...Helix е комбинация между стъклена бутилка с вътрешна резба на гърлото и ергономична тапа. Тя предлага качествен вид, запазва изключителния вкус и екологичните ползи, свързани с стъклото и корковата тапа, в иновативно и високо функционално решение.
Чрез ръцете на двама лидери на пазара на опаковки за вино – Amorim и O-I – потребителите вече могат да отворят бутилка, запазвайки класическия "поп", без необходимост от отварачка.
... перфектно с десерти и шоколади.
НАГРАДИ
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ С ПРЕПОРЪКА «ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН»
Международен конкурс за вино и спиртни напитки
2013
БРОНЗОВ МЕДАЛ
Международен конкурс за вино и спиртни напитки
2012
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ
Световен конкурс за спиртни напитки в Сан Франциско
2012
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ
Световен конкурс за спиртни напитки в Сан Франциско
2011...
...Дестало Виньо Верде Тинто
Направен с мощно тяло, тъмен тон и смела, газирана текстура, червеното е вино с по-високо алкохолно съдържание, с вкус на диви плодове и нюанси на цитруси. Сервирайте между 12ºC и 15ºC (53.6° до 59°F).
Дестало Виньо Верде Червено
Направено с мощно тяло, тъмен тон и смела, газирана текстура, червеното е вино с по-високо алкохолно съдържание, с вкус на диви плодове и нюанси на цитруси. Сервирайте между 12ºC и 15ºC (53.6° до 59°F).
... терморегулация
Отлежаване: 5% нови бъчви, 47.5% бъчви от едно вино, 47.5% бъчви от две вина
Дегустация: Това е вино с много характер и подправки; то е пиперливо и свежо на носа с приятен старт на черни плодове и лакрица. В устата текстурата е кремообразна, с добър обем и добре интегрирани танини. Финалът е дълъг с подправен и шоколадов вкус.
...Тази подправка с балсамов оцет е изработена чрез мацерация на множество подправки с пресен джинджифил, след което е смесена с смокини. Нейният уникален вкус подчертава всички видове меса.
Съставки: Балсамов оцет от Модена 77,8% (вино, гроздов сок, оцветител: карамел E150D. Съдържа: сулфити), смокини 19%, подправки 3,3% (канела, джинджифил, черен пипер, бял пипер, карамфил, черен кимион).
... зехтин в тиган, добавете ориза и го оставете да се готви малко, подправете на вкус. След това добавете около 100 мл бяло вино и го оставете да се изпари. Постепенно добавяйте гореща вода (малко повече от два пъти количеството ориз), като разбърквате постоянно в продължение на около 20 до 25 минути.
Ризото трябва да бъде "кремообразно", но ал денте. Когато е готово, го свалете от огъня и добавете около 25 г масло. Можете също така да добавите две супени лъжици пармезан.
Можете да замените водата с сметана или бульон. Поръсете с магданоз, лук или босилек и сервирайте.
...250g стъклен буркан (може да се поръча и в 30g буркан)
Медено-суфле за тези, които обичат да се увиват в меко одеяло край камината и да отпиват горещо греяно вино. В този вкус на медено-суфле ще усетите киселата сладост на медовото вино, преплетена с киселината на портокал, а нотките на подправки ще допълнят картината на уютна вечер. Идеално е за комбиниране с твърди сирена, сладолед, шarlot или щрудел.
*Всички полезни свойства на меда са запазени, тъй като температурният режим е строго контролирани.
Срок на годност: 24 месеца от датата на производство...
...Инновативен безалкохолен совиньон с свеж, минерален и лек вкус, произхождащ от биологично земеделие.
Неговият бледожълт цвят ни носи нюанси на слама. Носът разкрива нотки на грейпфрут, кръвна портокал и лимон. Устата очарова с живостта си и освежаващите цитрусови вкусове, характерни за сорта совиньон. Целият в лекота и свежест, той предлага мека структура с красива дълготрайност.
Разработен от...
...представяме продукта, който е автентичен за Валенсия, този коктейл го приготвяме отново с портокалов сок, бяло вино сорт мерсегера, тръстикова захар и дестилирано вино. Всички съставки са от биологично земеделие, без пестициди и химически продукти.
Подчертаваме свежестта му на вкус, тъй като продуктът трябва да се сервира добре охладен, за да се усетят по-отчетливо както виното, така и портокалът. Цветът и ароматът са незабравими, тъй като отново ни напомнят за присъствието на портокала.
