...Универсалната пушилня е проектирана за горещо пушене на солено свинско месо, месо и риба на открито.
Включва решетка за пушене на продуктите и тава за мазнина. Налична в различни размери: 380x280x170, 450x280x170, 450x280x240 мм. Тегло: 2.9 кг – 9.6 кг. Дебелина на стените: 11.5 мм.
Материал: Стомана
Използване: На открито...
Dsmart GmbH е основана през 2015 година в Германия, но нашата фабрика в Китай е създадена през 1990 година. Ние се занимаваме с производството на опаковъчни материали, например: гъвкави опаковки, хартиени торби, кутии за подаръци и др.
Намираме се в един от най-модерните райони на Китай: район QingXi, град DongGuan, провинция Guangdong.
Нашите основни продукти са: опаковки за грозде, хартиени то...
...• Бардове на плоскости: с или без междинна хартия
• Бардове, нарязани по размер за шишчета, печива, турнедос, паупиети
• Суровини от одобрени за ЕС кланици
ПРИЛОЖЕНИЯ
• Бард за обвиване на всички видове меса: свинско, птиче, говеждо, агнешко…
• За всички видове продукти: печива, шишчета, турнедос, паупиети, пастети…
ОПАКОВКА
• Прясно или замразено: Картон или кашон от 5, 10 или 20 кг...
Етс Дюпуй-СБК е семейна компания, основана през 1928 г., с дейност в износа и вноса на сухи, пресни и замразени хранителни продукти. Специализирани в департаментите на отвъдморските територии: Мартиника, Гваделупа, Френска Гвиана, Реюнион, Майот, Тахити, Нова Каледония и Африка. Департаментът Левалуа се занимава с транзит, транспорт и износ и внос на сухи, пресни и замразени хранителни продукти къ...
...Също така, Рамса клюквен мед отлично подхожда на класическите бързо запечени ястия като дивеч, говеждо или свинско. Много маринати за салати получават особено изтънчен нюанс с Рамса клюквен мед и се превръщат в истински кулинарен деликатес. Също така, можем да препоръчаме тази плодова специалитетка и за сърдечно сирене.
... / електронен вакуумен метър
Работен капацитет: 8 кг / 20 кг / 60 кг / 120 кг / 240 кг / 400 кг / 600 кг / 800 кг / 1200 кг на партида.
Приложения:
Вакуумният тумблер е подходящ за различни производствени процеси на месни продукти, като свинско, говеждо, агнешко, пилешко, патица, риба и морски дарове и др…...
... всички познаваме. Зреенето се извършва в среди с контролирана влажност и температура за не по-малко от 45 дни. Препоръчва се като предястие и като съставка за основни ястия (напр. Паста на фурна).
Категория: Калабрийски колбаси
ТЕГЛО: 300/350 г
СЪСТАВКИ: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Тегло: 0.350 кг...
...За приготвянето на бургер месо от говеждо, свинско, птиче или смесено, разполагаме с голямо разнообразие от подправки, сред които ще намерите и различни вкусове като BBQ, кебап, фини билки…
Всички наши продукти се изработват с висококачествени суровини, гарантирайки по този начин изключителен вкус при всяка хапка. Осмелете се да опитате нашите вкусни опции за бургер месо и се насладете на уникално кулинарно изживяване!
...което позволява да се регулира според дебелината на продукта и лесно да се постави месото под пресата. Освен това, тя е сваляща се. Така е възможно да се монтира гладка плоча за деликатни меса като птиче месо или текстурирана плоча за меса като говеждо или свинско.
Ръчната преса за месо е идеална за шницели, сушено месо, месо за уок или за бързи стекове.
Размери на машината (В×Ш×Д): 880 (1600 с крака) × 400 × 450 мм
Ширина на лентата: 400 мм
Тегло: 25 кг (36 кг с крака)
Гаранция: 1 година...
...Основни функции
Команди с тъчскрийн
Автоматична система за почистване, съвместима с почистващия агент Fri-Jado Rotisserie
Ротиращият театър създава хранително изживяване в магазина и стимулира спонтанните покупки
250 програми, всяка от които съдържа до 9 фази на готвене
Cook Correction открива и коригира аномалии по време на цикъла на готвене
Безкрайни възможности: птици (парчета), свинско печено, котлети, агнешко, говеждо печено, свинска гърда, месен хляб, поркетта и други протеини
Опционален Wi-Fi за проследяване и управление на рецептите чрез платформата Fri-Jado SmartConnect...
...ръчно обработени и подбрани, без добавки от какъвто и да е вид, без усилватели на вкус, разделители или помощни средства. Не ни трябват.
След печене или гриловане на месото, подправете на вкус.
Подходяща за говеждо, но също така и за свинско и птиче месо.
...САЛВИЯ - Salvia officinalis
Силно камфорна, сRobustен вкус, салвията се използва като мощен подпис. Също така наречена камилски език.
Растение
Салвия - Salvia officinalis.
Кулинария
Запарка, плънка, телешко, свинско, дребен дивеч, сос.
