...Mixeo е гама от решения с чист етикет, базирани на растителни влакна и/или ленено брашно.
Чрез своите декларации без Exxx, решенията от гама Mixeo отговарят на очакванията за чисто етикетиране и естественост.
Продуктите от гама Mixeo предлагат гладки и кремообразни текстури и могат да се използват в широк спектър от приложения. Например, те са добра алтернативана някои гуми/хидроколоиди или на жълтъка.
За повече информация: https://solutive.fr/solutions-clean-label-mixeo/
Или се свържете с нас: info@solutive.fr...
... здравословно Овесеното брашно е здравословна алтернативана пшеничното брашно. То съдържа много важни витамини (витамини от група B), минерали (включително магнезий и желязо) и антиоксиданти. Овесът също така съдържа бавни въглехидрати, което го прави идеален компонент за закуска. След консумацията на бавни въглехидрати, вие запазвате чувство на удовлетворение за по-дълъг период.
...Ечемиченото брашно е фино брашно, смляно от цели зърна ечемик. То предлага ядков вкус и е добър източник на фибри, витамини и минерали. Това универсално безглутеново брашно често се използва в печенето, предоставяйки здравословна алтернативана пшеничното брашно. Ечемиченото брашно може да бъде включено в различни рецепти, включително хляб, мъфини, палачинки и бисквити, като добавя нежна сладост...
...Еко чанта
Екочантите предлагат чиста, безопасна и екологична алтернатива. Изработени от 100 процента биоразградими материали – стари вестникарски чанти, юта и лепило на основа набрашно – екочантите могат да понесат по-голямо натоварване от обикновените чанти.
Размер: 38x42
Тип: биоразградим материал...
... разнообразие от ястия, което го прави универсално допълнение към всяко кулинарно репертоар. Независимо дали приготвяте растителен кебап или вкусна месна пита, VG Hostly P-M C1 предлага вкусна и удовлетворяваща алтернатива.
Съдържайки 30g протеин на 100g, VG Hostly P-M C1 Pea Meat Analog е както хранителен, така и вкусен. Неговият разкъсан вид и аромат на пиле го правят привлекателен вариант за...
...Брашното от печен нахут на Бадахшан е натурално и произведено по занаятчийски начин.
Закупуването набрашно от нахут представлява много добра алтернатива за безглутенова растителна кухня.
Закупуването набрашно от нахут на Бадахшан ще ви позволи да обогатите кухнята и сладкишите си благодарение на оригиналния му вкус и фина текстура.
...Нашата услуга за производство на лешниково брашно смилат печени лешници на фино брашно, което е перфектно за използване в захарни и паста продукти, както и в здравословни храни. Този процес гарантира, че лешниковото брашно запазва своя естествен вкус и хранителни ползи, което го прави отлична алтернативана традиционните брашна.
Избирайки нашата услуга за производство на лешниково брашно, вие...
...Сладкото лупиново брашно е идеално като алтернативана обикновеното брашно, като съставка в производството на хляб, бисквити, паста или палачинки. То показва емулгиращи свойства, свързва вода и увеличава свежестта на продуктите. В допълнение към другите видове брашно, увеличава хранителната стойност на продуктите, към които се добавя.
Допълнителни ползи от консумацията на лупиново брашно:
• има...
... леко орехов нюанс, лененото брашно е много подходящо за приготвяне на хляб и сладкиши. При печене, около 20% от количеството зърнено брашно, посочено в рецептата, може да бъде заменено с органично ленено брашно. Препоръчителна консумация: За телесно тегло от 65 кг, се препоръчва максимална дневна консумация от 3 порции по 15 г органично ленено семе.
Този продукт е контролирана органична храна според DE-ÖKO-006.
...Мекото вкус на био масло от морски зърнастец отлично се съчетава със смутита, плодови барчета, хляб и мюсли.
Маслото от семена на морски зърнастец е идеално за смутита, плодови барчета, хляб и мюсли. Неговият мек вкус е чудесна алтернативана традиционното, съдържащо глутен пшенично брашно и е истински акцент в списъка с вашите съставки.
Нашето био масло от семена на морски зърнастец има жълт...
...Гроздето е отлична алтернативана пастата, картофите или ориза. Естествено, протеинът от елда не съдържа глутен, но все пак притежава лепкави свойства. Това го прави често добавка към безглутеновия хляб. Елдата се произвежда от зърна, които се подлагат на печене. Това се прави основно, за да се придаде нов, интересен аромат. Суровата елда може да се смели в мелница и така полученото брашно се...
