...Всички наши сушени плодове не съдържат добавена захар, оцветители или консерванти.
Производителите събират плодовете в зрялост. След това ги нарязват и ги сушат в сушилня.
Средно са необходими 7 до 12 кг пресни плодове, за да се получи 1 кг сушени плодове.
Предлагаме ягоди; манго; кокос; банани; ананас; киви; круша; хурма; сини сливи; праскови; портокали и кръвни портокали, и накрая лимони и...
... ферментирано в контролирани по температура неръждаеми стоманени резервоари
Отлежавано в резервоари, за да се запази свежестта наплодовете
ВИДОВЕ ГРОЗДЕ
53% Cabernet Sauvignon
37% Merlot
10% Cabernet Franc
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Украсено с красива виолетова роба, Château Talusson разкрива флорален нос и свежи нотки на червени плодове. Вкусът е гладък, с нежна плодова нотка, което го прави достъпен веднага.
ПОДХОДЯЩИ ЯСТИЯ
Château Talusson перфектно се съчетава с гриловани меса, ястия с сос или десерти на плодова основа.
Сервирайте между 16°C и 18°C (60°F и 64°F).
... механични процедури и за кратко време, за да се предотврати увреждането на полифенолите. Маслиновите дървета от сорта Arróniz имат висока концентрация на полифеноли в листата и плодовете. Те се събират в идеална степен назрялост, за да се запазят напълно аромата и вкуса.
Подходящ е за консумация в правилни дози, добавен в сокове, инфузии и желета, около 10 г на литър (една супена лъжица на литър) и в...
...Прасковата е плод на малко дърво, наречено Прасковено дърво (Prunus Armeniaca), което принадлежи към семейството на Розоцветните.
FRDP създава културни линии за своите биологични праскови, отглеждани на открито от нашите строго подбрани фермери.
Биологичните праскови ще бъдат събрани в точното време назрялост и доставени на фабриката директно след прибиране на реколтата. Плодовете се одобряват...
...с дълбочервена до черна кора, с червена, хрупкава плът. Сладък и сочен.
РАЗМЕР НАПЛОДОВЕТЕ: По-голям от средния размер.
ЖЪТВА: В средата на сезона (началото до средата на юли).
ТЪРГОВСКО ИЗПОЛЗВАНЕ:
Поради своята устойчива твърдост и отлична способност за съхранение след жътва, е добре оценяван сред производителите в индустрията.
...Piper-nigrum е лиана с овални листа, висока 4 до 5 метра, която процъфтява около Кампот в планината Пном Воар, ползвайки порьозен латеритен почва, на височините на малките хълмове, обдухвани от морските ветрове на близкия залив на Сиам. Плодоветена това дърво се събират на гроздове в различни степени назрялост. Черният пипер се събира зелен, след което се суши и естествено окислява, а накрая се...
...Ето едно автентично удоволствие от Долината на Рона в пълна зрялост! Добре известно на любителите на виното, Шато дьо Бокастел представлява просто елита на апелацията Шатоньоф-дю-Пап. Семейство Перен предлага тук изключителен реколта 2007, белязан от горещи дни и прохладни нощи, които благоприятстват идеалната зрялостнаплодовете. Материята е великолепна в своята деликатност, а общият баланс е...
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\n65% Гренаш 25% Сира 10% Мурведър\nСтепен 14°\n\nVINIFICATION\nГроздето се събира в оптимална зрялост за идеален баланс между танини и захари. То се смачква и обира, след което се мацерира в продължение на един месец. 21 месеца винфикация без намеса в бетонни съдове.\n\nDÉGUSTATION\nИнтензивен гранатов цвят, млади отенъци. Приятен нос, червени плодове, подправки, гарига...
...Комбинацията, която никога не подвежда за аперитив: дует от красиви, сочни, био маслини без костилки.
Тънък микс от вкусове: плодовостта на черните маслини Каламата, пикантността на зелените маслини и билковият нюанс на босилека и ригана.
Нашите реколти се берат изключително на ръка и в пълна зрялост, когато плодовете придобиват красивите си цветни оттенъци.
Те са освободени от горчивината си...
...При средна температура от 25°C, макадамията расте в Южна Африка при идеални условия. Плантациите разполагат с най-съвременни напоителни системи и дърветата се грижат внимателно. Плодовете остават на дървото, докато достигнат пълната си зрялост. Отглеждането и последващата обработка са изискващи, вкусът им е изискан, а титлата на макадамията е съответна: "Кралицата на ядките". Нежната, сладка макадамия стана все по-популярна в Швейцария като аперитивна закуска през последните години. В родните си страни, тя се използва предимно за преработка на сладкарски изделия.
...Разликата в цвета се дължи на по-късното му събиране. Червеният пипер Voatsiperifery от Мадагаскар се събира в зрялост, когато плодовете са червени. Не е по-малко опасно да се търси "пиперът на върховете" на 20 метра от земята.
