...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на задната част на половин труп на иберийска свиня, която се храни с зърнени култури и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация.
Тегло: 0.100 г...
...Съобразявайки се с нашето въздействие върху околната среда, нашите продукти са строго подбрани и опаковани в рециклируеми опаковки от крафт картон. Нашата черупка от морска свиня е изработена от керамика с цел да защити животното, което в момента е на път да изчезне.
Горди сме да ви представим нашия комплект, съставен от 100% натурални продукти, произхождащи от неинтензивно земеделие в Калифорнийските планини (Съединени щати) за бялата салвия и от Перу за нашето пало санто.
...Възхитително за празниците... Черна Лимузинска свиня, фоа гра и ядки, всичко в един пастет! Идеално в комбинация с препечен джинджифилов хляб, салата и бяло вино от Coteaux de la Vézère. Без оцветители или консерванти. 180 г...
...Нашата терина от черна свиня от Бигор подобрява характерните вкусове на това изключително мазно свинско от Пиренеите, с опушения вкус на 100% натурално и автентично месо.
Производството на прошуто и кулатело "Роза дел'Анжело" е специално още от самото начало. Месото има различни качества, заради типа на отглеждане на открито и заради древната ръчна обработка, с единствено сол и дълга зрялост. Нашите черни свине от древни почти напълно изчезнали породи са свободни да пасат в горите. Свободни под слънце, вятър и дъжд. Свободни да изразят инстинкта си. Свободни да се ...
ОТ 1983
Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество.
Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на м...
Салумфицио Лавиня Снк ди Лавиня Санто Е. Ц. в Мезорака, в провинция Кротоне, се занимава с производство на собствени и ръчно изработени колбаси, включително наденици, капоколло и панчета. Благодарение на подготвения и опитен персонал, Салумфицио Лавиня успява да задоволи дори най-изискателните вкусове.
Компания La Iberica е предприятие, посветено на производството и търговията с месо от иберийски свине в различни формати на опаковане, в зависимост от нуждите на клиента. Ние сме доставчици на месо от иберийски свине, шунка, иберийска плешка, иберийски лоом, сушени колбаси от дивеч, наред с други собствени сушени продукти. Работата с най-добрата суровина и наличието на екип с голям опит в сектора ...
... начало на лактацията
- Намалява храносмилателните проблеми на прасенцата при раждане, които са слаби или рядко срещани
Начин на употреба:
30 г на свиня на ден, започвайки от влизането в родилната стая, в продължение на 10 дни около раждането (7 дни преди и 3 дни след)...
...Висша гастрономия - Шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди 75%
Сладост, интензивен вкус, привлекателен аромат, свежест и дълготрайност - това са всички нюанси и оттенъци, които шунката от Висша гастрономия, хранена с жълъди, предлага на небцето. Нейните мазнини правят всяко парче да се разтопява в устата, позволявайки споменът за нея да остане, носейки ни спомени за повече от четиридесетте...
...Бръснарската четка, изработена от автентични косми от бобър или от глиган, свиня, а също и от кон, е аксесоар, който ви гарантира успешно традиционно бръснене. Бръснарската четка се използва за разпенване на сапуна за бръснене и нанасянето му върху лицето.
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански).
Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус.
Нетно тегло: 450 г / 900 г
Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.
Ние сме дистрибутор на висококачествени продукти от сьомга, минтай, треска и черен треска. Произвеждаме замразени кубчета, порции, блокове и бургери от тези риби, както в парчета, така и филетирани. Освен това произвеждаме рибно брашно и рибено масло, основно от сертифицирана сьомга: GG, ASC, MSC. В асортимента на нашето предприятие предлагаме и продукти от дивеч, като сърна, елен и дива свиня. До...
...Описание:
Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив!
Списък на съставките:
Месо от свиня, свинска мазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен.
Срок на годност: 45 дни...
...В сайта ни се предлагат различни видове ND кучешка храна, включително ND беззърнеста кучешка храна и ND с ниско съдържание на зърно. Имаме ND храна за възрастни кучета и ND храна за кученца, с вкусове като дива свиня с ябълка, агнешко с боровинки, риба с портокал и пиле с нар. Също така предлагаме и ND храна с тиква, която е от специалния клас кучешка храна. Опаковките са с размери 2,5 кг и 12 кг, подходящи за малки, средни и големи породи кучета, както за кученца, така и за възрастни. Можете да ги намерите на нашия сайт petmamashop.com.
