...Воскеваз Арени червено вино е средно тяло фино вино, произведено от местния арменски сорт грозде Арени Ноар. Това е рубинено червено вино с ярък аромат на червени плодове, череши и подправъчни нотки, а вкусът му е богат с добра дължина на послевкуса.
...Интензивно червено с рубинени отблясъци.
В носа се усещат зрели червени плодове, най-вече вишна и череша.
В устата е мощно и в същото време кадифено с нотки на лакрица.
В дългия финал тоновете, изразени в носа, се завръщат с последователност и баланс.
...Предлагаме ви да сервирате Côtes du Rhône Rouge с:
- Карпачо от говеждо месо.
- Печено агне с мащерка.
- Великденско агне.
- Пасхално агне.
- Говеждо в дауб.
- Говеждо Строганов.
- Кюфтета от агне.
- и разбира се, с сирене )
Великите червенивина се сервират при температура от 16 до 18°C.
...Вините от Шато Ламот-Кисак в младостта си показват красива дълбока рубинена цветност. При аерация се открива широка ароматна палитра, съчетаваща нотки на червени плодове (касис), печени плодове и сладки подправки. Ваниловите аромати са много добре интегрирани. На небцето, цялостта е балансирана, а меките и многобройни танини оставят място за много деликатен финал. С отлична способност за стареене, това вино изразява с годините нотки на кожа, подлес и сложен дим.
ГОДИНА:* 2017...
...Сезонна рецепта, изготвена само между края на юни и началото на юли от плодове, произхождащи от Нормандия. С красив розов цвят, кюве "Червени Плодове" е вкусна и плодова с нотки на пресни ягоди и малини.
Състояние: Нов продукт
Страна: Франция
Регион на производство: Нормандия
Наименование: Ликьор с Кальвадос
Година на производство: 2020
Алкохол: 25°
Обем: 50cl...
...Красива пурпурна рокля с виолетови отблясъци. Много плодови аромати: червени плодове, вишни, сини сливи, подправки и характер... жив, лек, течен, балансиран аромат... с чисто и дълго послевкус. Идеално се съчетава с: ябълков суджук, агне, говеждо от Лимузен, магрет от патица...
ДОМЕНЪТ ЛЕ БУТ ДЮ ЛИЮ се състои от 17 хектара лозя, разположени по бреговете на завоите на Лот. Легендарният сорт грозде на лозята, Малбек, се адаптира перфектно към почвите, съставляващи домейна, а именно стари алувиални отложения, грави и червени глини. Така домейнът предлага широка гама от розови, червени вина и ратафия.
...Благодарение на ексклузивния процес на пресоване под инертен газ Bucher Inertys, 100 % от пресованите мъстове са защитени от окисляване. Цветът, типичността и ароматният потенциал остават обещаващи за свежи бели и розови вина, удоволствия с плодов вкус, добре адаптирани към предпочитанията на потребителите.
Постоянна работа в затворен цикъл, използваният газ се рециклира чрез гъвкав резервоар и...
...СОРТОВЕ: 100 % ПИНО НОАР
ВИНОФИКАЦИЯ: Розе, получено чрез мацерация.
ДЕГУСТАЦИИ: Рядко вино с уникален вкус. Носът е изненадващ, богат и сложен с нотки на малки червени плодове и подправки. Неговият деликатен, добре балансиран вкус съчетава свежест и финес. Това е вино за хранене, което перфектно се съчетава с бели меса и сирена.
МЕДАЛ: 1 звезда в Ръководството на Хашет за Винa 2021...
...великолепна тъмна рокля и ако се позовем на женствеността на Марго, може да бъде определена като вечерна рокля.
Дълбок нюанс, с няколко кардинални и червени отенъка, придават определен блясък на цялото. Нос, който се утвърдява, добре присъства или се намира в хармония с красиво отглеждане и хубав плод.
Носът все още е близо до гроздето.
Копринено начало, мощно тяло, всичко в дължина и...
...Френска апелация
Пино ноар N
Използване
Вид грозде за вино
Фенология
Време на разпукване: 2 дни след Шасла.
Време на зрялост: 1-ва фаза, 1 половин седмица до 1 седмица след Шасла.
Технологичен потенциал
Гроздовете и зърната са много малки до малки. Пино ноар N, при благоприятни условия, позволява производството на червенивина с дълъг живот с изключително качество, съчетаващи мощност, финес...
...Този модел чаша е идеален за дегустация на бели и червенивина, тъй като голямият й размер позволява на вината да се оксидират в самата чаша. Персонализирана с текста или логото на вашия ресторант, тя ще придаде отличителен акцент на дегустацията на вашите вина и ще промотира вашата марка. Също така е идеален подарък за вашите сватбени гости, с детайл, който ще служи като спомен от събитието...
... тя показва AOC на алкохоли като Коняк, Арманяк или Калвадос.
Определен брой допълнителна информация е представена под формата на таблици отстрани на картата. Тази информация е събрана по виноробни региони (спокойни или пенливи вина, бели, розови или червенивина).
...Бариките са напълно регенерирани по патентования метод TEDEM.
Регенерацията се извършва с озон, за да се обезцвети и дезинфектира бъчвата в дълбочина.