Форма / Количество
Сушени листа БИО / 15g - 75g.
Произход
Франция - 100% биологично растение.
Ползи
Стягащо, антисептично, противовъзпалително, тонизиращо, храносмилателно, против изпотяване, менструални смущения, хипогликемично.
Онлайн аптека на Cabri D'or ви придружава в откритията на всички наши сушени растения.
...Деликатна, нежна и с леко ароматизирана, тази горчица е идеална за фини винегрети или майонеза и в комбинация с бели меса или студени птици. Особено вкусна с печено свинско или телешко, или за декласиране на тиган с крем, … финният аромат на орехи ще ви изненада неведнъж.
Съставки: Горчичени семена, вода, оцет, орехова паста (сварени орехи: 63%, вода, слънчогледово масло, аромат): 5%, сол, захар, аромат (орехи), консервант: натриев бисулфит
Съществува и в кофа от 1,1 кг...
...Цялата ароматна мощ на балсамовия оцет чрез дългата концентрация на плода по време на редукцията на огън.
КЛЮЧОВИ ТОЧКИ
Характеристики
Оцет, получен от карамелизация на прясно ябълково мъст, съчетан с нашия натурален оцет Озпина.
Истински еликсир, всяка капка има значение.
Идеален за салати и за декласиране на запечени меса като свинско или патица.
Опаковка
Елегантна стъклена бутилка с сифони от 200 мл, механична капачка с люлеещ се механизъм.
... едва през 2005 г., след като се установихме в М.I.M., успяхме да се развием в производството и дистрибуцията на едро и полу-едро в Белгия.
Ние сме много взискателни относно вкуса и качеството на нашите меса, предназначени за производството на шишчета.
Предлагаме голямо разнообразие от меса, включително червени меса от говеждо, агнешко, телешко и свинско. Продаваме също така и патешки дроб. Нашите меса са сертифицирани като био и се изнасят пресни.
От 2001 г. CORNILLÉ, експерт в обработката на съпътстващи продукти от говеда, събира всяка година 120 000 тона суровини в Голям Запад при своите партньори, кланиците и цеховете за разфасоване на групите AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) и BIGARD. Тези съпътстващи продукти се трансформират в мазнини, обезводнени протеини и костни минерали.
CORNILLÉ е избрал да спазва йерархията на употребите, като...
JamonShop.es е компания, специализирана в онлайн продажбата на най-добрите испански традиционни продукти. Нашата философия се основава на конкретна цел: да доставим на нашите клиенти продуктите на най-добрите испански марки, признати на международно ниво, в най-кратки срокове и на безконкурентна цена. Нашите професионалисти са специалисти с опит в сферата на продажбите и разпространението на проду...
...Съчетание: аперитив, свинско, птица, постна риба (севиче от дорадо) и вегетарианско ястие (авокадо и манго)
Винификация: Ръчно бране. Винификация: леко пресоване, ферментация и отлежаване на утайка в бъчви. Отлежаване: 12 месеца с bâtonnage, обновление с ново дърво на 30%
Око: кристално с златисти отблясъци
Нос: привлекателен с плодове и сочни цитруси
Устата: обширна и жива, с много дълъг...
... рецептите на гърба на опаковката и да се насладите на вкусното, ярко ястие!
▪ Вкусно е с всяко месо: птиче (пиле, пуйка, патица), свинско, говеждо, агнешко.
▪ Гответе по всякакъв начин! Запържете в тиган, гответе в микровълнова, печете във фурна, запържете на открит огън, BBQ.
▪ Подправката за грил и BBQ може да се използва през цялата година с всякакви видове месо, приготвени по всякакъв начин!
...Касонсеите (или касончели) са едно от най-известните ястия в бергамаската кухня. Това ястие от пълнени тестени изделия е създадено, за да се използват остатъците от свинско и говеждо месо. Продуктът се обогатява с течение на годините с добавянето в пълнежа на: амарети, стафиди и лимонова кора.
„Касонсèi де ла Бергамаска“ от Пастифичио Давена са сертифицирани с марката „Бергамо Град на Хиляда... Вкуса“, издадена от Търговската камара.
Налични в опаковки от 250 г и 500 г.
... месо, ориз, свинско. Разбира се, той не може да липсва в нито една BBQ сос и придава на соса несравним аромат. Червеният пипер не обича силна топлина, иначе става горчив. Това е типичната подправка за испанската колбасна специалитет Чоризо.
...Le Calice Côtes du Rhône Blanc от Domaine des Élixirs е бяло вино от региона Côtes-du-Rhône в Côtes du Rhône.
Това вино е смес от 2 сорта грозде - Marsanne и Viognier.
На вкус това бяло вино е мощно с прекрасна свежест.
Обикновено това вино се съчетава добре с свинско, птиче месо или ...
...Мортадела Болоня е цилиндричен или овален cured месен продукт, който се произвежда изключително от свинско месо. Има розов цвят и незабравим, интензивен, леко подправен аромат. Този продукт има сертификация PGI (IGP).