...Буше
плод с добре концентриран вкус и приятна свежест, благодарение на фините си подправъчни нотки
Съчетание с храна: колбаси, червено месо, дивеч, сирене с твърда или мека кора
Винарство: След ръчно бране, виното се поставя в малки бъчви, които позволяват бързо утаяване на утайките и микрооксигенация. Тези два аспекта водят до усъвършенстване на танините и предлагат типично вино за апелацията, с...
... блестящо.
Аромат: Средна интензивност. Нежни тропически аромати като ананас, ягода или зелено манго и бяла костилкова плодка като кайсия.
Вкус: Добра киселинност, добре дефиниран и приятен. Лек солен нюанс, леко растително зелено, нещо кремообразно. Дълготраен послевкус, много балансиран и среден.
...Зелените аспержи ще бъдат перфектни за предястие или като гарнитура на ястие, като например сьомга с бяло вино.
"Техният вкус и нежната им стъбло ги правят лесни за употреба."
ОПАКОВКА: 10 x 1 кг = 10 кг / 12 x 600 г = 7,2 кг...
...Безалкохолна вариация на напитката с ярък, богат вкус и аромат, пикантни нотки на канела и цитруси.
Тази чудесна напитка затопля, тонизира и има много забележими антибактериални свойства.
Съставки: захар, пресни череши без костилки, натурален мед, пресен портокал, пресни черни касис, пресни листенца от суданска роза, смлени листенца от суданска роза, смляна канела, смлян червен пипер, смлян индийски орех.
ТЕГЛО НА ПРОДУКТА: 25 г
ТИП ОПАКОВКА: Пакет / Шоу кутия...
...Ритонка горчива шоколад с сол от Залцбург и чили с 60% съдържание на какао, с прекрасно ароматен вкус и пикантно чили. Какаовите зърна идват от Западна Африка, обогатени с щипка натурална сол от Залцбург и чили.
Изключителна композиция.
Тази горчива шоколадова наслада прекрасно се съчетава с силно вино.
Хранителните стойности подлежат на колебания в зависимост от суровините и производствения процес.
Може да съдържа следи от мляко и ядки.
Съхранявайте на сухо и защитено от светлина място, предпочитано при температура от 12-20 °C:
95g: Шоколадова плочка...
...Качиокавало е полузрял сирене с влакнеста структура, произведено изключително от краве мляко, традиционно оформяно на ръка. Името му "качиокавало" произлиза от факта, че този продукт се зреe в двойки "на гърба" на дървени греди за поне 45 дни.
Представя се с интензивно жълт цвят, има пастообразна консистенция и приятен, леко интензивен вкус, отличен за консумация самостоятелно или с хляб, дори печен на скара, или в компанията на отлична чаша апулийско вино.
...1555 REINASCITA Розе 75cl на цена 12.4 €/л
Вино Ренесанс, основано на розе, подсладено с мед от гарига и захар, естествено ароматизирано с виолетка и смокиня.
Този напитка с етикет на 360° е почит към художественото и културно движение на Ренесанса във Франция. Той предава разкоша, красотата и финеса, както визуално, така и на вкус.
Дегустацията предоставя приятно усещане за сладост, както в носа...
...Този от Фелино, сред хилядите италиански салами, е най-сладък, приготвен с малко сол, зърна черен пипер и отлежал в долината на пармския шунка. Само от тежки италиански свине, започвайки от „трито ди банко“ (постно месо, без нерви и с тънък слой мазнина), първо смляно на средно едро, след това омесено с подправките (сол, пипер, малко бяло вино), оставено да почине, набито в червата „кулара“, както изисква най-автентичната традиция, която ще запази салама винаги мек. След два-три месеца ето я нарязаната на кръст филия, с пълен, кръгъл аромат, с особен вкус на щастие.
... трансфери между резервоари извън производствения процес.
ПРЕДИМСТВА
- Тръба, гарантирана без фталати
- Гъвкавост при ниски температури
- Хранителна тръба, лека и гъвкава за всмукване и налягане на всички хранителни течности: мляко, вино, водни продукти
- Трансфер без вкус и миризми на продукта
Версия в червен цвят за визуално разграничаване: разтоварване на био мляко, почистване на цистерни...
...набира популярност през последните години. Все повече хора избират спелта вместо класическата пшеница. Това, което отличава спелтата, са не само благоприятните й ефекти върху здравето, но и специфичният вкус.
