамбур, екстракт от черен чесън, екстракт от соеви зърна, екстракт от корен на коняк, екстракт от куркума, екстракт от лавандула, екстракт от черен пипер, екстракт от глухарче, екстракт от кора на върба, екстракт от листа на мента, екстракт от борова кора, екстракт от червено цвекло, екстракт от терманиала арунжа, екстракт от див ям.
Франция, Renaison
...Този био черен пипер, известен също като пипер Теличери, произхожда от региона Малабар (или Керала) в Индия. Съществува стандарт за премиум качество на черен пипер, наречен TGSEB, в зависимост от калибъра и силата. Нашият пипер е маркиран като TGSEB Специал, тъй като надминава това вече премиум качество, с изключителни зърна и дървесен аромат. Зърната имат плътност от около 580+ грама/литър (обикновено 620+ г), което означава, че нашият био черен пипер Малабар заключва най-силните аромати в всяко от зърната си. Аромат: Пипер, Лимон, Дървесен Произход: Малабар, Югоизточна Индия...
Белгия, Mariembourg
ufs.country_names.RU, Moscow
...или защото не я знаят, или защото е ниска. Колкото по-ниска е плътността на черния пипер, толкова по-голям обем и по-малка маса, следователно, консумацията му е по-висока. Висока плътност 550g / l Високо съдържание на пиперин (прави пипера лютив) Чиста съставка без примеси от други подправки...
Германия, Freudenstadt
...Червеният камбоджански пипер е един от най-добрите сортове пипер в света и е много рядък. Той има особено сложен, остър и почти плодови аромат. Пиперните зърна преминават през три степени на зрялост: зелена, жълта, червена. Черният пипер, който познаваме, се събира, когато е все още зелен, и става черен само след сушене. Редкият червен пипер се получава от цели, напълно зрели червени пиперни...
Италия, Sesto Fiorentino
...Завършек: нотки на черен пипер и лешници Силен вкус СМЕС COSIMO, СИЛЕН ВКУС Смес от зърна с интензивен вкус и кръгло тяло, за тези, които търсят силно и интензивно кафе. Изработено чрез селекция на най-висококачествени произходи, смесени и печени, за да се подчертаят най-добрите характеристики на всеки отделен произход. Благодарение на състава си от фини африкански, индийски и индонезийски...
Франция, Besancon
...В КУХНЯТА Редки са кухните без черен пипер в шкафа. Той придава пикантност на месата, рибата, ястията с зеленчуци... Ароматизира вашите супи, фоа гра, соковете от ягоди или диня... ПОЛЗИТЕ Черният пипер не е лекарство, но някои от неговите вещества помагат за храносмилането, като стимулират секрецията на храносмилателния сок, също така помагат при подуване на корема, като стимулират производството на слюнка...
Франция, Grigny
...Съставки: Пшенично брашно - 30%, зеленчуци (чушка, лук червен) - 20%, говеждо месо - 19%, вода, сланина - 8%, соев сос (вода, соеви зърна, пшеница, сол), слънчогледово масло, сол, захар, бяло вино, глутамат, сусамово масло, черен пипер, джинджифил на прах, тапиока, E412 гуарова гума. Средни хранителни стойности за 100g продукт: Енергия 820kJ / 196kcal, мазнини 8,0g (от които наситени мазнини 2,4g...
Франция, Paris
...„Issu de Huila Sud“, един от най-известните региони за производство на кафе в Колумбия, това PITALITO е кафе, което ще ви отведе на приключение, където се смесват оригинални вкусове и типичност на тероара. Чаша с пикантни нотки на джинджифил, черен пипер и канела, и щипка мента за опит, който се различава от традиционните колумбийски кафета. Отглеждано на височина и под сянката на Arrayanes (испанското име на дървото Мирта), кафените череши се берат ръчно в зрялост, след което се сушат механично за период до един месец. Наличен в формат 250гр. Зърна или смляно.
Франция, Cournon D'auvergne
...Бадем* (72%), лук*, слънчогледово масло*, соев сос* (Вода, соеви зърна*, морска сол, алкохол*, Коджи (Aspergillus oryzae)), агаве сироп*, лимонов сок*, оризово брашно*, сол, чесън*, розмарин*, мащерка*, черен пипер*. * Съставка от биологично земеделие - Алерген Подходящо за вегани Препоръки за употреба Идеално за намазване върху филийки хляб с зърнени култури или за потапяне на гризини. Можете...
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Сол от Камарг с 3 био пипера. Груб сол от Камарг с 3 биологични пипера Състав: Сол 92%, 3 пипера 8% (био черен пипер, био кориандър, био розови зърна) Тегло 125г метална кутия Тази смес е специално проектирана за меса и риби на скара. Една щипка от всяка страна при печене ще придаде изключителен вкус. Истинска Провансалска рецепта, Тази груба сол от Средиземно море, комбинирана с био черен...
Испания, Alcala De Henares
...Продукт, изработен на основата на сушен инжир от сорт калабасита и с произход Испания. Изработен по традиционен метод, комбинираме инжира с бадеми и набор от различни подправки, като канела, анасон на зърна, черен пипер и др. Идеални за комбиниране с узрял сирене, пастет, фуа.... Формат на опаковката: кутии от 100 грама.
Германия, Lauingen
...предлага специално вкусово изживяване. Съставки: Перуанска инка сол, какаови зърна+, перуански еспресо Пача Мама+, черен планински пипер+, пушена морска сол. + от контролирано биологично земеделие. БИО DE-ÖKO-006...
Франция, La Rochelle
...Черен, зелен, бял пипер, розови зърна, кориандър, мащерка, розмарин, морска сол, всичко подправено с сладък червен пипер или кайенски пипер. Тази деликатна комбинация ще придаде вкус на вашите барбекюта, каменни скара, грил, както и на вашите бульони, зеленчуци или екзотична кухня.
Италия, Parma
...Този от Фелино, сред хилядите италиански салами, е най-сладък, приготвен с малко сол, зърна черен пипер и отлежал в долината на пармския шунка. Само от тежки италиански свине, започвайки от „трито ди банко“ (постно месо, без нерви и с тънък слой мазнина), първо смляно на средно едро, след това омесено с подправките (сол, пипер, малко бяло вино), оставено да почине, набито в червата „кулара“, както изисква най-автентичната традиция, която ще запази салама винаги мек. След два-три месеца ето я нарязаната на кръст филия, с пълен, кръгъл аромат, с особен вкус на щастие.
...Класическа подправка за силен, лесно смилаем хляб, едро, цели зърна Смес от подправки по собствена рецепта и производство от най-добрите подправки! За подправяне на силни хлябове и хлебчета от всякакъв вид. Съставки: кориандрови семена, анасон, копър, кимион, черен кимион, семена от сминдух, пипер Теличери Без захар, сол, консерванти и без изкуствени аромати Подправка за хляб – Подобрителят на...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play