Остатъчният сяра е премахнат, както и отлежаването, което бъчвата е могла да съдържа.
Минералният спектър ще се отнася за бели или червенивина от типа мерло. Алкохолни напитки също могат да бъдат отлежавани в тях.
... усещане.
Кюве, което е едновременно много елегантно и вкусно.
80% Мерло.
20% Каберне Совиньон.
Много красива пурпурна рокля.
Сложният нос се изразява с нотки на конфитюр от червени плодове, подправки, кокос и ванилия.
Дъбовият аромат е интегриран и привлекателен.
В устата, тази реколта се разкрива с фини танини, дълъг и деликатен материал, оставяйки да се усещат сложни плодови нотки на череша, ванилия и какао.
Снимката не е задължителна - Могат да се прилагат такси за опаковане - свържете се с нас
Съчетания с храни и вина: -Аперитив -Патешки гърди -Месо в...
... на Сардиния, с нотки на средиземноморска растителност, мирт и вишна, интегрирани с разнообразие от минералност.
В устата изпъква с добра свежест и фино, вкусно танини.
Отличава се с универсалност, като се адаптира добре както към ароматни предястия, така и към червени меса, обогатени с аромати на средиземноморски билки. Отлично е и с полузрели сирена.
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици.
При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност.
Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
...Виното е внимателно приготвено, така че алкохолът да бъде отстранен точно преди бутилиране, запазвайки органолептичните му характеристики, като се премахва само алкохолното и калоричното съдържание на това червено вино с обилна плодова проява, богато на нюанси от червени плодове.
Цвят кестеняво червен, средна дълбочина. Пряка арома, винена, напомняща на гроздова ципа, червени плодове и леки...
... температура от 24-26°C. В края на ферментацията виното отлежава в барици за 16-18 месеца. Следва допълнително отлежаване в бутилка за поне 3 месеца.
Капацитет за стареене: 4 и повече години в зависимост от реколтата.
Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив, с нотки на добре узрели червени плодове.
... дизайн за опаковане на парфюми, свещи или червенивина.
Продуктът е предназначен само за демонстрация на нашата производствена експертиза.
Той НЕ е за директна препродажба, но можем да произведем подобни тръби за вас, базирани на
размера на вашия продукт, илюстрации и търговски марки.
EVA пяна на капака и дъното: Защитава продуктите вътре
Вградени вложки: Държат продукта на място и защитават продукта
Матова антиплъзгаща ламинация: Предотвратява надрасквания по време на производство и доставка
Spot UV и релеф: Правят опаковката да изглежда и да се усеща красиво...
...Перфектното лятно вино – нашият cocovino rosé®:
Смес от Пинотин и Спätбургундер. Пинотин е Пиуи, кръстосан от семейството на Спätбургундер. В носа се усещат аромати на зрели червени плодове, особено горски малини, които се изразяват много хармонично. На небцето нашият cocovino rosé® впечатлява с прекрасен плод и хармонично интегрирана киселинност.
Препоръка за наслада:
Този списък може да бъде...
Млади вина (червени, бели и розови), crianza и резерви с наименование за произход Rioja. С модерни съоръжения и технологии, тя се занимава с производството, отлежаването и бутилирането на отлични вина с наименование за произход Rioja. Нейните емблематични марки: CEPA NEGRA, SEÑORÍO DE VALDIESTRO, CASTEZO, BRIÑAL, CONDADO DE ARTOLA и CEPA NEGRA CENTENARIUM.
...Винарска изба Morando се намира в Костильоле д'Асти (АТ) в район между Асти, Кунео и Александрия, известен отдавна с лозарството, от което произлизат вина и пенливи вина с изключително качество. Компанията от години с професионализъм, опит и страст произвежда типични Пиемонтски вина, както бели, така и червени DOCG, DOC и IGT, които се бутилират и пускат на пазара както на национално, така и на международно ниво. Освен вината, компанията е специализирана в производството на пенливи вина и ароматизирани напитки на основата на вино и вина в брик.
Colle di Siduri се намира в общината Guardia Sanframondi (BN), определена като историческа заради своята надстогодишна традиция в лозарството. Създадена е през 2014 г. от идеята да се предложи съчетание от традиция, свързана с опита на семейството Foschini, което е успяло да развие територията, за да произведе червени и бели вина, известни и ценени с обновяването на винопроизводствените техники...
... лозарството. Всеки член допринася със своята експертиза, осигурявайки продължителност и иновации.
Нашите Вина
Открийте нашата гама от бели, червени и розови вина, всички произведени от биологично земеделие. Всяко вино ще зарадва вашето небце, независимо дали предпочитате леки или сложни вкусове.
Посетете Ни
Заповядайте да откриете нашето стопанство, нашите лозя и нашите изби. Участвайте в организирани...
ВИНПРОМ РУСЕ е модерна винарна, разположена в северния лозаро-винарски регион на брега на река Дунав. Създадена е през 1948 г. като част от държавния спиртен монопол.
Сега заема видно място сред винопроизводителите с капацитет от 40 млн. литра годишно и с богатите си традиции в производството на бели и червенивина, високоалкохолни напитки и оцет.
Нашата винарна е един от най-големите...