...Подправка за пиле златиста коричка Prymat придава на ястията изключителен вкус и аромат. Съставът на сместа Prymat включва разнообразни билкови и подправкови съставки, между които: сол, сладък червен пипер, лук, чесън, плод на кориандър, куркума и бяла горчица. Тази внимателно подбрана смес гарантира пълен успех в кухнята.
Без добавка на натриев глутамат.
... или Ø100 см. Масите са сгъваеми и разполагат с механизъм за заключване при отваряне. Всяка маса за стоене е индивидуално изработена при нас и напуска завода само след проверка. Изграждаме подходящи транспортни решения, които могат да бъдат с колела, да се подреждат една върху друга или да се движат с помощта на количка или повдигач.
Собствено производство: 59846 Сундерн
Модел: ST-U80E
Декор на плота: Декор на плота пипер + сол
Цветна стоманена тръба: 70-те ST-маси
Неръждаема стомана: ST-U80E и ST-U70E...
...С подправки в кухнята внасяте разнообразие и превръщате всяко ястие в истинско удоволствие. В Gewürzmanufaktur Engelskirchen – OxclusiviA ще намерите висококачествени, натурални подправки от цял свят, например едра морска сол от германските среднопланински райони, изискан Kampot пипер от Камбоджа или плодови чили от баското село Еспелет. Разгледайте нашия онлайн магазин и купете евтини подправки и подправкови смеси с високо качество.
...Специалитет от зехтин Фоа Гра. Емулсия от патица фоа гра (счукана) със сол и пипер. Готвено в автоклав при 104ºC (стерилизирано). Кремообразна текстура, идеална за намазване, приготвяне на канапета и/или предястия.
Тегло: 130g
MOQ: 500€...
...Поставките 33×33 и 40×40 са налични в същите цветове като съответстващите луксозни салфетки, с комбинация от различни продукти, като: нож, вилица, лъжица, салфетка, зъбочистка, сол и пипер.
... птиче месо. Също така е чудесно в дипове!
Съставки: куркума, морков, деликатесен червен пипер, кориандър, лук на гранули, кимион, чесън на гранули, праз, индийско орехче, пименто, шебцигеркле
Забележка за алергиците: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина.
Съдържание: 27 г в метална кутия...
...Ароматният мед от смърч и ела произхожда от местните гори на Баден-Вюртемберг и Бавария.
Мед от смърч/ела
Подправен и ароматен вид мед с приятни аромати и обикновено кафяв до зеленикаво-черен цвят.
Рецепти:
Розово печено агнешко филе с фина сос от кайсии и мед
Съставки:
(за 2 души)
2 свежи агнешки филета по 120 г
малко зехтин
50 г сушени кайсии
100 мл сухо червено вино
1 скилидка чесън, фино нарязана
1/2 лук, фино нарязан
150 г агнешки бульон (или бульон от месо)
2 супени лъжици мед от ела Wernet
малко пресен кориандър
кайенски пиперсол...
... тенденция да изсъхва веднага след готвене.
Нашите референции започват от основа, съставена от:
мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура.
От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта.
От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
...Салумето е извлечено от анатомичната част на корема на говеда, осолено за кратък период от време, след което се измива с течаща вода, подправя се с черен пипер и натурални аромати, узрява и се пуши по естествен начин.
СЪСТАВКИ: сертифицирано халал говеждо месо, сол, черен пипер (сладък или пикантен). Консерванти E 250, E 252, E 300, подправки и натурални аромати.
ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и...
...Това е хармонична смес от няколко подправки, основните от които са: кориандър, чесън, куркума, мента, червен пипер и сол.
Използвания на подправки за месо в кухнята:
Независимо дали са печени на тиган, във фурна, на барбекю, в сос, бульони или под всякаква форма на готвене, тази смес е перфектна! Намажете месото с масло (зехтин) и добавете подправките преди готвене.
Ползите от подправките за месо:
Тонизиращи и антиинфекциозни, антибактериални. Богати на витамини.
Антиоксидантни, противовъзпалителни, улесняват храносмилането.
Отличен източник на желязо, магнезий, протеини, манган, минерали, мед и др.
...Едно от най-известните тунизийски предястия е задължителната салата мещуия.
Съставена от печени чушки и домати, понякога се обогатява с риба тон и се сервира с хляб като мезе.
