...Всички наши сушени плодове не съдържат добавена захар, оцветители или консерванти. Производителите събират плодовете в зрялост. След това ги нарязват и ги сушат в сушилня. Средно са необходими 7 до 12 кг пресни плодове, за да се получи 1 кг сушени плодове. Предлагаме ягоди; манго; кокос; банани; ананас; киви; круша; хурма; сини сливи; праскови; портокали и кръвни портокали, и накрая лимони и...
Франция, Pineuilh
... ферментирано в контролирани по температура неръждаеми стоманени резервоари Отлежавано в резервоари, за да се запази свежестта на плодовете ВИДОВЕ ГРОЗДЕ 53% Cabernet Sauvignon 37% Merlot 10% Cabernet Franc БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ Украсено с красива виолетова роба, Château Talusson разкрива флорален нос и свежи нотки на червени плодове. Вкусът е гладък, с нежна плодова нотка, което го прави достъпен веднага. ПОДХОДЯЩИ ЯСТИЯ Château Talusson перфектно се съчетава с гриловани меса, ястия с сос или десерти на плодова основа. Сервирайте между 16°C и 18°C (60°F и 64°F).
Франция, Avignon
...Прасковата е плод на малко дърво, наречено Прасковено дърво (Prunus Armeniaca), което принадлежи към семейството на Розоцветните. FRDP създава културни линии за своите биологични праскови, отглеждани на открито от нашите строго подбрани фермери. Биологичните праскови ще бъдат събрани в точното време на зрялост и доставени на фабриката директно след прибиране на реколтата. Плодовете се одобряват...
Франция, Vienne
...Piper-nigrum е лиана с овални листа, висока 4 до 5 метра, която процъфтява около Кампот в планината Пном Воар, ползвайки порьозен латеритен почва, на височините на малките хълмове, обдухвани от морските ветрове на близкия залив на Сиам. Плодовете на това дърво се събират на гроздове в различни степени на зрялост. Черният пипер се събира зелен, след което се суши и естествено окислява, а накрая се...
Франция, Issy-Les-Moulineaux
...Ето едно автентично удоволствие от Долината на Рона в пълна зрялост! Добре известно на любителите на виното, Шато дьо Бокастел представлява просто елита на апелацията Шатоньоф-дю-Пап. Семейство Перен предлага тук изключителен реколта 2007, белязан от горещи дни и прохладни нощи, които благоприятстват идеалната зрялост на плодовете. Материята е великолепна в своята деликатност, а общият баланс е...
Франция, Roubia
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\n65% Гренаш 25% Сира 10% Мурведър\nСтепен 14°\n\nVINIFICATION\nГроздето се събира в оптимална зрялост за идеален баланс между танини и захари. То се смачква и обира, след което се мацерира в продължение на един месец. 21 месеца винфикация без намеса в бетонни съдове.\n\nDÉGUSTATION\nИнтензивен гранатов цвят, млади отенъци. Приятен нос, червени плодове, подправки, гарига...
Франция, Paris
...Комбинацията, която никога не подвежда за аперитив: дует от красиви, сочни, био маслини без костилки. Тънък микс от вкусове: плодовостта на черните маслини Каламата, пикантността на зелените маслини и билковият нюанс на босилека и ригана. Нашите реколти се берат изключително на ръка и в пълна зрялост, когато плодовете придобиват красивите си цветни оттенъци. Те са освободени от горчивината си...
Франция, Brunoy
...Разликата в цвета се дължи на по-късното му събиране. Червеният пипер Voatsiperifery от Мадагаскар се събира в зрялост, когато плодовете са червени. Не е по-малко опасно да се търси "пиперът на върховете" на 20 метра от земята. Вкусът на червения пипер Voatsiperifery е по-мек от този на черния пипер Voatsiperifery. Той остава в по-топли тонове благодарение на зрялостта си и интензивността си в устата. Подходящ е за небца, които не са особено любители на пикантността на пипера. Тегло: 250 г Количество: 125 г, 200 г, 250 г, 500 г, 1 кг...
Франция, Gennevilliers
...Уникална. Това е единственото определение, което може да опише това сладко. Богата на 60% плодове, тя разкрива изключителна ароматна сила. Нежното готвене преобразува пресните манго, нарязани в нашите работилници, в кремообразно сладко, вдъхновено от свежестта на плодовете, събрани в пълна зрялост. Това е традиционно ръчно производство, създадено изключително за Seneafood. Сладките на...
Франция, Brive La Gaillarde
...Смокини и ядки, събрани в зрялост, приготвени по правилата на изкуството, без добавки. Това е гаранция за автентичния вкус на плодовете, подсилен от експертните ръце на г-н и г-жа ГИОНИЕ... Стъкленица 200 г.
Франция, Paris
... прави идеален плод за консумация на свежи резени, в плодови салати, смутита или дори в екзотични коктейли. Анансът Pain de Sucre от Бенин е произведен по биологичен начин и се събира в зрялост, което гарантира качеството и свежестта на плода. Освен това, неговият етичен и устойчив произход го прави екологично отговорен избор. Плодовете се продават в кашони по 8 плода (общо тегло между 12-15кг). Свържете се с нас, за да поръчате или за всякакви нужди от информация.
Съответстващи продукти
Ананас захарен хляб
Ананас захарен хляб
Франция, Montlouis-Sur-Loire
...Grenade & Co, компания, базирана в Турен, произвежда и търгува с 100 % био и натурален сок от нар с ПРЕМИУМ качество, притежаващ антиоксидантни свойства, полезни за организма. Нарът е събран в естествената си среда и на плодородна почва. Плодовете, събрани в зрялост, се пресоват под вакуум и ви гарантират чист био сок от плодове, който не е окислен. Продуктите, продавани под марката VAIA, ви...
Франция, Cologne
... е гарантирано благодарение на ръчното производство, следващо ритъма на сезоните. Пресните плодове се подбират внимателно и се обработват в пълна зрялост, за да освободят всички свои аромати. Рецептите са 100% натурални, без добавяне на аромати или оцветители. Плодовете се нарязват фино, за да се максимизира техният ароматен потенциал, като същевременно се осигурява хомогенна продукция. Бутлирането...
Франция, Prechac
Компанията CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO предлага набор от конфитюри, мед, конфитюри от вино и деликатеси от Сотерн на своите професионални клиенти. Плодовете и зеленчуците идват от регионални производители и се подбират в стадия на оптимална зрялост, за да бъдат след това преобразувани в конфитюр. Плодовете и зеленчуците се сортират на ръка, нарязват се с нож, за да се запази тяхната текстура и вкус, а готвенето се извършва в котел на силен огън.
Франция, Saint Genies De Fontedit
... пълна зрялост. ИННОВАЦИЯТА: да се извлече точно толкова алкохол, колкото е необходимо, за да се възвърне максималното удоволствие от виното, като същевременно се запазят предимствата на традиционното винопроизводство. Открийте "Бързо вино", обещание за свежест и плод с намалено съдържание на алкохол и калории.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play