...Брашното от сладки картофи е богато на хранителни вещества, фибри, антиоксиданти и не съдържа глутен. То е много добра алтернативана традиционните брашна.
Естествено сладко, то подобрява ястията, придавайки им повече вкус и оранжев цвят.
Може да се използва в много хранителни приложения: хлебни изделия, сладкарски изделия, супи, сосове и др.
...Бялото царевично брашно е вид брашно, което се произвежда чрез смилане на бели царевични зърна до фино прах. То е основна съставка в много кухни по света, особено в Латинска Америка, Африка и части от Азия, където се използва за приготвяне на тортили, тамалес, пупуси и други традиционни ястия.
Бялото царевично брашно обикновено е без глутен и следователно е отлична алтернатива за хора с непоносимост към глутен или целиакия. Освен това е богато на фибри и основни хранителни вещества, включително витамини B и C, желязо и протеин.
... глутен или целиакия, нашите безглутенови брашна предлагат вкусна и безопасна алтернатива. Насладете се на разнообразие от безглутенови рецепти, без да правите компромис с вкуса или текстурата.
Богати на хранителни вещества: Всеки вид брашно носи своя уникален хранителен профил на масата. От високото съдържание на протеин в елдата до богатото на фибри просо, нашите брашна са пълни с основни хранителни вещества, които да подкрепят вашето общо здраве.
Универсалност: Независимо дали печете хляб, правите паста или създавате безглутенови лакомства, нашите брашна са изключително универсални.
...Бялата царевична брашно Bio без глутен е продукт с високо качество и органичен произход, получен от смилането на зърна бял царевица. Това брашно е идеален избор за тези, които търсят безглутенова и органична алтернатива при приготвянето на разнообразие от вкусни и питателни ястия. То е традиционна култура от Америка и има дълга история като основна храна за много местни населени места. Днес...
...Наполитански картофени чикки
Наполитанските чикки са вкусна алтернативана класическите гнOcchi, типично ястие от италианската традиция. Те произлизат от оригиналната рецепта, която комбинира селектирани картофи и брашно от мека пшеница. Нашите Наполитански чикки са направени само от пресни картофи, качествени суровини, които изразяват силна териториална характеристика.
Сравнение между прясна и...
...Овесеното брашно е много подходящо за приготвяне на тестени изделия. Най-популярни са овесените бисквити и палачинките. Когато добавите овесено брашно, ястията стават по-богати и ронливи, така че то може да служи като отлична алтернативана пшеничното брашно. Овесите съдържат много витамини (B и E) и минерали (фосфор, цинк, манган). Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява да се запазят повечето от витамините и минералите.
Тегло: 500 г...
...Брашно от лешници, получено чрез смилане на прясно печени лешници, се използва като хранителна и ароматна алтернативана традиционното брашно в различни лакомства като торти, бисквити, сладки, сладолед и различни здравословни храни. Това позволява вмъкването на хранителните качества и изисканата арома на лешниците в разнообразие от кулинарни изкушения.
...CHOCAR е брашно, получено от дехидратация и супер микронизация на пулпата от сицилиански рожков, естествено веган и без глутен.
Благодарение на цвета и вкуса си, брашното от пулпа на рожков CHOCAR се използва като по-здравословна алтернативана какаото и благодарение на високото си съдържание на захар може да ограничи добавянето на захар в тестото. Без мазнини и възбуждащи вещества, то намира...
...Кората гранулат се произвежда в много размери (до брашно) и в различни степени на чистота. Чистият гранулат от вътрешната кора е най-ценен.
Има много приложения за гранулати: като изолация за кухини, добавки за конни манежи или за химическата и техническата индустрия, гранулатите са естествена и устойчива алтернатива. Изискванията определят чистотата и размера на гранулата (до брашно).
Правилото е: Колкото по-леко е материалът, толкова по-ценен и чист е той.
...Оризовите спагети са здравословна и вкусна алтернативана традиционната паста, направена от пшеница. Те са изработени от оризово брашно и вода, и са естествено без глутен и с ниско съдържание на мазнини. Идеални са за тези, които търсят безглутенови хранителни опции или за тези, които искат да намалят консумацията на въглехидрати. Оризовите спагети са лесни за приготвяне и имат мека и лека текстура, което ги прави идеални за комбиниране с разнообразие от сосове и подправки. Опитайте оризовите спагети днес и открийте нов начин да се насладите на любимите си ястия с паста!
