...Гъба Цеп Болетус Едулис 6-9 е премиум сушена гъба, ценена за своя богат, земен вкус и умами нотки. Идеална засупи, сосове и ризото, тя добавя дълбочина на широк спектър от кулинарни приложения.
...За да приготвите гарнитура: налейте поне 1 литър вода в тенджера и я доведете до кипене, поставете пакет с микс от зърнени култури с зеленчуци, гъби и подправки в него, добавете сол и гответе на слаб огън до готовност за 20-25 минути.
Извадете пакета, повдигайки го за дръжката с вилица. Оставете водата да се отцеди. Отворете пакета, като го нарежете с ножица. Изсипете съдържанието на пакета в чиния, разбъркайте. По желание добавете растително масло или масло.
... класика. Силен гювеч също не бива да остава без нея.
Най-добре ароматната подправка се съчетава с картофена супа и салата, картофени кнедли и печени картофи, печено патица и гъска, тъмни гъби, моркови, грах, пълнени домати и доматена супа, рибни супи и рибни яхнии.
Съдържание: 10,00 г
Артикул №: 206560...
... прах, без мирис и разтворим във вода, с срок на годност от три години, когато се съхранява на хладно и сухо място. Foodcom S.A. предлага MSG в опаковки от 25 кг.
Популярността на мононатриевия глутамат произтича от способността му да придава уникален вкус, известен като "умами", който се счита за петия вкус. Това го прави широко използвана съставка в хранителната индустрия, особено за подобряване на вкуса на меса, супи, печива, подправки и други продукти.
... на вашите сосове и яхнии, както и създава отлични ризота. В колекцията на д-р Ана предлагаме сушени манатарки, които произхождат от екологично чисти гори и съдържат чудесен аромат, който можете да се наслаждавате през цялата година.
Преди употреба, залейте сушените гъби с вода и оставете да набъбнат за около 30 минути. Гъбите ще абсорбират част от течността и по този начин ще станат по-големи и...
...Известен като "Перлата" на гъбите, стриди гъбата има много деликатен вкус и се готви бързо, което я прави отлична за бързи пържени ястия или прости супи.
Ядена сурова, гъбата има леко горчив и кисел вкус.
Поради деликатната си природа, стриди гъбата е една от малкото гъби, които не е необходимо да се хидратират преди готвене.
Добавена в края на готвенето, стриди гъбите се съчетават добре с бели...
... сантиметра. Ламелите са добре дефинирани и с кремав цвят. Месото е много ароматно, соковито и пикантно. Произхожда от Япония.
Как да се консумират
Могат да се запържват, пекат или гриловат, в супи, кремове, пици и други.
...
Азиатските гъби изискват минимално почистване. Подходящо е да се избърсват с влажна кърпа (измиването с много вода би отнело част от вкуса им).
В енокито всичко е вкусно. То е "готово за употреба". Препоръчваме само да се отреже краят, покрит със субстрат.
Енокито е вкусно в суров вид. То украсява и подправя салати и сандвичи. Може да се добавя в супи (използва се като вермичели) и в ястия, приготвени по ориенталски начин, като се добавя в края на готвенето, за да се запази деликатният му вкус.
Съвети...
...Сушените гъби са идеална подготовка за всякакви поводи. За разлика от пресните гъби, сушената и смляна смес не е необходимо да се съхранява в хладилник или фризер. Достатъчен е херметически затворен контейнер, който да не позволява на яркия, гъбен вкус да изчезне. Колкото по-фин е фракцията, толкова по-вкусни са пюре супите и сосовете.
Използвайте заСупи, сосове, маринати, месни ястия, птици и дивеч.
Вкус
отличителен гъбен вкус
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 45
Мазнини (г / 100г)… 1,5
Въглехидрати (г / 100г)… 23
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 290...
... на растителни тонове.
Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус.
В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и засупи от смесени бобови култури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
... аромата на супи, бульони и други ястия. Те се получават чрез хидролиза на протеинови вещества.
- Подправкова смес: Продукти, които могат да се поръсват и се състоят основно от усилватели на вкуса, готварска сол, обичайни видове захар или други носители. Освен това, те могат да съдържат подправки, мая, зеленчуци, гъби, подправки, билки и/или екстракти от тях.
В допълнение към сладките и солените подправки, предлагаме и различни видове сол и захар.
... кулинарни помощници за приготвяне на вкусни и кремообразни десерти. В отговор на определени ограничения, EPICÉA разработва специфични продукти, като халал гама и био подправки. Нашето предложение се разнообразява, като предлагаме и дехидратирани гъби, за да придадем нотка на тероар на вашите асортименти.
Сме млада ИТАЛО-РУСКА компания, която предлага директно от СИБИРСКАТА гора продуктите, които получаваме в компанията директно от руския партньор, които обработваме и внасяме в ИТАЛИЯ, за да обслужваме малки и средни дистрибутори. Нашите продукти са ЗАХАРНИ ГЪБИ (boletus pinicola) замразени, сушени и в саламура, борова ядка, ЗАБРАНЕНИ ПЛОДОВЕ замразени и СУПИ, вече бутилирани с западна технология, изцяло натурални и богати на витамини.