Състав: сладък пипер, пресен домат, лук, зехтин, соево масло, чесън, сол, подправки
Състав: сладък пипер, пресен домат, лук, зехтин, соево масло, чесън, сол, подправки
В наличност: 1000 продукта...
... освежаващ акцент.
Идея за рецепта: Печен сьомга с копър
Съставки:
4 филета сьомга
2 супени лъжици семена от копър
Сок от един лимон
Сол и черен пипер на вкус
2 супени лъжици зехтин
Референция: AR803824
Ean13: 3760306803824...
... предпочитанията, това е смес, която се използва за завършване на рибите, които ще се готвят на скара, във фурна или на пара, с материали, обогатени с подходящи подправки.
Съдържание:
Куркума, лют червен пипер, черен пипер, мащерка, бахар, дафинов лист, бял пипер, сумах, царевично брашно, сол, луков прах и чеснов прах съдържа брашно...
MAXIFRITES е търговец на едро на хранителни продукти на основата на картофи. Ние ви предлагаме широк асортимент от продукти: пресни предварително приготвени пържени картофи, замразени и предварително приготвени пържени картофи, замразени и предварително приготвени картофени специалитети (задушени картофи, риsolées, паризийски, с или без кора), замразени и предварително приготвени картофени пюрета ...
...Тази смес ще ви позволи да приготвите домашни хамбургери, пълни с вкус. Тази смес може да се използва и за подправяне на вашето месо. Състои се от паприка, черен пипер, чесън на прах, лук на прах, сладък чили и сол.
...Зелените гриловани маслини, които се приготвят чрез отстраняване на костилката и се предлагат за продажба в стъклени буркани, са известни и като барбекю маслини. По време на производствения процес се създава различен ароматен вкус, като се смесват ечемичени лук с различни подправки и зехтин. В грилованите маслини няма консерванти или добавки. Зелените гриловани маслини помагат за развитието на костите и зъбите на децата, намаляват стомашната киселина и елиминират недостига на калций. Маслината, която привлича различни вкусове, е дори по-здравословна заради ниското си съдържание на сол.
...Тесто за самоса
300 г брашно
100 г разтопено масло
150 мл вода
25 г царевично нишесте
Плънка от картофи
2 картофа
150 г грах или по избор
1 лук
2 супени лъжици растително масло
2 скилидки чесън, нарязани
½ ч.л. гарам масала
½ ч.л. смлян кориандър
1 ч.л. нарязан джинджифил
½ ч.л. куркума
сол, черен пипер
½ лимонов сок
1 ч.л. червен пипер на прах
2 супени лъжици нарязан кориандър
½ нарязан червен пипер...
...Плодове – Поръчайте зрели авокадота онлайн
За много хора авокадото вероятно е по-скоро зеленчук, но официално то се счита за плод. И тук плодът от Централна Америка наистина предлага много. Той е не само богат на ценни растителни мазнини, но също така е източник на витамини и минерали. В средата му се крие изненадващо голямо семе, което напомня на гигантски лешник. И месото му също не е за пренебрегване. То е вкусно както само с малко сол и пипер, така и може да бъде обработено в един от най-известните дипове: Гуакамоле! Поръчайте зрели авокадота онлайн – Купете повече екзотични плодове...
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
...Гуанчале е салам, получен от бузата на прасето. Месото се масажира със сол в продължение на около пет дни. Добавят се черен пипер и чили, след което се ароматизира с розмарин и градински чай, за да стане месото още по-вкусно. Зреенето, което продължава от 60 до 90 дни, се извършва в среди с оптимален климат и влажност. Използва се в кухнята в различни рецепти и сосове: паста алла карбонара, гриция и аматрициана, за да споменем най-известните.
...МАРИНИРАНИ АНШОА: Подобрени с комбинация от слънчогледово олио, оцет, лют пипер и сол. Един от най-класическите, но обичани морски вкусове, аншоата се предлага в маринована форма, носейки уникалния си вкус на вашите маси.
...Сварените октоподски пипала се предлагат в индивидуални опаковки, вакуумирани, което улеснява консумацията им. Могат да се нарежат на кръгчета върху легло от сварени картофи, да се поръсят с червен пипер, да се полее с екстра върджин зехтин и да се добавят няколко зърна едра сол. Също така е идеално за печене на скара или на жар, както и за приготвяне на винегрети или други ястия.