...Всички наши сушени плодове не съдържат добавена захар, оцветители или консерванти.
Производителите събират плодовете в зрялост. След това ги нарязват и ги сушат в сушилня.
Средно са необходими 7 до 12 кг пресни плодове, за да се получи 1 кг сушени плодове.
Предлагаме ягоди; манго; кокос; банани; ананас; киви; круша; хурма; сини сливи; праскови; портокали и кръвни портокали, и накрая лимони и...
... ферментирано в контролирани по температура неръждаеми стоманени резервоари
Отлежавано в резервоари, за да се запази свежестта наплодовете
ВИДОВЕ ГРОЗДЕ
53% Cabernet Sauvignon
37% Merlot
10% Cabernet Franc
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Украсено с красива виолетова роба, Château Talusson разкрива флорален нос и свежи нотки на червени плодове. Вкусът е гладък, с нежна плодова нотка, което го прави достъпен веднага.
ПОДХОДЯЩИ ЯСТИЯ
Château Talusson перфектно се съчетава с гриловани меса, ястия с сос или десерти на плодова основа.
Сервирайте между 16°C и 18°C (60°F и 64°F).
...Прасковата е плод на малко дърво, наречено Прасковено дърво (Prunus Armeniaca), което принадлежи към семейството на Розоцветните.
FRDP създава културни линии за своите биологични праскови, отглеждани на открито от нашите строго подбрани фермери.
Биологичните праскови ще бъдат събрани в точното време назрялост и доставени на фабриката директно след прибиране на реколтата. Плодовете се одобряват...
...Piper-nigrum е лиана с овални листа, висока 4 до 5 метра, която процъфтява около Кампот в планината Пном Воар, ползвайки порьозен латеритен почва, на височините на малките хълмове, обдухвани от морските ветрове на близкия залив на Сиам. Плодоветена това дърво се събират на гроздове в различни степени назрялост. Черният пипер се събира зелен, след което се суши и естествено окислява, а накрая се...
...Ето едно автентично удоволствие от Долината на Рона в пълна зрялост! Добре известно на любителите на виното, Шато дьо Бокастел представлява просто елита на апелацията Шатоньоф-дю-Пап. Семейство Перен предлага тук изключителен реколта 2007, белязан от горещи дни и прохладни нощи, които благоприятстват идеалната зрялостнаплодовете. Материята е великолепна в своята деликатност, а общият баланс е...
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\n65% Гренаш 25% Сира 10% Мурведър\nСтепен 14°\n\nVINIFICATION\nГроздето се събира в оптимална зрялост за идеален баланс между танини и захари. То се смачква и обира, след което се мацерира в продължение на един месец. 21 месеца винфикация без намеса в бетонни съдове.\n\nDÉGUSTATION\nИнтензивен гранатов цвят, млади отенъци. Приятен нос, червени плодове, подправки, гарига...
...Комбинацията, която никога не подвежда за аперитив: дует от красиви, сочни, био маслини без костилки.
Тънък микс от вкусове: плодовостта на черните маслини Каламата, пикантността на зелените маслини и билковият нюанс на босилека и ригана.
Нашите реколти се берат изключително на ръка и в пълна зрялост, когато плодовете придобиват красивите си цветни оттенъци.
Те са освободени от горчивината си...
...Разликата в цвета се дължи на по-късното му събиране. Червеният пипер Voatsiperifery от Мадагаскар се събира в зрялост, когато плодовете са червени. Не е по-малко опасно да се търси "пиперът на върховете" на 20 метра от земята.
Вкусът на червения пипер Voatsiperifery е по-мек от този на черния пипер Voatsiperifery. Той остава в по-топли тонове благодарение на зрялостта си и интензивността си в устата. Подходящ е за небца, които не са особено любители на пикантността на пипера.
Тегло: 250 г
Количество: 125 г, 200 г, 250 г, 500 г, 1 кг...
...Уникална. Това е единственото определение, което може да опише това сладко. Богата на 60% плодове, тя разкрива изключителна ароматна сила.
Нежното готвене преобразува пресните манго, нарязани в нашите работилници, в кремообразно сладко, вдъхновено от свежестта наплодовете, събрани в пълна зрялост.
Това е традиционно ръчно производство, създадено изключително за Seneafood.
Сладките на...
...Смокини и ядки, събрани в зрялост, приготвени по правилата на изкуството, без добавки. Това е гаранция за автентичния вкус наплодовете, подсилен от експертните ръце на г-н и г-жа ГИОНИЕ... Стъкленица 200 г.
... прави идеален плод за консумация на свежи резени, в плодови салати, смутита или дори в екзотични коктейли.
Анансът Pain de Sucre от Бенин е произведен по биологичен начин и се събира в зрялост, което гарантира качеството и свежестта на плода. Освен това, неговият етичен и устойчив произход го прави екологично отговорен избор.
Плодовете се продават в кашони по 8 плода (общо тегло между 12-15кг).
Свържете се с нас, за да поръчате или за всякакви нужди от информация.
...Grenade & Co, компания, базирана в Турен, произвежда и търгува с 100 % био и натурален сок от нар с ПРЕМИУМ качество, притежаващ антиоксидантни свойства, полезни за организма.
Нарът е събран в естествената си среда и на плодородна почва. Плодовете, събрани в зрялост, се пресоват под вакуум и ви гарантират чист био сок от плодове, който не е окислен.
Продуктите, продавани под марката VAIA, ви...
... е гарантирано благодарение на ръчното производство, следващо ритъма на сезоните. Пресните плодове се подбират внимателно и се обработват в пълна зрялост, за да освободят всички свои аромати. Рецептите са 100% натурални, без добавяне на аромати или оцветители. Плодовете се нарязват фино, за да се максимизира техният ароматен потенциал, като същевременно се осигурява хомогенна продукция. Бутлирането...
Компанията CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO предлага набор от конфитюри, мед, конфитюри от вино и деликатеси от Сотерн на своите професионални клиенти. Плодовете и зеленчуците идват от регионални производители и се подбират в стадия на оптимална зрялост, за да бъдат след това преобразувани в конфитюр. Плодовете и зеленчуците се сортират на ръка, нарязват се с нож, за да се запази тяхната текстура и вкус, а готвенето се извършва в котел на силен огън.
... пълна зрялост. ИННОВАЦИЯТА: да се извлече точно толкова алкохол, колкото е необходимо, за да се възвърне максималното удоволствие от виното, като същевременно се запазят предимствата на традиционното винопроизводство. Открийте "Бързо вино", обещание за свежест и плод с намалено съдържание на алкохол и калории.