Вкусът на червения пипер Voatsiperifery е по-мек от този на черния пипер Voatsiperifery. Той остава в по-топли тонове благодарение на зрялостта си и интензивността си в устата. Подходящ е за небца, които не са особено любители на пикантността на пипера.
Тегло: 250 г
Количество: 125 г, 200 г, 250 г, 500 г, 1 кг...
...Уникална. Това е единственото определение, което може да опише това сладко. Богата на 60% плодове, тя разкрива изключителна ароматна сила.
Нежното готвене преобразува пресните манго, нарязани в нашите работилници, в кремообразно сладко, вдъхновено от свежестта наплодовете, събрани в пълна зрялост.
Това е традиционно ръчно производство, създадено изключително за Seneafood.
Сладките на...
...Това е най-ранният сорт портокали. Плодовете му са по-малки и овални в сравнение с Вашингтон Нейвъл. Той достига вътрешна зрялост преди да промени цвета на кората. Положителна черта е, че е много устойчив на студ. Плодовете са много гладки, закръглени и тъмен червеникав цвят, което увеличава привлекателността им. Той заема важно място сред ранните портокали с цвета и ранното си узряване. Подходящ...
...Смокини и ядки, събрани в зрялост, приготвени по правилата на изкуството, без добавки. Това е гаранция за автентичния вкус наплодовете, подсилен от експертните ръце на г-н и г-жа ГИОНИЕ... Стъкленица 200 г.
... прави идеален плод за консумация на свежи резени, в плодови салати, смутита или дори в екзотични коктейли.
Анансът Pain de Sucre от Бенин е произведен по биологичен начин и се събира в зрялост, което гарантира качеството и свежестта на плода. Освен това, неговият етичен и устойчив произход го прави екологично отговорен избор.
Плодовете се продават в кашони по 8 плода (общо тегло между 12-15кг).
Свържете се с нас, за да поръчате или за всякакви нужди от информация.
... производствено качество, много преди националното и европейското законодателство. Споразумение, което, както и тогава, е основано на строги правила и стриктен контрол на качеството. История, традиция, автентичност, уважение към територията и околната среда са принципите, които ръководят целия производствен процес на Laudemio, от хармоничното управление на маслиновите градини до селективното събиране наплодовете в перфектния им стадий назрялост, от смилането до грамолиране и стриктно студено извличане, до бутилирането и внимателното съхранение на продукта.
СА ТРУХАЛ ДЕ МАГИНА е земеделска кооперация, посветена на производството, преработката, опаковането и търговията с екологично зехтин от високо качество.
Качеството на нашите масла се дължи на привилегированите условия, в които се намират, и на взаимното уважение и сътрудничество с околната среда. Тези условия ни позволяват да събираме плодовете в оптимални условия назрялост, за да произведем...
...Grenade & Co, компания, базирана в Турен, произвежда и търгува с 100 % био и натурален сок от нар с ПРЕМИУМ качество, притежаващ антиоксидантни свойства, полезни за организма.
Нарът е събран в естествената си среда и на плодородна почва. Плодовете, събрани в зрялост, се пресоват под вакуум и ви гарантират чист био сок от плодове, който не е окислен.
Продуктите, продавани под марката VAIA, ви...
... е гарантирано благодарение на ръчното производство, следващо ритъма на сезоните. Пресните плодове се подбират внимателно и се обработват в пълна зрялост, за да освободят всички свои аромати. Рецептите са 100% натурални, без добавяне на аромати или оцветители. Плодовете се нарязват фино, за да се максимизира техният ароматен потенциал, като същевременно се осигурява хомогенна продукция. Бутлирането...
Компанията CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO предлага набор от конфитюри, мед, конфитюри от вино и деликатеси от Сотерн на своите професионални клиенти. Плодовете и зеленчуците идват от регионални производители и се подбират в стадия на оптимална зрялост, за да бъдат след това преобразувани в конфитюр. Плодовете и зеленчуците се сортират на ръка, нарязват се с нож, за да се запази тяхната текстура и вкус, а готвенето се извършва в котел на силен огън.
... крайбрежие на Турция, където се намира най-голямата маслинова плантация в страната. Използваме само най-добрите маслини, които се берат на ръка точно в момента на тяхната зрялост. В рамките на само няколко часа, реколтата се обработва в нашата модерна маслодайна фабрика. По този начин се гарантира, че плодовете остават непокътнати и отговарят на най-високите стандарти за качество. Ние спазваме този...
... пълна зрялост. ИННОВАЦИЯТА: да се извлече точно толкова алкохол, колкото е необходимо, за да се възвърне максималното удоволствие от виното, като същевременно се запазят предимствата на традиционното винопроизводство. Открийте "Бързо вино", обещание за свежест и плод с намалено съдържание на алкохол и калории.
...
Затова, ние лично избираме нашите доставчици, следвайки критерии за близост и с гаранция, че техните производствени практики са уважителни към околната среда, за да получим плодове и зеленчуци от първо качество и в сезона им, в оптималния момент назрялост за изработването на всеки от нашите продукти.
Така можем да предадем на нашите конфитюри собствената и уникална личност на вкуса и аромата наплодовете.