Нашите спелтови грисини са налични в класическа версия без поръски („солени“) или с сусам (печеем сусама директно в тестото за още по-хрупкаво изживяване). Сигурни сме, че ще ги обикнете и двете!
Ползи:
- Направени от висококачествено органично спелтово брашно
- Без оцветители, добавки или консерванти
- Сертифицирани ВЕГАН...
...Категория: Подправки за вино
Подправки за вино - празник за сетивата!
Защо подправки за вино? Добро вино само по себе си е удоволствие. Вълнуващо подправено ястие също. Виното и ястията, хармонично съчетани с подходящите подправки за вино, създават напълно ново измерение на удоволствието. Очаровайте себе си и вашите гости с нашата подправка за Совиньон Блан!
Вкус и аромат: лимоново-пиперлив...
... Добри земеделски практики (GAP) и стандартни регулаторни изисквания.\n\nМногофункционална Подправка - Тази вкусна подправка може да се използва цяла или смляна, за да добави вкус към всяка рецепта. Може да се използва цяла или смляна в рецепти, смутита, лате или чай. Любима за зимните празници, карамфилите добавят топъл, пикантно-сладък вкус на греяно вино или червено вино, яйчен ликьор и варени плодове. Преди да глазиране на приготвена шунка, направете диамантен модел на повърхността и забийте всяка част с цял карамфил. Използва се в медицината като карминативно, ароматно и стимулантно средство."}...
...ОЧИ: Красив пурпурен цвят, прозрачен и дълбок. Лек гранатов отблясък.
НЮХ: интензивен, фин и деликатен, съчетава аромати на червени плодове (ягода, касис), конфитюрирани с по-пикантни нотки.
ВКУС: мек и маслен в началото, вкусът е забележително балансиран от прекрасна свежест. Танините, много присъстващи, но с голяма финес, ще му придадат отлична способност за стареене в следващите години.
червено вино: AOC...
...Екзотичен, флорален и плодов, шоколадът от произход Сен Доминго има кръгъл вкус на горчиво какао с изключителна дължина в устата, обогатен с ароматни нотки на подправки, вино и маслини.
Размер - Ш 16 x Д 8 x В 1,5 см
Количество в кашон: 10
Минимално количество за поръчка: 10
Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон
Артикулен номер: TO-SD
Държава на производство: Франция
Предварителна поръчка: Да
Бестселър: Не
Персонализация: Да...
... Epernay, Франция","Taste":"Вкус: Брут","Serving Recommendation":"Препоръчителна температура за сервиране: 8 - 10°C","Country of origin of primary ingredient(s)":"Страна на произход на основните съставки: Франция"}...
...Светло сламено жълт цвят с златисти отблясъци, цветен аромат с подправъчни нотки на ванилия. Сух вкус, приятно свеж и устойчив. Съчетания: Идеален като аперитив, с бели меса, рибни ястия, морски таралежи и ракообразни, стриди.
... букет от пъпеш и мандарина с нотки на мента и няколко цветни нюанса
ВКУС: Усеща се известна стягащост, но почти незабележима, с отлична плодова свежест
ХРАНА: Всички ястия на основата на риба, супи, паста и ориз, бели меса
АЛКОХОЛНО СЪДЪРЖАНИЕ: 13% об.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 10/12° C...
... виолетови нотки, на носа се разкрива величествено с нотки на кремък, графит и малки черни плодове.
На вкус разкрива своята топлина, последвана от плътна структура на меки и обгръщащи танини, разкривайки нотки на черен какао.
Непречистено вино, евентуалните утайки не компрометират качеството, а подчертават типичността и свидетелстват за целостта и естествеността на нашите винопроизводствени процедури. Отлично в съчетание с богати и структурирани ястия като втори ястия от дивеч, червени меса и зрели сирена.
...Дълбоко рубинено червено вино с изразен тревист и подправен аромат. Силното и узряло тяло се усеща при първата глътка, омекотено от правилната киселинност и меките танини. Виното предлага кадифен и добре балансиран вкус, на небцето вкусът е интензивен, но сложен. Освобождава дълъг аромат и послевкус на тютюн, добре смесен с дървесни аромати.
...Удобно оборудваните стаи предлагат всичко необходимо, с балкон с изглед към хотела, лесен достъп до ресторанта и тераса, където можете да се отпуснете и да се насладите на нашите вкусни ястия с медитерански вкус или да изпиете добро регионално вино или домашно приготвена бира.
Удобства в стаята:
Услуга по стаите
Посрещане на гости
Събуждане
Закуска в стаята
Ледарка
Креватче...