Гурме Прованс е колективна организация, създадена през 2018 г. по инициатива на Корин Мармотан и трима собственици на занаятчийски предприятия с цел да развият продажбите във Франция, Европа и на международния пазар.
Нарастващото търсене от страна на нашите клиенти за по-широка гама от гурме продукти, в съчетание с нашето желание да популяризираме Средиземно море, включително Прованс, с удоволств...
...IGP (без кости) 18 месеца зрялост, ПОРКОВА РАСА MANEX 8 кг
Изключителен шунка. Ролс на Байон. Рядък продукт. С качество, близко до Черната свиня от BIGORRE на значително по-ниска цена.
Свинята MANEX е традиционна тежка свиня от Страната на Баските. Тя се отглежда и храни поне 9 месеца само с зърнени култури, произведени от фермата за отглеждане. Това са фермерски стопанства, които спазват екологичните норми и благосъстоянието на животните благодарение на ограничените стада.
PLV с ламинирано табло и ценови етикети, предоставени с продукта.
Произвеждаме иберийски шунки от жълъди, от полеви храни и от фураж, както и иберийски палети. Ние сме търговци на пресни и замразени свински меса от иберийска свиня. Перса иберика, плума, секрета, панчета, соломило ... извършваме клане почти през цялата година. Пряка продажба от фабриката на крайния потребител и на професионалисти на едро. Извършваме доставки до цяла ЕС. Разпространяваме също така...
Компанията Black Pork Sociedad Limitada се занимава с износ на 100% иберийски хамон от жълъди, както в цели хамони, така и нарязан.
ИБЕРИЙСКИ ХАМОН 100% ОТ ЖЪЛЪДИ / ПАТА НЕГРА
Индивидуална опаковка от 100 грама
Цена: Ex-work Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство
40 единици в кутия (всяка кутия има средно тегло от 6,55 килограма)
Минимална поръчка: 50 к...
...Това е парче, което има доста интрамускулна мазнина, което допринася за това да бъде месото сочно и вкусно.
Трябва да се подчертае, че, въпреки че иберийската свиня има по-голямо съдържание на мазнини от бялата свиня, тя е по-добре оценявана за нашето здраве.
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
...Тази част е получена от свиня с 50% иберийска порода, отглеждана в разширени или интензивни ферми на открито и основно хранена с фураж. Този тип отглеждане в разширени или интензивни ферми и храненето й подобряват интра-мускулната мазнина на свинята, което я прави характерен и уникален продукт на испанското животновъдство и гастрономия.
С минимално узряване от 24 месеца, крайният резултат е оптимален и признат от експерти и потребители. С този Jamón de Cebo de Campo ще се насладите на мек и приятен вкус, който няма да ви остави безразлични.
Семейният магазин предлага оригинални продукти за бебета, деца, родители и баби и дядовци. Цялото семейство ще намери своето щастие!
В нашия онлайн магазин както децата, така и възрастните ще открият подаръци като чаши, чайници, яйца за варене на яйца и купи Tassen, полезни джаджи за всекидневието, декорации, игри на открито, настолни игри, облечени плюшени играчки, плюшени одеяла, тротинетки, вът...
...Изработен от избрани постни парчета и мраморно месо от иберийска свиня. Подправен с избрани подправки (паприка за червената иберийска чоризо) и узрял в естествена сушилня.
Специализиран магазин за истински сребърни и сребърно покрити предмети. Специалист по подаръци, годишнини, корпоративни събития, кръщенета и сватби, спортни и туристически награди от всякакъв вид, както и ръчни и диамантени гравюри.
César Nieto е фабрика за колбаси и шунки, която предлага следните продукти:
Иберийски сушени:
- шунка от жълъд
- лоумо от жълъд
- ломинто от жълъд
- чоризо от жълъд
- салчичон от жълъд
- чоризо вела от жълъд
- собрасада от иберийски жълъд
- нарязани от жълъд
Иберийски пресни:
- кабесеро от жълъд
- чулееро от жълъд
- карильяда от жълъд
- корона от жълъд
- абанико от жълъд
- секрето от жълъд
- преса от жълъд
- плума от жълъд
- соломило от жълъд
- месо от иберийска свиня
- иберийско месо
- месарски хладилник...