... fillings. Насладете се на здравословната добродетел на лазанята от спелта, вкусна и питателна алтернатива, която внася нотка на селски чар в вашето хранене. Повдигнете нивото на лазанята си с плътната и ароматна лазаня от спелта, перфектна за тези, които търсят здравословен и вкусен обрат на обичаната класика. Освен това, както всички наши продукти, те са органични и вегански.
Размер на порцията: 100г
Енергийно съдържание: 1439kj / 341 kcal
Общо мазнини: 3,0g
Наситени мазнини: 0,4g
Общо въглехидрати: 60,0g
Захари: 0,8g
Фибри: 8,8g
Протеини: 14,0g
СОЛ: 0,01g...
...Чипсовете Azar от пита са здравословна алтернативана обикновените картофени чипсове. Това са първите чипсове от пшенично брашно в Сърбия.
Чипсовете от пита Azar се произвеждат според най-високите стандарти за качество, на високотехнологично оборудване, разработено от нашите технологи.
Чипсовете от пита са истинска новост на пазара за закуски!
...Сухият малцов прах е изключително универсален. Той е особено важен при домашно пивоварство и печене. Поради високото съдържание на малтоза, сухият малцов екстракт е естествена алтернативана захарта за храни като сладкарски изделия, зърнени храни, мюсли или шоколад. Освен това, много тъмните малцови екстракти предлагат алтернативана карамела и са без добавки с Е номера.
...Нашата захар от фурми (или фурмова пудра) се получава чрез смилане и пресяване на сушени и безкостилкови биологични фурми от сорта Деглет Нур.
Тя притежава естествена сладост, съставена на 100% от био фурми.
Отлична алтернатива за замяна на рафинираните захари и добавяне на нови аромати във вашите приготвяния, докато се възползвате от витамините и минералите на фурмите.
Нашата био захар от фурми е нерафинирана и необработена. Тя не е разтворима.
Позволява естествено подслаждане с по-нисък гликемичен индекс.
...Концентрат от нахутен протеин, без горчив вкус, без глутен, веган, произведен в Германия
Нахутен протеин, без горчив вкус
Нашето нахутено протеиново брашно е ценна добавка и вкусна алтернатива за нови разработки или съществуващи продукти. Нежно жълтото нахутено протеиново брашно без горчив вкус има ядков и сладникав вкус.
Страни на произход: Италия, Гърция, Франция
Приложения за всички...
... ръчно изработени!
Ще се влюбите в нашите пасти с форма на гемили! А за нежно хрупкава текстура, изберете готвене ал денте.
Съвети за употреба: заврете водата, бързо готвене 3/4 минути, което запазва качеството на хранителните вещества, сервирайте студени или топли.
Съхранение: в затворен контейнер, на сухо, на тъмно.
Съставки: брашно от стара пшеница, нашето брашно от канабис, вода
Съдържание 250...
...която хидратира, овесеното брашно, което почиства и помага за намаляване на зачервяванията, и екстракта от цветя на арника монтана, който успокоява и облекчава, ще се насладите на своята мека и подхранена кожа, без мазен остатък. Съставки, избрани заради техните полезни свойства и прекрасна нулева алтернативана отпадъците!
Край на дискомфорта с облака Lamazuna!
Сладък, но здрав, той издържа средно 4 месеца при 1 употреба на ден.
Обем: 27мЛ...
... други растения.
Соята стана най-популярна в вегетарианската кухня. Тук тя се използва като пълен заместител на месото и млякото. Соевото брашно и пресовият остатък, който се получава по време на производството на масло, се използват в животновъдството.
Impulse Commodity Trading работи директно с най-добрите доставчици и предлага на своите клиенти соя с най-високо качество. За да разберете подробности, свържете се с нас на телефона, посочен на сайта.
мазнини: 20 г
протеини: 35.9 г
въглехидрати: 17.5 г...
...Качество: конвенционално
Произход: Европа
Приложение: подправки, месни изделия, хлебни изделия
Особености:
Маслодавното брашно се получава от пресования шрот, който остава след извличането на маслото. Продуктът е без алергени и служи като алтернативана горчичното брашно, което често се използва в месарската, хлебарската и индустриалната сфера. Маслодавното брашно притежава също много интересно аминокиселинно съдържание.